.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    Elit Way School

тест за бременност

здравейте искамда ви попитам сори ако повтарям темата ама е важно.. може ли да се нарпави тест за бременност то4но на 14 или на другия е по - добре и има ли риска да покаже грешно ?/

мерси за отговорите предварително и моля без базици важно е

ako tova na 14 e na 14-tiq den,moga da ti kaja 4e sled 7-miq den sled poloviq akt moje6 da si napravi6 test i ako si bremenna 6te ti pokaje

Цитирай Първоначално написано от rad_ina_90
    Kakvo zna4i tfa 14 ? 14 Dni li ?
    Най-вероятно.
    След шестия или седмия ден вече ти показва.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Теста може да те насочи дори след 7мия ден.Тва да чакаш до 14 дни е било преди 3-4 години,а медицината е бая напреднала през това време.И да-теста може да не е верен.Може да ти покаже положителен демек "бременна си", а всъщност да не си.Така се получава,защото оплодената яицеклетка се закрепва за матката,но поради някаква причина(не знам точно каква,ако някои знае да допълни),бива изхвърлена от тялото по време на менструация.Затова в повечето случеи се казва,че теста показва вярно първия ден след закасняването на цикъла
    Разрови се малко из интернет-има наистина мн интересни неща.Ползваи Google
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    Теста може да те насочи дори след 7мия ден.Тва да чакаш до 14 дни е било преди 3-4 години,а медицината е бая напреднала през това време.И да-теста може да не е верен.Може да ти покаже положителен демек "бременна си", а всъщност да не си.Така се получава,защото оплодената яицеклетка се закрепва за матката,но поради някаква причина(не знам точно каква,ако някои знае да допълни),бива изхвърлена от тялото по време на менструация.Затова в повечето случеи се казва,че теста показва вярно първия ден след закасняването на цикъла
    +1
    кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа

Цитирай Първоначално написано от _BoSSy_
    +1

Мила, на 14-тия ден е добре. Това за 6-ти, 7-ми ден не го слушай, то на жени с уравновесен цикъл много рядко отчита толкова рано, камо ли на младо момиче. Просто за да се покачи достатъчно "хормона на бременността" трябва да минат 14 дена, или поне ден закъснение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си