.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Какво значи това?

ami predi vreme edno mom4e-D mi kaza 4e me haresva ama az ne mu kazah ni6to(haresvah go) i naskoro re6ih i az da mu priznaq(be6e mu malko gadno za minaliq pat 4e ne sam otgovorila na 4uvstvata mu)i mi kaza 4e ne e ot lesnite,a kakvo e imal predvid s tova,po skoro da ili ne

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

пофлиртуваи с него и ако те отблъсне начи си закасняла

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    е да те пита човек и тебе що си мълчала.. кво да прайш.. кажи му тва дет каза сега на нас!

Животът е адът описан в Библията!

хаххахах представам си ситуацията:
    Той: "Много те харесвам"
    Ти:

няма какво да чакаш
    Момиче съм

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mi mnoo qsno ,4e se e otkazal da te 4aka da se re6i6 za kfo ne my kaza pyrviq pyt we akyl

Щом преди те е желал, ама ти не си искала. А сега ти искаш пък той се услушва.. значи или вече не си му интересна и не иска да е с теб или ти го връща за миналия път...
    Пофлиртувай малко с него и то ще си проличи.
    А пък може и просто вече да се чувства унизен (или да го е срам) - в тоя случай действай и затрий тия негови мисли
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

emi znam 4e sam tapa,osuznavam kolko e tupo 4e ne mu kazah po rano i mnogo sajalqvam ama nqma kak da varna vremeto nazad ama nqma da mu se molq sled kato mi kaza 4e ne znae dali me haresva se otkazvam,a ako me haresva to 6te si proli4i

Според мен,ако те е харесвал истински,щеше да те изчака поне малко....Опитвал си е късмета с теб и след като си му отказала е решил да не се занимава повече с теб,а ти сега като му отиваш не те иска,защото всъщност не те е искал никога.Забрави го,тъпи същества са

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    По-скоро, че си тъпа п*тка означава... Той ти е казал, че те харесва. Ти си го харесвала. Не си му казала. Просто не му се е занимавало. Сега идваш и му заявяваш, че го харесваш. Кво ще си помисли?

Не знаеш и ти кво искаш.

+1
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

ти си го пренебрегнала и сега очакваш той да се върже ей така еми нестава така!!!
    Vladoka rulzzz

Мега фен Аватара на koalka
    Имал е предвид, че не може все, когато ти поискаш да сте заедно.В смисъл, той ти е казал, че те харесва, след това ти си му отказала и иска той да се направи на недостъпен, не знам.

Цитирай Първоначално написано от sladka_______
    пофлиртуваи с него и ако те отблъсне начи си закасняла
    но мисля че ще успееш! това са същества,които ако не са имали дадено момиче са малко или много обидени! така че няма проблем! ДЕЙСТВАИ!!!

Еми може би просто се прави на недостъпен ... но ако те харесва не вярвам толкова бързо да си му станала безинтересна..
    just a kid۵

изпуснала си си шанса..

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Имал е предвид, че не може все, когато ти поискаш да сте заедно.В смисъл, той ти е казал, че те харесва, след това ти си му отказала и иска той да се направи на недостъпен, не знам.
    Да,точно.
    Поговори с него,обесни му,че си се притеснявала да откриеш чувствата си и не си искала да го караш да се чувства неудобно.Кажи му,че осъзнаваш,че постъпката ти не е била правилна.Ако това не помогне,не си струва да се занимаваш повече с него.

Явно вече не му пука за тебе Той ти е признал чувствата си,ати си пренебрегнала твоите.ПО-лесно от това да отвърнеш на чувствата на някой(след като ги има,както в твоя случай) няма.всички се оплакват,че искат момчето да направи първата крачка...при теб той я е направил,а ти просто си го пренебрегнала...какво очакваш от него сега...

Ами може би просто се прави едва ли ако те е харесвал ще те забрави толкова бързо :P
    Бъди себе си..

Цитирай Първоначално написано от gothic_angel
    Ами може би просто се прави едва ли ако те е харесвал ще те забрави толкова бързо :P
    i az mislq taka,6tom e kazal 4e ne e ot lesnite se pravi na nedostapen,no ako naistina te haresva sam sigurna 4e 6te napravi ne6to po vaprosa,prosto mu dai vreme
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Според мен се прави на недостъпен,защото му е гадно за предишният път,когато не си отвърнала на чувствата му!

ami az sam sigurna 4e ne haresva 6toto presi da mu priznaq me popita kade 6te hodq(kazah mu 4e izlziam)i az go popitah-za6to a toi mi kaza 4e iska da znae kade sam 4e moje da doide.togava za6to mi kaza 4e ne e ot lesnite sled kato me haresva?dali ima na4in da stane ne6to mejdu nas???

ние едвали има как да ти кажем дали може да стане нещо . Отиди кажи му , че ако не е от лесните ще стане лесен искаш да си с него извини му се, че не си му го казала когато трябва и тва е!

Цитирай Първоначално написано от RaLiTyy^L0V3
    Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    По-скоро, че си тъпа п*тка означава... Той ти е казал, че те харесва. Ти си го харесвала. Не си му казала. Просто не му се е занимавало. Сега идваш и му заявяваш, че го харесваш. Кво ще си помисли?

Не знаеш и ти кво искаш.

+1
    i az s1m za teb =D>

Ami kazal ti e 4e 6te trqbva da se pitrudi6,dokudo stane ne6to.Nqma da te obvinqvam,4e purviq put ne si kazala ni6to vupreki 4e si go haresvala,za6toto tova e ne6to normalno i na men mi se e slu4valo,stava ot pritesnenie.Taka,4e 6tom si go haresva6 se opitai da si go vurne6!Uspeh

Цитирай Първоначално написано от fantasigirl
    Ami kazal ti e 4e 6te trqbva da se pitrudi6,dokudo stane ne6to.Nqma da te obvinqvam,4e purviq put ne si kazala ni6to vupreki 4e si go haresvala,za6toto tova e ne6to normalno i na men mi se e slu4valo,stava ot pritesnenie.Taka,4e 6tom si go haresva6 se opitai da si go vurne6!Uspeh
    da,no dnes mi namekna 4e ne me haresva i mislq 4e nqma faida da se opitvam da si go varna...no za6to kazva 4e ne me haresva i 4e ne mu dopadam sled kato predi da mu priznaq me svalq6e

Цитирай Първоначално написано от sladka_______
    ние едвали има как да ти кажем дали може да стане нещо . Отиди кажи му , че ако не е от лесните ще стане лесен искаш да си с него извини му се, че не си му го казала когато трябва и тва е!
    ami kazah mu i mu se izvinih ama vika 4e ne mu e za tova...i se pravi 4e ne me haresva i me obijda,no istinata e druga,no ne si priznava,a se opitva da me nakara da se 4uvstvam gadno kakto toi predi...ne si padam po takiva otmastitelni hora

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си