- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От къде се разбира, че момичето го иска???
Kak zapo4va da se darji momi4eto kogato e vazbudeno i i se iska?
То си личи бе баце![]()
Няма правилник който тя ще следва в такава ситуация.Ти сам ще усетиш..тя ще ти намекне,я с действия,я с някое страстно погледче..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Я с некое морко петънце тук там.........![]()
май тази тема ще е интересна.. и на мен ми е любопитно.. Но когато момичето не може примерно да те целуне или дати го каже направо... А какви намеци ще прави![]()
ooo,boje!!! emi to se razbira ot samo sebe si....ne ti li se e slu4valo do sega..?
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Шшшшшшшшш по-тихо момчето е ново в занаята![]()
На мен се е случвало.. Но после момичето почва да разправя врели некипели... А пак се държи друго яче.... И няма да е лошо да се изкажат мнения според мене .... Или темата трябваше да е... Как се държите и какво правите когато искате секс от някое момче..Първоначално написано от palomaaa
![]()
Еми ако не ти е гадже кво очакваш...Първоначално написано от momchence_89
![]()
Не задължително дати е гадже че да го правите..Първоначално написано от Kras4eto_lp
Ами кво да очаквам? Понякога ми се е случвало така да си говорим и намеци да си праим все едно всеки момент ще идем някаде и ще почнем,ама в последния момент тя казва няква тъпо нещо и ебава цялата система![]()
Как да разбера кога говорят серйозно????
Миииииии като почва а говори на такива теми я фащаш почваш и си готов[/img]
Ами например става по- нежна, използва всеки повод, за да се докосне до теб. Ако сте сами няма как да не разбереш, че момента е дошъл . Просто се впускаш напред и ако не те спре действаш![]()
Да но точно в такива моменти като почнеш и ми се е случвало тя да каже "тояя пък" Примерно,или пък говорим си някви суперрр еротични работи и като се приближиш после и тя се отдръпва.Но преди 2 секунди ти е говорила баси нещатаПървоначално написано от death proof
![]()
Ми не е ама не мислиш ли,че ако ти е гадже няма да ти прави намеци и после да ти се оправдаваПървоначално написано от momchence_89
![]()
Дам някой наистина са Кучки,но аз примерно направо си го казвам: " Искам те" и толкоз![]()
само такаПървоначално написано от teoto
е добре бе като им кажеш "искам те" какво може да направи момичето или момчето .. или да те отреже или да ти пусне мн рядко мойе да случи според мен нз с напълно непознат еджали ше стане неше ама това си е само мое мнение![]()
При непознати отиваш,2,3 свалки и я питаш дали иска,ако не тва е,все едно не я познаваш.Гадното е при познатите момичета![]()
da i tъкмо сте на леглото целувки обарвания и а да се започне втора фаза и ти вика, на червено съм...Първоначално написано от death proof
![]()
![]()
девойче точно за това си говоримПървоначално написано от Kras4eto_lp
за момичета които не са ти гаджета
ако ти е гадже... там иска ли питане и обсъждане...
- Може да ти каже директрно.
- Може да ти бръкне направо в панталоните.
- Докато се целувате ще разбереш дали е възбудена.
...поне аз така разбирам...![]()