.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на sapphirr

деца vs. родители

според мен тва ще е най-разискваната тема вовеки.винаги едната страна ще е права,другата крива,бабите и дядовците ще 4акат деня ,в които малките вну4ета ще го върнат на родителите си и ще им покажат колко е тежко да си родител,след това пък децата на тези вну4ета ще им го върнат и на тях и така докато свят светува (или нау4но казано докато изгърмят слун4евите батерии).

аз съм на 18 ,а 4ак сега си давам сметка за много неща,които са казвани за мое добро.тогава всъщност в ми главата са ми се въртали израз4ета от сорта на "абе,вие мене ли ше ме у4ите"/"аз да не съм малко дете/бебе" / "оф,аман от тия дивотии".с всяка изминала година се убеждавам,4е по-големите са имали право и са ме съветвали ,и са ми говорили много,не за друго,а просто защото те ве4е са се връщали оттам ,на където аз съм тръгвала.
    ясно е едно- мир не е имало, няма има.но пък ако не друго достигнах до прозрението,4е за да не изразходваме излишни нервни клетки (и ние ,и те) и да се разбираме поне малко ,трябва да има известна доза компромиси и от двата лагера.

има и един друг момент оба4е- тази вражда понякога бива подхранвана и от 3то (отстрани-седящо) лице.например по-малък брат или сестра,който ви изкарва извън кожата и ви пили нервите не4овешки.и естествено винаги го отнасяте вие ,защото " вие сте големите и тези с претенциите да разсъждавате разумно"-класика
    най-голямата болка идва оба4е когато се приберете от някъде,влeзте в стаята си и установiте,4е дори и клавиатурата и мишката ви са били усквернени.да не говориме за последствията,ако слу4айно сте имали неблагоразумието да оставите някой гланц или спирала на видно място...по-добре ги отпишете.
    а няма втори като тях щом трябва да се правят на жертви,в тва отношение са уникални.
    сестра ми е 13 години по-малка от мен ,така 4е ви го говоря от ли4ен опит ... , търпелив 4овек съм,но всяко нещо си има граници. утешава ме единствено мисълта,4е може би тя ще ми е единствената упора след 15 години (или по-скоро аз на нея,ама карай),за момента оба4е тя е проблема между мен и наште-кофти,но факт!

ако и вие имате същия проблем или подобен-пiшете,сега ви е паднало да се опла4ете
    [/b]

Супер фен
    Град
    до тебе...
    имам подобен проблем само че кака ми е на 18 аз съм на 15 караме се непрекъснато рядко се виждаме... но засечем ли се... лошо става..
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Moq problem e 4e maika mi postoqnno me sravnqva s drugite "6to ne pravi6 tva kato Raq,6to ne pravi6 tva kato Mariq" off ponqkoga napravo mi idva da q ubiq. I tq nikoga ama nikoga ne priznava gre6kite si mn mrazi da gre6i oba4e posle az si patq
    ЕдНи мЪъ мРазЯтТ .. вТорИ мЪъ нЕнАвИжДъЪт .. тРетИи нЕ мЪъ тЪрпЯяТ.. аЕ вСиЧкИтЕе КомПлЕкСирАнИи ЗлОобАрИ зНаЯт дЕ дА сИ Го HAврЪъТ !!!

da a az kakvo da kaja.... ne poslu6ah az na6te kato minalata godina... isa takava q nadrobih 4e sam ne znam kade 6te svyr6i taq....
    ina4e prosyo me4taq za momenta s ob6tejitieto rabotata na stroeja ili nqkade s drugade na polovin den ako uspeq da vlqza v unss....

ina4e za brata v slu4aq...
    az sam po-malak ot brat mi s 12 godini i moga da ti kaja 4e e to4no obratnoto...
    brato mi me vode6e kadeto iskam a az kato bqh malak i nevinen se zamazvah sled nego... behme takyv ekip sre6to na6te 4e se 4udq kak ne se razbirate
    Един живот Една борбЪ
    Бира и шкмбе ЧорбЪ

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от StAkE
    da a az kakvo da kaja.... ne poslu6ah az na6te kato minalata godina... isa takava q nadrobih 4e sam ne znam kade 6te svyr6i taq....
    ina4e prosyo me4taq za momenta s ob6tejitieto rabotata na stroeja ili nqkade s drugade na polovin den ako uspeq da vlqza v unss....

ina4e za brata v slu4aq...
    az sam po-malak ot brat mi s 12 godini i moga da ti kaja 4e e to4no obratnoto...
    brato mi me vode6e kadeto iskam a az kato bqh malak i nevinen se zamazvah sled nego... behme takyv ekip sre6to na6te 4e se 4udq kak ne se razbirate

малееее,аз само като видя 4удната физономия на сестра ми,седяща на компютъра и ми иде да я одуша...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Az nqmam takiva problemi poradi fakta 4e sam samo dete i sam bezkraino 6tastliva ot tova Nikoga ne sam iskala da imam brat ili sestra za6toto si padam malko egoist i samo kato si pomisq 4e primerno trqa da delq kompa ili 6okolada pf ne iskam i da si pomislqm...

