- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс мания
ми аз съм на 13..почти 14...и нямам сексуална мания..![]()
![]()
дали не съм повредена?
Според мен попада в графа ”Технически грешки”Първоначално написано от Slayed?
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Sapphirr i vsi4ki drugi moi skypi ograni4eni moza4eta... Da ste 4yvali edno ne6to "LUBOVNA VYZRAST" tva e vyzrasta m/y 13 i 18 godini ,no ima edno NO ei takiva kato vas s ograni4eni rasajdeniq koito sa bili izrod4eta v u4eni4eskata vyzrast... s izvenenie za tova koeto kazah.... sa sre6tnali pyrvata si lubov na 30 40 kato sa se opraili malko...! I mn mrazq nqkoi kato po4ne taka "ti si malak/a za lubov , za sex , i t.n." az sam na 17 i PYRVATA mi LUBOV q sre6tnah na 16 ;] i s neq si napraih sifeteto... Toest na vseki razli4no mu idva momenta i zavisi kolko grama mu teji moza4eto... No ne ste vie ili nz si koi horata koito da gi sadqt imat si roditeli ;]...! I Sprete s tiq bezmisleni temi mn sa tvarejni i glupavi... I sa samo za ograni4eni mozaci tva e ot men...
P.S. ----> Obrazovaite se malko za promqnata na pokoleniqta i nai ve4e za novite pokoleniq....!
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Napulno sam suglasna s milyty ... za lubofta nqma vuzrast ... ne moi6 da kai6 iskam da sa vluba na 16 i da sa vlubi6 togaa ... si4ko staa ot samosebe si ... eto az naprimer za purvi put obi4ah kogato bqh na 14 godini ... i znam 4e be6e lubof 6tot to prosto se use6ta ... seks pravih za purvi put na 14 i polovina ... i kfo? pff tfa 4e nqkoi sa super zadrusteni i na 15-16 godini o6te sa si igraeli s kukla Barby ili sa se "vlubvali" o6te v aktiori ot deckite filmi si e tqhen problem ... !!!!!!!!Първоначално написано от SomeOneNeedYou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
1.все ми се струва,4е по-задръстен от тоя дет пише думата "мозъ4е" по 2пъти на ред няма.щом имаш собствено мнение и искаш да го изкажеш -добре,ама май пове4е се навъдихте в тоя сайт,тия дето обиждате и давате определения,отколкото трябва.
2.не си ти тая,която ще ми обяснява аз дали съм задръстена или не.от тва дет про4етох ми стана ясно,4е ти си на светлинни години от мн неща и 4е ти първо себе си (и ре4ника си)трябва да оправиш,а после другите.
3.знаеш ли колко то4но ме боли ти какво мислиш за мене...
Hm... ne iskah da obijdam ama doide vreme... Ae vij ko ograni4ena si to4ka... Smotla si i pove4e stanahme takiva 6tot daate sao nqkvi smotani temi qsno li e?! I az ako sam na moderatorite 6tqh da po4na da triq teq glypavi temi i da nakazvam takiva kato teb ;]... I sym mom4e... ;] xqhxahxa KYHA RABOTA...! I iam pravo da izpolzvam kolkoto si iskam pyti moza4e qsno li ti e ;] ? V slu4aq kato prava na "avtor" da te svetna i v taq nasoka.... Kakto kazah malko se po interesyvai... I ne sam edinsveniq v tozi forum koito 6te kaje 4e takiva kato teb sa ograni4eni o6te ot malki... Shtoto sa bili izryd4eta v DASKALO...
