- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс мания
Първоначално написано от SomeOneNeedYou
xa,от къде е сигурна ли...ми я си виж аватара бе,п*****!!!!!!!ти явно се оприли4аваш на животнотo от снимката-без зна4ение...айде фащайте си се за ръ4и4ка (лапи4ка) и у гората.
няма да спориш ли????-ми, 4е ти не можеш мойто мом4е.ти само знаеш да викаш "мозък" и да обиждаш.
нз на тебе дали ти е писнало от такива като мене,ама на мн хора със сигурност им е писнало от такива като тебе (дървени до безумие),няма какво пове4е изобщо да се занимавам с тебе и кварталните ти лаф4ета...
Оо Боже,недей така да говориш за горкия урод...
Вълчето е 5х по-хубаво от него,на бас се хващам!
Срам го е от себе си,затова лъже,че си е имал много гаджета...
Та той едва ли е имал и 1...такъв изрод като него едвали някой ще хареса...явно си се радва самичък!
Обзалагам се,че е грешка на маймунска чикийка...майка му просто е била надупена в този момент!!!
Съжалявам за всеотдайната "обич",която изказвам към теб...неграмотен орангутан!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Уффф
1.Голямото чудо,че пише с грешки.Много тийнейджъри пишат така,Сега това е модерно.Решил е да се изяви тук с този начин на писане.
2. Не всички момичета на 12-13 години правят секс.Така че недейте да слагате всички под общт знаменател.Вярно има и такива,които го правят,но това е за да изпъкнат сред врастниците си или защото са си хванали по голямо гадже на 18(примерно)който им поставя условието "Или секс,или късаме".И понеже те си мислят,че го обичат(макар че едва ли познават това чувство) и се съгласяват да правят секс.
Не можете да ги съдите за това,че още не знаят какво е това любов или пък,че са объркани.
ахахахахахахахах ти ме разби!!!!!!!!! в тийн форум да има и отчетаПървоначално написано от Отчето
![]()
![]()
sapphirr
ае бе не ти ли свърши мензиса ???
ПС за нашадките които оправи към мене "някъде" - детнски ошравдания и 1во сиглална защитна реакция , кво те тревожи , сподели си болката , няма нужда да се нахвълящ върху хората , нищо лошо не сме направили никумо ( освен на онези които си го просят )
Mdaaaaaaa ne6ty qvno i se e nasubralo na momi4encencetyПървоначално написано от WhiteOneBG
![]()
milyty toooooo ela si popla4i moity momi4e
![]()
![]()
![]()
Ne moa ta razbera na kfa sa prai6 ... koi ti e iskal mnenietata ta gi pi6e6 ? pffffff
![]()
![]()
![]()
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!
Всеки сам си избира, но все пак за мен 12-13 години са прекалено ранна възраст за секс. Просто има и изключения, но повечето деца не са наясно с това с което се захващат,затова и са многобройните теми... "бременна ли съм".
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
хормон му се вика на тва
Момиче съм ! ! !
Абе не че нещо ма в тоя форум за кво слагате банн ???
Ако може някой на ЛС някой да ми обясни
Ако това беше някой от форумите в които модерирам до ся да съм пратил сума народ като читатели ...
ПС сру за офф топика
малее имаше едно момиче на 13 години което отчаяно изкаше да правим секс и аз я одрязах разбирасе неможе толкова малка да го прави каквото и да е ако ще го прави да го прави с някои които обича а не с цял фургон воиници така де
Не бе мацка,имах в предвид,че познавам Sapphirr.Объркала си се нещоПървоначално написано от samoubiika
![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ти имаш ли някаква идея какво означава "алинея" и "член"-почти сигурна съм,че неПървоначално написано от SomeOneNeedYou
..И хич не са ми изпотрябвали гнусните ти пръсти,пази си ги за 13 годишните,за да ги стимулираш преди да ги отвориш!!!Последното което ще ти кажа е,че нямаш никакво уважение към езиковата ни култура(ако знаеш какво означава това),пишеш като някои неандерталец...и ми се нарича българин..
![]()
А тук прочетох някъде,че това било модерно (сподед Divanence) Еми какво да ви кажа евала!!За сефте чувам,че имало мода в правописа..неграмотници цяла камара...
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ти имаш ли някаква идея какво означава "алинея" и "член"-почти сигурна съм,че не..И хич не са ми изпотрябвали гнусните ти пръсти,пази си ги за 13 годишните,за да ги стимулираш преди да ги отвориш!!!Последното което ще ти кажа е,че нямаш никакво уважение към езиковата ни култура(ако знаеш какво означава това),пишеш като някои неандерталец...и ми се нарича българин..
![]()
А тук прочетох някъде,че това било модерно (според Divanence) Еми какво да ви кажа евала!!За сефте чувам,че имало мода в правописа..неграмотници цяла камара...
имат те,ха...може и да имат,ама не в тоя живот.