Супер фен Аватара на kindergarden
    Преди,когато сестра ми още беше в къщи имаше много големи побойща дране,скубане и т.н. Но заедно с това се разбирахме добре,помагахме си и т.н. А сега,когато я няма много си липсваме и когато се връща не се отделяме и за миг много си я обичам мойта сестра

Голям фен Аватара на 50cent
    ами аз нямам такива проблеми обаче маика ме дразни много когато ми каже използваи презарватив бе направо потъвам оркъде знае тая жена и другото е че аз със нея рядко се виждам щото тя бачка много и аз всичко трябва сам да си правя и когато ми каже нещо се изнервям щото малко време е била с мен за да ме опознае и сега когато си хвана друга работа се чуди защо не си споделям с нея

Повече от фен Аватара на bishop
    az sam na 15 i imam malak brat. po4ti 9 godini razlika. malkoto debil4e otrasna pri babeto koqto mu pozvolqva6e vsi4ko. sega maminka mu pozvolqva vsi4ko. estestveno vinagi sam vinoven za vsi4ko, no tova dori ne e 4ak takav problem(svikva se), no kogato tragnahme da se mestim predi 2 godini i baba mi kaza '6to ne se obadihte i az da dam nqkakvi pari da vzemete po-golqmo jili6te i decata da sa v razli4ni stai' i ba6ta mi otgovori 'ako imahme o6te 1 staq tq 6te6e da e kabinet za6toto e normalno za ednopolovi deca da spqt v 1 staq' i mi ide6e da go udarq s ne6to tejko i tapo, koeto ne mi trqbva. sega si spq s 1 nevazmojno 7-godi6no izrod4e v 1 staq, koeto zna4i 4e lampata se gasdi v 10 4asa, nikakav skype po-kasno, nikakva muzika po-kasno i ob6to vzeto nikakva svoboda. i vsi4ko tova idva ot roditelskata maniq za kontrol. za6toto ako na6te OSAZNAVAHA 4e sme s 8.5 godini razlika 6te6e da se nameri apartament s 1 staq pove4e za men, vmesto da delq ibez tova malkiq garderob s 1 otvratitelno dete, no otdelna staq na parvo mqsto ozna4ava pove4e svoboda otkolkoto ba6ta mi e sklonen da mi otpusne. ina4e s maika mi se razbiram kogato ne pokrovitelstva vsqko kapriz4e na brat mi. taka ili ina4e oba4e kato navar6a 18 6te se iznesa taka 4e vsi4ko e prehodno... tova koeto me darji oba4e e fakta 4e po sveta ima milioni drugi golemi bratq...

Нямам братя или сестри,но имам братовчед.
    Като малки с него,бяхме постоянно заедно. Боищата си бяха редовно разнообразяване на деня,но имаше доста опасност на него,защото аз съм доста злобна.
    Въпреки това с него винаги сме били екип в белите. Аз мисля плана,той я върши,пък после кой ще го отнесе...зависи кого пипнат в крачка.
    Сега се виждаме по-рядко,но като се съберем,майка и леля винаги са нащрек,защото не се знае какво може да сполети къщата..
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Повече от фен
    Оф,не ми говори!Това е напаст божия!И аз имам брат с 12 год. по-малък от мен.Сега е на 3 и е такъв артист просто,че няма на къде повече.Започва да реве за нещо и майка веднага "Ти нали си по-голямата престани да го дразниш!" през това време той вече е спрял да реве и всичко му е минало.Когато свърши "речта" на майка относно моите деяния с/у брат ми той продължава да реве и следва едно"Мами,кака ТИ ме дАзни".Направо полудявам с това малкото.И тя толкова го е разлигавила,момче е,а постоянно се лигави и мрънка като някоя жена.Сигурно го е наследил от баща си-втория съпруг на майка .

Град
    Хасково
    деца VS родители - вечната борба
    ... no comment ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си