.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

какво правите...?

Когато вашия приятел иска sex , а на вас не ви се прави и се случва 2,3 пъти какво правите? Правите ли го насила за да е доволен или....?

На мен винаги ми се прави секс. Не ми се прави само ако съм много, много болна и ако съм му бясна или съм разстроена емоционално.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Zavisi ot situaciqta i ot obstoqtelstvata.I vse pak nasila ne moje da me nakara.Po-dobre i dvamata da go iskame za da mu se nasladim napalno!
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Ама и вие женските не знаете какво искате.
    Уж обичате винаги да се разговаряме с вас, и с думи да се разбираме, винаги да ви казваме какво искаме, а самите вие не го правите това към нас.....

Какво ти пречи да поговорите за 5 мин и да му обясниш как стоят нещата, ами дремеш във форума и чакаш ние да ти кажем какво да правиш.. ее че ние ли ходим с твоя пр-ел бре.. ти си го познаваш най-добре все пак..

Пък ей тъй да му пускаш, само щот той искал... ще му омръзнеш бързо като се държиш като изкуствено дърво в леглото само щот не ти се прави...
    Пък той ако е свестен и не ходи само заради секса с теб ще те разбере и изчака когато на теб ти се приправи Сама ще видиш каква ти е стоката ;р
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Amiii to i na men ne mi se prave6e vinagi kogato izlizahme s priatelia mi no sled kato videh kolko my se iska i kato me predrazpoloje6e s celyvki,mili dymi,bla bla.. i vinagi se ozovavahme na zadnata sedalka ili v legloto Taaa me mi se e sly4valo da my otkazvam pove4e ot 3-4 puti i v takiva momenti vinagi me e razbiral.Kaji my prosto 4e v mometna si mn natovarena/ima6 problemi i ne ti e do tova/bolna si(vupreki 4e az vednuj go napravih kato biah tolkova hremava 4e edvam si poemah vuzdyh )

Кат не и се праи секс сигурно и се гушка.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    На мен винаги ми се прави секс. Не ми се прави само ако съм много, много болна и ако съм му бясна или съм разстроена емоционално.
    Spodolqm menieto i az sam taka

Зависи...ако толкова много иска може и да се навия :P

Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от coolgirl6969
    Spodolqm menieto i az sam taka
    i az sym na tfa mnenie a i da sym mu bqsna toi znae kak da naprai tka che da mi mine vednaga :P

l0v3`slyNcEty

ami kogato na men ne mi se iska,toi zapo4va da me celuva,da me dokosva,da pravi ne6tata,koito znae 4e me podludqvat i na men ve4e mi se priiskva (dobre me izrabotva )
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Супер фен Аватара на maybelline
    Когато не ми се прави секс, обикновено му подсказвам по някакъв начин или му казвам направо. Е, обикновено не е особено щастлив от това ...

Ами оставя ме и се занимаваме с нещо друго, но винаги извърта нещата така, че аз да си поискам

az mislq,4e se use6ta ot samo sebe si

o da opredeleno,i na men vinagi mi se pravi sex
    majoretkata...skype-sladkata164

Мега фен Аватара на koalka
    Мноооого рядко не ми се прави секс и то е, защото не ми е добре или ми е зле психически.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си