и там на вашта коялицийка (вие си знаете кои сте) мога да ви кажа само,4е една тема е пусната,за да се изказват разли4ни мнения по нея,а не да търсите на кой да се правите на интересни и знаещи,защото от такива тъпоъгълници като вас се е замляло,а на нормалните хора им е писнало да ви 4етат простотиите по форумите,ако няма кво да правите,никой не ви е виновен!!!!!!!!
Mdaaaaaaa ne6ty qvno i se e nasubralo na momi4encencety![]()
milyty toooooo ela si popla4i moity momi4e
![]()
![]()
![]()
Ne moa ta razbera na kfa sa prai6 ... koi ti e iskal mnenietata ta gi pi6e6 ? pffffff
![]()
![]()
![]()
на тебе само ще ти кажа:
1.неграмотна си (вземи и ти да повториш 1ви клас)
2.липсват ти мозъ4ни гънки
3.хи4 не ми се прави на оборотна,защото ако те пусна в една компания от наистина интелигентни хора,смятай 4е са те "изяли" с парцалите
4.елементарна си
5.ограни4ена си
6.смешна си
....айде сега ве4е можеш да ходиш при тия твоите кварталните да те опъват(защото от "смислените" ти и селски коментар4ета останах с впе4атление,4е само тва ти се отдава).xaxaxaxaaxaxa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.с за мненията ми си права да не ми ги искаш ,нали ти е трудно да 4етеш.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ХаХаХаХаХаХаХа...ммммноо е лудо тука!
Много съм съгласна,наистина е изостанала
Имаше едно момиче в квартала...бяхме "приятелки"...защо приятелки в кавички,миии защото само АЗ я имах за приятелка!
Така де,както и да е!
Та това момиче,направи така,че да се скарам с нея...успя!
Започна да се събира с курви,обиждаха ме,псуваха ме...но ето,че полувината квартал вече я е имал!
От 2 години не съм разговаряла с нея и ми е МНОГО по-добре...
Какъв ли е изводът?
Ето го и него:
-С малолетни ебачки(момиченцата от 12 до 14 годинки) да не се занимаваш!
Това е то извода!
Старая се със малолетни изродки(малолетен включва и от 14 до 18,но аз говоря за малките пикли на 12,13,14!) да не приказвам много много,най-възможното е и мен да завлекат!
Много сте изостанали всичките...хей,онези малки курвички...защо не влезете в темата ми и да прочетете нещо??
Защо не потърсите някой сайт относно забременяването?
Една енциклопедия ще ви свърши ПО-ДОБРА РАБОТА от един презерватив!!!
Айде сега тези селянки,които незнаят как се правят бебета и че от свирка не се раждат деца,нито бебетата се носят от щъркелите...мене камила ме е донесла![]()
-Ограничени,липса на АБСОЛЮТНО всякакъв интелект,малки курви,които се правят на невинни!!!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Съгласна съм . Този общ знаменател и мен много ме дразни и ядосва.....Първоначално написано от Adelina
Абе те може да не знаят какво е хормон, обаче той пак да ги прасне по главата.Първоначално написано от sapphirr
Когато на момичето започне да му идва цикъла, значи тялото му вече е съзряло достатъчно за секс и е подготвено да създаде нов живот. Друг е въпроса дали и на акъл са съзрели... Другото си е чиста биология.
1во.Dark_Angel_F като те дразни и не ти изнася се ИЗНЕСИ!
На никой не му пука к'во те дразни или НЕ ТЕ дразни!
Ако имахте поне малко мозък щяхте да разберете,че под общ знаменател са МАЛКИТЕ МОМИЧЕНЦА,КОИТО ВОДЯТ ПОЛОВ ЖИВОТ,НЕ ВСИЧКИ МАЛКИ МОМИЧЕНЦА!
Моля ви да използвате очите и главата си...не са само за да ви красят...или грозят...незнам що за хора сте!
2ро.Относно чистата биология съм разговаряла със госпожата ми по Биология,която има специализация за хуманен лекар и 2 висши-не е тъп човек!Тя каза:
-Тялото може да изглежда добре оформено и подготвено,но това не означава,че наистина Е!
Попитах я относно цилкала:
-Ами цикала е нещо което настъпва от 10 до 16 годишна възраст...и това,че ти е дошло не означава,че си достатъчно голям за да правиш секс!
Обясни ми за възможните болести:
-При секс без презерватив първо,че може да се забременее,второ,че можеш да се заразиш със куп болести,които се предават по кръвен и полов път!Като сифилиса,ХИВ и много много други!Не е важно да го направиш за да се чувстваш голяма...можеш просто да почакаш да се чувстваш голяма и тогава да го направиш!За да водиш полов живот,трява да си на не по-малко от 15,защото дори и да имаш редовен цикъл,това не те прави достатъчно развита!
Не съм я питала относно хормоните...нооо може и да почакат!
прочетете мнението на един БИОЛОГ и ще разберете нещо!