.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 147 от общо 147
    Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от SomeOneNeedYou
    _BoSSy_ qxahxahxa... ne bydi mn sigorna ;] 4e sym yrod4e ;] i 6te si pisha kakto si iskam ?! Ae dai mi primer kade i v koi 4len koq alineq v zakona pishe "klulcame prysti ako pishesh po razli4en na4in" i ti daam da mi reje6 pryst po pryst ;]. I ako si misli6 4e po toq na4in me naredi
    S iskreni 4ystva bih ti kazal 4e nqaa sporq za tapotii ;] po umniq otstupva... Fall back...!

xa,от къде е сигурна ли...ми я си виж аватара бе,п*****!!!!!!!ти явно се оприли4аваш на животнотo от снимката-без зна4ение...айде фащайте си се за ръ4и4ка (лапи4ка) и у гората.

няма да спориш ли????-ми, 4е ти не можеш мойто мом4е.ти само знаеш да викаш "мозък" и да обиждаш.
    нз на тебе дали ти е писнало от такива като мене,ама на мн хора със сигурност им е писнало от такива като тебе (дървени до безумие),няма какво пове4е изобщо да се занимавам с тебе и кварталните ти лаф4ета...

Град
    Русе
    Оо Боже,недей така да говориш за горкия урод...
    Вълчето е 5х по-хубаво от него,на бас се хващам!
    Срам го е от себе си,затова лъже,че си е имал много гаджета...
    Та той едва ли е имал и 1...такъв изрод като него едвали някой ще хареса...явно си се радва самичък!
    Обзалагам се,че е грешка на маймунска чикийка...майка му просто е била надупена в този момент!!!

Съжалявам за всеотдайната "обич",която изказвам към теб...неграмотен орангутан!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Уффф
    1.Голямото чудо,че пише с грешки.Много тийнейджъри пишат така,Сега това е модерно.Решил е да се изяви тук с този начин на писане.
    2. Не всички момичета на 12-13 години правят секс.Така че недейте да слагате всички под общт знаменател.Вярно има и такива,които го правят,но това е за да изпъкнат сред врастниците си или защото са си хванали по голямо гадже на 18(примерно)който им поставя условието "Или секс,или късаме".И понеже те си мислят,че го обичат(макар че едва ли познават това чувство) и се съгласяват да правят секс.
    Не можете да ги съдите за това,че още не знаят какво е това любов или пък,че са объркани.

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от Отчето
    Църквата трябва да помогне да се спре упадъка
    Амин
    ахахахахахахахах ти ме разби!!!!!!!!! в тийн форум да има и отчета

sapphirr

ае бе не ти ли свърши мензиса ???
    ПС за нашадките които оправи към мене "някъде" - детнски ошравдания и 1во сиглална защитна реакция , кво те тревожи , сподели си болката , няма нужда да се нахвълящ върху хората , нищо лошо не сме направили никумо ( освен на онези които си го просят )

Град
    mAinA cItY...
    Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
    sapphirr

ае бе не ти ли свърши мензиса ???
    ПС за нашадките които оправи към мене "някъде" - детнски ошравдания и 1во сиглална защитна реакция , кво те тревожи , сподели си болката , няма нужда да се нахвълящ върху хората , нищо лошо не сме направили никумо ( освен на онези които си го просят )
    Mdaaaaaaa ne6ty qvno i se e nasubralo na momi4encencety milyty toooooo ela si popla4i moity momi4e Ne moa ta razbera na kfa sa prai6 ... koi ti e iskal mnenietata ta gi pi6e6 ? pffffff
    HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!

Град
    Там, където е сърцето...
    Всеки сам си избира, но все пак за мен 12-13 години са прекалено ранна възраст за секс. Просто има и изключения, но повечето деца не са наясно с това с което се захващат,затова и са многобройните теми... "бременна ли съм".
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Асеновград, България
    _BoSSy_ qxahxahxa... ne bydi mn sigorna ;] 4e sym yrod4e ;] i 6te si pisha kakto si iskam ?! Ae dai mi primer kade i v koi 4len koq alineq v zakona pishe "klulcame prysti ako pishesh po razli4en na4in" i ti daam da mi reje6 pryst po pryst ;]. I ako si misli6 4e po toq na4in me naredi
    S iskreni 4ystva bih ti kazal 4e nqaa sporq za tapotii ;] po umniq otstupva... Fall back...!
    Изписа един куп глупости! В крайна сметка ще дадеш ли един стойностен аргумент за думите си?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    хормон му се вика на тва

Момиче съм ! ! !

