Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
Дам поредния задръстен зубър , пенсионер на 17 ( образно казано ддз на колко си , а и не ме грее )

След като 1 момиче има цикъл ТО ТО Е ДОСАТЪЧНО ГОЛЯМО ЗА СЕКС , това означава че организмът му е вече готов.
Миличка , ти критикуваш , прочети си поста )
А след като нападаш голяма част от българската младеж ( момичета и момчета ) , никой не е длъжен да ти мълчи

Цитирай Първоначално написано от sapphirr

а доколкото тва с компанията- там по-скоро основен фактор ,който влияе е не максимата "или се 4укаш,или си аут",а тенденцията да пият като свине
Изкараха ни и пияници , пуштиняци сякви такива се приятни неща , съжелявам ТодорЖивкотовото време отмина , живеем в свободна държава , това че твойте морални ценности са много отдалечениот тези на днешните тийнеджърки си е твой проблем

xеxеxе ,бре 4е духовита ли4ност си.
прав си не те грее на колко съм.
нямам нищо против бг демокрацията.само,4е има проблеми ,за които трябва да се говори и това е един тях,а щом го приемат някои от вас като критика към цялата българска младеж-хубаво,не си трайте,знам как да си защитавам мнението (тва да ми е проблема).
само,4е нормален ли ти изглежда този разговор (на който аз и една моя приятелка станахме веднъж неволни слушатели ) мeжду 2 девой4ета :
А:"в4ера бях на купон с моя прител,и се прежалих ...спах с него"
Б:"и сега какво,смяташ ли скоро пак да повториш"
А:"мн ясно,супер е,даже неговите приятели ме питаха дали искам и с тях"
Б:"и?"
А:"да не съм луда да си изпускам възможността,а и беше цифра яко,4е си изгубих шибаната девственост преди да стана на 14"

....после защо всяка 3та била курва.