.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен
    Град
    na edno mqsto

хининов шампоан?

някой от вас да е ползвал такъв шампоан и наистина ли действа за подсилване на разстежa?
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

то има вече такава тема тук ноо... няма зн... аз лично не съм рпобвала но мои приятелки са пробвали.. не само косата расте по-бързо а и укрепва въстановява се след дълго третиране....
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Цитирай Първоначално написано от .PonY.
    то има вече такава тема тук ноо... няма зн... аз лично не съм рпобвала но мои приятелки са пробвали.. не само косата расте по-бързо а и укрепва въстановява се след дълго третиране....
    Уау... звучи яко! Кажете някоя марка хининов шампоан тогава, да пробвам и аз и после да кажа какво е станало

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Уау... звучи яко! Кажете някоя марка хининов шампоан тогава, да пробвам и аз и после да кажа какво е станало
    Аз съм гледала по аптеките някакви български за по лев два...цената не ми вдъхва доверие нещо

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Аз съм гледала по аптеките някакви български за по лев два...цената не ми вдъхва доверие нещо
    hininovata voda su6to e okolo lev,no ima efekt...
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    аз питам,защото си взех на каси,не е скъп,но и хининовата вода на каси е 60 стотинки,но действа,все пак е натурален продукт не би трябвало да е скъп и хумата не е скьпа ама действието и е много много добро както за папки така и за косата :P пробвайте ако искате,а за шампоана ще го пробвам и след известно време ще ви кажa дали действа
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

i az 6te si go vzema
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си