Абе не че нещо ма в тоя форум за кво слагате банн ???
    Ако може някой на ЛС някой да ми обясни
    Ако това беше някой от форумите в които модерирам до ся да съм пратил сума народ като читатели ...

ПС сру за офф топика

Голям фен Аватара на 50cent
    малее имаше едно момиче на 13 години което отчаяно изкаше да правим секс и аз я одрязах разбирасе неможе толкова малка да го прави каквото и да е ако ще го прави да го прави с някои които обича а не с цял фургон воиници така де

Град
    Варна
    Imagi vsqkakvi

Цитирай Първоначално написано от samoubiika
    Хахаха...че е задръстен-задръстен е...ама не знам от къде ме познаваш или от къде АЗ те познавам... весело се получи...
    Джомбиш да има-шоу да става
    Не бе мацка,имах в предвид,че познавам Sapphirr.Объркала си се нещо
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Ти имаш ли някаква идея какво означава "алинея" и "член"-почти сигурна съм,че не ..И хич не са ми изпотрябвали гнусните ти пръсти,пази си ги за 13 годишните,за да ги стимулираш преди да ги отвориш!!!Последното което ще ти кажа е,че нямаш никакво уважение към езиковата ни култура(ако знаеш какво означава това),пишеш като някои неандерталец...и ми се нарича българин..

А тук прочетох някъде,че това било модерно (сподед Divanence) Еми какво да ви кажа евала!!За сефте чувам,че имало мода в правописа..неграмотници цяла камара...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Ти имаш ли някаква идея какво означава "алинея" и "член"-почти сигурна съм,че не ..И хич не са ми изпотрябвали гнусните ти пръсти,пази си ги за 13 годишните,за да ги стимулираш преди да ги отвориш!!!Последното което ще ти кажа е,че нямаш никакво уважение към езиковата ни култура(ако знаеш какво означава това),пишеш като някои неандерталец...и ми се нарича българин..

А тук прочетох някъде,че това било модерно (според Divanence) Еми какво да ви кажа евала!!За сефте чувам,че имало мода в правописа..неграмотници цяла камара...

имат те,ха...може и да имат,ама не в тоя живот.
    и там на вашта коялицийка (вие си знаете кои сте) мога да ви кажа само,4е една тема е пусната,за да се изказват разли4ни мнения по нея,а не да търсите на кой да се правите на интересни и знаещи,защото от такива тъпоъгълници като вас се е замляло,а на нормалните хора им е писнало да ви 4етат простотиите по форумите,ако няма кво да правите,никой не ви е виновен!!!!!!!!

Mdaaaaaaa ne6ty qvno i se e nasubralo na momi4encencety milyty toooooo ela si popla4i moity momi4e Ne moa ta razbera na kfa sa prai6 ... koi ti e iskal mnenietata ta gi pi6e6 ? pffffff

на тебе само ще ти кажа:
    1.неграмотна си (вземи и ти да повториш 1ви клас)
    2.липсват ти мозъ4ни гънки
    3.хи4 не ми се прави на оборотна,защото ако те пусна в една компания от наистина интелигентни хора,смятай 4е са те "изяли" с парцалите
    4.елементарна си
    5.ограни4ена си
    6.смешна си

....айде сега ве4е можеш да ходиш при тия твоите кварталните да те опъват(защото от "смислените" ти и селски коментар4ета останах с впе4атление,4е само тва ти се отдава).xaxaxaxaaxaxa

п.с за мненията ми си права да не ми ги искаш ,нали ти е трудно да 4етеш.

Град
    Русе
    ХаХаХаХаХаХаХа...ммммноо е лудо тука!
    Много съм съгласна,наистина е изостанала
    Имаше едно момиче в квартала...бяхме "приятелки"...защо приятелки в кавички,миии защото само АЗ я имах за приятелка!
    Така де,както и да е!
    Та това момиче,направи така,че да се скарам с нея...успя!
    Започна да се събира с курви,обиждаха ме,псуваха ме...но ето,че полувината квартал вече я е имал!
    От 2 години не съм разговаряла с нея и ми е МНОГО по-добре...

