Цитирай Първоначално написано от sapphirr
Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG

Така глупачки и пикли бол , и аз съм ставал слушател на подобни изцепки , тва си е чиста проба гъзарщина , даже не е сигурно дали е вярно тва което казва момичето ( по скоро детето , как да е )
Пак казвам секи може да си прави каквото си иска , то може да е безкрайно нередно , но колкото повече поучваш 1 човек толкова повече той почва да прави обратното ( тва е реакцията на "цифра" хора ).

понеже аз съм тая дето си противоре4и,я тогава ми кажи какво то4но си направил в тоя пост.нали беше големия защитник на бг младеща,а аз тая дето ги напада и тая ,на която няма да траят...или нещо бъркам.
на мен цялата картинка ми изглежда така:зна4и аз не мога да отхвърлям секса на 13 и да го коментирам,ама ти можеш да oбиждаш наред и да плюеш,по който ти изнася...нещо не се връзва ми се струва

тъй ,4е я пак си помисли за първите 7!

П.С "Липсвали ми 1вите 7 , чесно казано всеки като няма какво да каже изтърсва ни в клин ни в ръкав липсват ти 1вите 7 години"-грешка,
поредната.реакцията ти е достатъ4но показателна,4е ТИ не си наясно как да убориш твърдението ми и да се защитиш