Men pak ma boli toq dety go nqaam za teb ma ofca nekudurna ... na kfa mi sa prai6 sq a? ... na mnoo oborotna li ? ai pls glei si tfoq jivot i na men akul ne mi davai ... na kfa iska6 da se naprai6 sq na "vuzpitanoto vuzdurjano momi4ence" li? ai dromo si4ki polovinata v toq sait se praite na mnoo interesni i se praite na filosofi tyka ... mnoo se nerva takaПървоначално написано от sapphirr
![]()
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
дразнил се той ХАХАХА, айде МАРШ тогава
и ''овца'' на майка ти ще ти викаш!!!!!а ти кво си въобразиш,4е ше търпя ли бе,мърльо?????тва ,4е цяла сутрин ви 4ета простотиите и си трая е защото съм търпелив и културен 4овек,само 4е знаеш ли кога то4но ще позволя да ми се катерят на главата някви мишки?ЕЕЕЕ ТО4НО НИКОГА!!!
sapphirr ti si nqkva mn komplesirana... qvno narejda6 kat nqkva smotla... A i... Slojila si na6ta snimka na nqkva golqma sladurana... i siorno sa kompleksira6 na taq snimka kak da si mahne6 bra4kite da si svali6 kilata i da si stopi6 slaninite... I zatva sq komentira6 tyka nz si kvi bili kurvi kat praili sex na 15 nz si ko bilo... Mi shte praqt kat ne sa kompleksi kat teb i ne sa grozofili ;] ... A ve4e ima re6enie ! PULNA PROMQNA PO NOVA
![]()
Mdaaaaaaa nie sme katy "Rats on Cocaine" ako si go gledala p*tko typa ako ne go gledaiПървоначално написано от sapphirr
![]()
Aaaaaaaa i sam momi4e samo da te usvedoma ... 6tot si tolkoa umna zatfa ne sa useti xaxaxaxaa
Първоначално написано от SomeOneNeedYou
Аз пък мисля,че си единствения,който се опитва да мисли умно,но не успява...сега ще ти кажа причините:
1во...прекалено си глупавичък за да можеш да мислиш...въобще имаш ли такава екстра??
2ро...тя никак не е задръстена,защото я подкрепям...малко са хората,които са умни във този форум и незнам,но я определям за такава,защото тя ЗНАЕ какво мисли и го КАЗВА без да таи чувства и да се прави,че разбира...и аз действам по този принцип!
и 3то...имаш ли си изобщо някакво поне МАЛКО понятие какво е изрод,ако имаш такова,то значи ТИ си такъв!!!
Ако сме дошли да се обиждаме-става...съгласна съм и без това е много забавно да гледам утрепки като теб,как се борят със онази миниатюра разположена в главата,наричаща се мозък...като се опитват да я...използват тази закърняла чатица...може нещо друго да ви закърнее!
Против съм малките ебачки,а вие определено СТЕ ЗА!
Затова настъпва нещо като война-за или против!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Ot kade znaesh 4e sym izryt ;] a ? I naish ko po huu sa samoubii 6tot az ne se tvarq zatva 4e tq si dava mnenieto a za tova 4e ima nz si kolko takiva temi... I nari4ate sqko momi4e koeto e spalo s edno ili 2 mom4eta kyrva ;] tva ne q pravi kyrva... Otvori si re4nika da vidi6 zna4enieto na dyma kyrva... I 2-ro to4no ti pak ne mojesh da mi se salgash za umna 14 godishna pikla zela da mi govori koi e typ koi umen q se savzemi malko ?!I kakto vijdashsveta se promenq i qvno ti i tq ste v zastoi am... a ti koga smqtash da puskash na nqkoi ne ni zasqga... to si e tvoq raota ako iskash i na 50 si napravi sifteto... I da ako go napraish s nqkoi nqaa stanesh po hubava kakto kazah po gore za taq rabota ima PULNA PROMQNA... a i geniiche pishe se samoubiica ;] samoubiike !
![]()
![]()
Ne ti otiva da se prai6 prosto ne ti otiva
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от [!
ХАХАХАХА,ей забавляваш ме бе, мухъл!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
дреме ми женско ли си, мъжко ли си....пак ти E куха камбаната XAXAXAXAXAXA а и ти ревеш 3 пъти пове4е за самоубийство
Какво те бърка каъв ми е ника...ако искам мога да се пиша и рошава путка...не си ти човека,който ще ми казва кое как се пише или защо се пише така!