Какъв ли е изводът?
    Ето го и него:
    -С малолетни ебачки(момиченцата от 12 до 14 годинки) да не се занимаваш!
    Това е то извода!
    Старая се със малолетни изродки(малолетен включва и от 14 до 18,но аз говоря за малките пикли на 12,13,14!) да не приказвам много много,най-възможното е и мен да завлекат!

Много сте изостанали всичките...хей,онези малки курвички...защо не влезете в темата ми и да прочетете нещо??
    Защо не потърсите някой сайт относно забременяването?
    Една енциклопедия ще ви свърши ПО-ДОБРА РАБОТА от един презерватив!!!

Айде сега тези селянки,които незнаят как се правят бебета и че от свирка не се раждат деца,нито бебетата се носят от щъркелите...мене камила ме е донесла

-Ограничени,липса на АБСОЛЮТНО всякакъв интелект,малки курви,които се правят на невинни!!!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Отново общ знаменател!!! Е как не се спряхте? Всички мъже така, всички жени така, всички под 15 онака, какво има става на 15/16 годишните! Е стига дее! Абсолютно и точно ОБРАТНОТО!!! Статистики сочат, че със всяко ново поколение младите започват все по-къно да водят полов живот, все по-малко са тези, които го правят на 13/14 и все повече тийнейджъри започват да използват предпазни мерки!

Цитирай Първоначално написано от Adelina
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Отново общ знаменател!!! Е как не се спряхте? Всички мъже така, всички жени така, всички под 15 онака, какво има става на 15/16 годишните! Е стига дее! Абсолютно и точно ОБРАТНОТО!!! Статистики сочат, че със всяко ново поколение младите започват все по-къно да водят полов живот, все по-малко са тези, които го правят на 13/14 и все повече тийнейджъри започват да използват предпазни мерки!
    Съгласна съм . Този общ знаменател и мен много ме дразни и ядосва.....

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Хормоните, хормоните.
    да им имам хормоните,те на 13 не знаят къде са ,каму ли какво е тва хормон...
    Абе те може да не знаят какво е хормон, обаче той пак да ги прасне по главата.
    Когато на момичето започне да му идва цикъла, значи тялото му вече е съзряло достатъчно за секс и е подготвено да създаде нов живот. Друг е въпроса дали и на акъл са съзрели... Другото си е чиста биология.

Град
    Русе
    1во.Dark_Angel_F като те дразни и не ти изнася се ИЗНЕСИ!
    На никой не му пука к'во те дразни или НЕ ТЕ дразни!
    Ако имахте поне малко мозък щяхте да разберете,че под общ знаменател са МАЛКИТЕ МОМИЧЕНЦА,КОИТО ВОДЯТ ПОЛОВ ЖИВОТ,НЕ ВСИЧКИ МАЛКИ МОМИЧЕНЦА!
    Моля ви да използвате очите и главата си...не са само за да ви красят...или грозят...незнам що за хора сте!
    2ро.Относно чистата биология съм разговаряла със госпожата ми по Биология,която има специализация за хуманен лекар и 2 висши-не е тъп човек!Тя каза:
    -Тялото може да изглежда добре оформено и подготвено,но това не означава,че наистина Е!
    Попитах я относно цилкала:
    -Ами цикала е нещо което настъпва от 10 до 16 годишна възраст...и това,че ти е дошло не означава,че си достатъчно голям за да правиш секс!
    Обясни ми за възможните болести:
    -При секс без презерватив първо,че може да се забременее,второ,че можеш да се заразиш със куп болести,които се предават по кръвен и полов път!Като сифилиса,ХИВ и много много други!Не е важно да го направиш за да се чувстваш голяма...можеш просто да почакаш да се чувстваш голяма и тогава да го направиш!За да водиш полов живот,трява да си на не по-малко от 15,защото дори и да имаш редовен цикъл,това не те прави достатъчно развита!

Не съм я питала относно хормоните...нооо може и да почакат!
    прочетете мнението на един БИОЛОГ и ще разберете нещо!

...трябваше да напишеш и зна4ението на думата "биолог"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си