- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувствата изчезват ли???;-)
Naposledak mnogo sam se zamislila po tozi wapros..I dali samo pri mene taka..Dali e wazmojno da hareswash nqkogo i kogato razberesh che i toi te hareswa,izwednaj..hmm..nqkak chuwstwata ti da izcheznat..Towa zwuchi kato strah ot towa da nqmash problemi i da si shtastliw..Winagi s1m se pitala zashto pri men e winagi taka..E,ima edno edinstweno momche,s koeto beshe razlichno..No az oshte go obicham
...Zamislqla s1m se che towa e edna ujasna cherta w men,towa mi prechi da sum istinski shtastliwa waw wrazkite..sqkash winagi tarsq trudnoto i dori newazmojnoto..I kogato razbera che moga da iam towa koeto taka s1m jelala..izwednaj trapkata izchezwa...Na was sluchwalo li wi se e..?
![]()
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
не ми се е случвало, но при теб вероятно причината е, защото още го обичаш..
Животът е адът описан в Библията!
НеТакова нещо не ми се е случвало...при теб незнам защо е така.Може би наистина търсиш трудното в връзките
![]()
Тези момчета,към които тръпката е изчезвала са били просто предизвикателство за теб,а не обекти на любов.В това няма нищо страшно,щом вече обичаш някой.Все пак не се влюбваме истински във всеки срещнат!
Не ми се е случавло.Но доста мои поэнати и приятелки се оплакват от същото,както и доста хора във форума.До някъде е нормално,но това не е любов,а чист каприэ.Каприэите са необятни и никнат като гъби.Същото е и тук.Харесваш го,бориш се эа него,вкарваш се в раэни филми ,накрая успяваш и ти става беэинтересно.Но хоп-вече има нова цел,по-интересна.Спокойно,след време ще ти омръэне все да трябва да се бориш эа момчетата-имам предвид,когато попораснеш малко.Това са си нормални отклонения в пубертета![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Hmm v4eara si mislex dali da pusna takava tema za6tot s1m izpadala v s16toto polojenie da znae6 4e toi te obi4a a ti da go haresva6 samo kat priqtel .......... mislex za6to li stava taka no taka i za otgovor ne se setix![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Оф... имам чувството че и аз съм така.. и се чувствам много гадно.. харесам си едно момче.. и когато разбера че и той ме харесва.. някакси се "плаша".. това не е точната дума.. ама е най близко до това което изпитвам.. и почвам да го отбягвам.. а сега ми се падна много упорит... смисъл... не иска да ме остави да избягам... и май имам нуйда точно от това.. и даже ми е съсед отраснали сме заедно.. от малки... и по едно време.. аз го харесвам.. и все имам чувството, че има някакви фактори, които пречат да съм щастлива.. я семейството.. я че сме отраснали заедно и не искам да развалям сичко това.. я, че преди го мразех от дъното на душата си.. а изведнъж го харесвам.. ама то хората са казали, че омразата е най-близо до любовта.. Ама както и да е.. от всичко това искам да кажа.. че може би се страхувам да съм щастлива...![]()
Работата е там че когат момчето вече ви е паднало в краката вие губите интерес към него.
Chsno kazano i pri men podshti vinagi e taka....haresvam nqkogo strashno mnogo i kogato razbera che i toi ima chustva kam bumm i veche spiram da go haresvam dosta e detinsko ama....takava sam si![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Първоначално написано от V1k1tYyY
ох,все едно аз съм я писала тази тема... абсолютно същата работа беше и при мен! Когато харесвах някое момче правих какво ли не за да ме забележи и да ме хареса и когато това стане вече не ми е толкова интересно и зарязвах всичко
![]()
Говоря в минало време,защото каточели малко по малко порасвам и нещата се променят![]()
Споко душко ще ти мине...
а щом пък ти минава значи не харесваш достатъчно момчето...щом ти става безинтересно, след като разбереш,че и той те харесва!![]()
Интереса ти върху момчетата не се задържа дълго, явно е някакъв каприз да си с тях, а после ти омръзва, когато виждаш, че може да е с теб.Това според мен ще отмине, като срещнеш момче, което да задържи интереса ти...
Само,ако ние оставим да изчезнатЧувствата изчезват ли???![]()
Огънят иска дърва,не само да седиш и да се топлиш на него
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Damz macko slu4valo mi se e imah edin period (predi da sreshtna segashniq si priqtel) Ta v tozi period az bqh syshtata kato teb ... vqrvai mi tova s vremeto shte iz4ezne kogato sreshnesh podhodqshtiqt 4ovek obi4aiki go istinski 6te osyznaesh 4e 4uvstvata ne iz4ezvat a s vseki izminal den stavat vse po silni![]()
![]()
![]()
при мене е същата работа и аз обичам едно момче и съм по същия начин харесам си някой и кат разбера че и той ме харесва и дотам...пфф много тъпо!!![]()
Да отначало с гаджето ми бях така.Докато ме за обича правех какво ли не за него.А изведнож като ми каза че моного ме обича че иска да е с мен някак си Аз охладнях към него.Но след това отново се върнаха чувствата ми към него.Той беше причината за да го обикна толкова много и силно.И незнам какво бих направила ако скъсаме.може и да умра
.може би приятелят ти не прави ништо по въпроса за да хлътнеш повече по него.Знам ли?????
Давай само на забивки за 1 вечер или 1 ден примерно![]()
оф и аз съм така,абсолютно същото,се едно ми четеш мислите..нз защо е така,ма те много хора обясниха,де,най-вероятно това е причината ..
олее до болка ми е познато.. със мен до сега във всяка връзка е така... докато тръгна с него го харесвам много..мисля за него непрекъснато а после...няма тръпка няма нищо..изчезва абсолютно всичко..
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
В началото винаги е като игра-чувството е ново,эабавно е,мислиш си,че си влюбен...и сега няма оттърване от въпросното момче...почва да ме драэни ужасно,а тръпката я няма.Винаги иэчеэва (или почти винаги)
Да, случвало ми се е, но това беше преди да срещна човека с когото съм сега. Сигурно ти се случва, защото не си обичала никое от тези момчета-били са само предизвикателство и каприз, а когато са вече твои-не ги искаш-факт. Бъди сигурна, че това ще е до някога. Един ден ще срещнеш човекът, с който ще мечтаеш да си вечно. Не се притеснявай и успех!![]()
За какви чувства говориш? В началото всичко е харесване, всичко е повърхностно. А това са капризи/лиготиии.. Ще ти мине, и ти ще си намериш майстора.![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Това при теб не е дори начален стадий на любов,това са капризи,както някой по-нагоре вече спомена.
Истинските чувства не изчезват никога.Възможно е обаче с времето да преминат от любовни в приятелски,както и обратното.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
и толкоз зор видех за да не ми кажеш нещо като това , все пак си мисля че при мене никога няма да изчезне нз не съм момиче може да е нормално при вас или не ама съм сиг че сме създадени един за другПървоначално написано от Under The Bridge