Цитирай Първоначално написано от sapphirr
Така глупачки и пикли бол , и аз съм ставал слушател на подобни изцепки , тва си е чиста проба гъзарщина , даже не е сигурно дали е вярно тва което казва момичето ( по скоро детето , как да е )
Пак казвам секи може да си прави каквото си иска , то може да е безкрайно нередно , но колкото повече поучваш 1 човек толкова повече той почва да прави обратното ( тва е реакцията на "цифра" хора ).
Лично аз не съм бил никога с момиче под 15 , имал съм възможност , но не съм , просто не смятам че е достатъчно умствено съзряла , нямам идея каква може да е детинската и реакция след това , ами ако се разделиме и съм и 1вия ... какво следва , просто не си правя експерименти , но пак казвам аз нямам против това секи си носи глава на раменете
+ това този въпрос си има и друга страна , защо повечето момчета допускат това да стане.
да на маса хора това да изчукат някоя е повод да се изфукат и тва сички ние много добре го знаем ...

BoSSy_ мисля че за 2ри път днеска споменавам - АЗ СЪМ МОМЧЕ , и не никой докъто съм бил на 13 не ме е отварял )

ПС 3та и 4та страница не съм ги чел нямам идея кво е писано в тях

а бе ти ,приятелю,скоро на о4ен ходил ли си?не сме седнали да поу4аваме или да наливаме някому акъл в главата (въпреки,4е голям процент имат такава нужда).казвам го за 5ти и последен път,тук става въпрос за проблеми касаещи младото поколение (не само в национално,а и в световно отношение,защото е масово).в крайна сметка това са хората ,който утре ще ни управляват...и какво ние само ще седиме и ще си викаме "секи може да си прави каквото си иска" и ще си клатиме краката ,така ли...тва всеки го може,друже.
по-достойно е да се изправиш о4и в о4и с проблема и да го изясниш.

...и не ска4ай срещу BoSSy,защото както тебе не те грее кой на колко и т.н,така (предполагам) и него/нея не го/я грее ти от кой пол си!
Не, всеки не може да си прави каквото иска! Ако на 14-16 имаш достатъчно богата сексуална култура, чувстваш готов да започнеш полов живот можеш да понесеш всики отговорности, които сексът носи и можеш да мислиш с правилната глава, не намирам нищо лошо. Но колко от тези които го правят, ВСЪЩНОСТ отговарят на тези условия? Ооо да, малко са!