.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Зъболекар

Град
    Русе

Зъболекар

Абе лицата под 18-годишна възраст имаха право на някъкви безплати, или поне с отстъпки, процедури.
    Вещите и тези с по голяма компетентност по въпора може ли да обеснят повече по този въпрос?

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Все още го има
    Ама мисля че си имаше до определен брой процедури където се пишат в здравната книжка какво е правено на пациента
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Град
    Русе
    да бе ама колко и какво
    че януари имам РД и до тогава (прая 18 ) да се възползвам

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Имаш право на 1 безплатен преглед в годината при зъболекар, който работи със Здравната каза.. плащат се само някакви такси.. но казаха, че октомври и ноември тези такси ще са по-високи, а от декември ще спаднат, тъй като здравната каза ще плаща на зъболекарите от парите за 2008-ма..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o
    Имаш право на 1 безплатен преглед в годината при зъболекар, който работи със Здравната каза.. плащат се само някакви такси.. но казаха, че октомври и ноември тези такси ще са по-високи, а от декември ще спаднат, тъй като здравната каза ще плаща на зъболекарите от парите за 2008-ма..
    тоест да побарзам и все пак да отида декември...? )
    ами цените на операциите(слагане на пломба, вадене на зъб) същите ли са както за лица над 18?

Ми отиди при зъболекаря си и го питай ..... Профилактичния преглед 100% ще ти е безплатен за другото нз .....

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ~bloody^romance~
    Ми отиди при зъболекаря си и го питай ..... Профилактичния преглед 100% ще ти е безплатен за другото нз .....
    ахахаха ами нямам си зъболекар и мн не общувам с такива хора, за щастие не ми се налага да ги посещавам ама май ще отида при някой и ще го попитам... друг вариант нямам така или иначе

Ам..... Ти никога ли Не си Ходил на ЗъболекаР ?!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ~bloody^romance~
    Ам..... Ти никога ли Не си Ходил на ЗъболекаР ?!
    ami za plomba bqh hodil w pyrwi kals za 1 zyb (posle padna) sy6toto se povtori v 4etvarti klas
    i moje da se kaje 4e ne sym po4ti

Град
    Плевен ..
    Значи аз сега скоро ходих на зъболекар Ако не си ползвал нищо от здравната си книжка тая година имаш доста отстъпки .. На мен ми направиха два пулпида за 12 лева(по принцип е 70-80) и ако не се лъжа около 3-4 пломби като за тях съм давала 5 лева .. не повече (по принцип са около 25-30 лева) , а за профилактичния - безплатен е По- добре си използвай шанса, че иначе дерат кожата .. Айде чау дано съм била полезна.

Мен за преглед никога не ми вземат пари пък ходя при бая откачена мацка....а за безплатните мисля,че имаш три пломби само ...

Всички те ми заби имат кариеси кво да ви кажа !

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от ouT-oF(coNtr0L)
    Значи аз сега скоро ходих на зъболекар Ако не си ползвал нищо от здравната си книжка тая година имаш доста отстъпки .. На мен ми направиха два пулпида за 12 лева(по принцип е 70-80) и ако не се лъжа около 3-4 пломби като за тях съм давала 5 лева .. не повече (по принцип са около 25-30 лева) , а за профилактичния - безплатен е По- добре си използвай шанса, че иначе дерат кожата .. Айде чау дано съм била полезна.
    mersi mnogo mi pomogna, 6te se vazpolzvam )) pak dano da nqmam nujda vse pak...

Град
    Плевен ..
    Радвам се

Да, имаше право и на 4 безплатни услуги - 1 пломба или вадене на зъб, както и 2 пулпита или един периодонтит ..това за постоянни зъби, но това беше до 1-ви октомври...Сега по 2.60 за преглед, 7.41 лв.се плаща, ако е млечен зъб,което при теб..няма да е така ..пулпит и парадонтоза на постоянен зъб, е 20,69 лв. ..След като навършиш 18г., от здравната каса ще ти плащат 11.38 за 1пломба или вадене на зъб..всичко останало си е за твоя сметка. Съжалявам, но такава ни е системата - идиотска...
    ГОТИНО Е ДА СИ ВАЖЕН, НО ПО-ВАЖНО Е ДА СИ ГОТИН!

3 obiknovenni plombi i edin pregled,tva ti e bezplatnoto (kaka e zaboplekar i mi go kaza sega)
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си