Да,аз не съм човека,който ще ти каже,че си тъп!
Ти сам трябва да се осъзнаеш,но за сега си оставаш неосъзнат идиот!
И също така не те засяга кога мисля да го правя и с кого!
Ако искам мога да спя със всеки срещнат...не ми пука кво мислиш ти,аз съм момиче,което не е КУРВА...да,определям онези които са спали с 2ма вече...защото са МАЛКИ...все едно аз да съм се ебала с 19 годишен когато съм била на 12...а сега да спя със 30 годишен..."защото се ОБИЧАМЕ"...
ХАХАХАХАХАХ...какво изобщо разбира новото поколение от ЛЮБОВ...та те незнаят как стават децата...след като питат дали ще забременеят орално...![]()
![]()
![]()
![]()
Това е то да си тъп,за жалост незнам от личен опит,но съдя по теб!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Mmmm nqaa se samoubiq ... samo zaradi tfa unikalny ne6to seksa XaxXxaxxXaxXAxaXAПървоначално написано от sapphirr
![]()
![]()
![]()
samoubiika emi napishi sa e nqaa e laja... Koi znai imash po roshav garvan ot maika si 4e i s kriva 4ovka... ttc tc tc... ae nqaa ko da govorim pisna mi tyka s glypavi hora da sa zanimaam ima tolkova po interesni zanimaniq![]()
Виж какво господин "мозък" първото което искам да ти кажа..или по скоро да те посъветвам е да си погледнеш малко правописа-явно ти си от ограничение в случея,след като не знаеш как се пише "давате","само","имам" и т.н...Първоначално написано от SomeOneNeedYou
(или просто се правиш на интересен пред хората и им показваш как пише един нормален тинеиджър).Точно от такива задръстеняци като теб цари страшен хаус сред пуберите!Научил ми там 2-3 елементарни думички и решил,че тук е наи- подходящото място да ги употребява.. Смешна работа...И как точно разбра,че тя е ограничена..?Вярваи ми пичаго,момичето знае мн повече от теб.Само по начина на мислене мога да те определя що за кретен си.И мислиш,че е нормално 13 годишните да правят секс??Ако беше така,нямаше да има закони!!Извинявам се за обидите,но си ги заслужи....
![]()
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
!!!YOU ARE THE BEST!!!Първоначално написано от _BoSSy_
Само така!
Днешните тийнове измислят нови закони!Такива,които са на 14 и са девствени са задръстени,а пиклите на 12,които са имали около 2ма и с двамата са спали са най-големите пички!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре е,че има такива като тях да ни радват!
Ооо..не ти наистина си мн задръстен..хаха.Първоначално написано от SomeOneNeedYou
![]()
![]()
![]()
Даваи -продължаваи да ни разсмиваш!!!!!
ПС: Ти ако го видиш това момиче,съм на 100 сигурна,че ще се изпразниш в гащите(мн добре я познавам).И недеи да съдиш така хората,защото един Бог те знае ти какво уродче си!!!![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Хахаха...че е задръстен-задръстен е...ама не знам от къде ме познаваш или от къде АЗ те познавам...весело се получи...
Джомбиш да има-шоу да става![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
_BoSSy_ qxahxahxa... ne bydi mn sigorna ;] 4e sym yrod4e ;] i 6te si pisha kakto si iskam ?! Ae dai mi primer kade i v koi 4len koq alineq v zakona pishe "klulcame prysti ako pishesh po razli4en na4in" i ti daam da mi reje6 pryst po pryst ;]. I ako si misli6 4e po toq na4in me naredi
S iskreni 4ystva![]()
![]()
![]()
bih ti kazal 4e nqaa sporq za tapotii ;] po umniq otstupva... Fall back...!