.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    На 100% съм съгласна с авторката . Просто нямам какво да допълня .... Аз лично наистина смятам да кажа отва някога на момчето с което съм сега , но никога не намирма подходящ момент , зашото ианче би прозвучало лицемерно ....

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    За мен тези думи все още имат смисъл, защото не ги използвам безразборно. Рядко казвам обичам те, но, когато го кажа значи, че наистина го мисля.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Аз преди я използвах тая фраза без да се замисля много...Но започнах да разбирам какво означава и не я ползвам току-така

Фен Аватара на Na7a6a
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    А и да допълня,то какво се очаква след като и секса вече е за Здрасти,та за едно обичам те...Правят го едни и същи хора-заблудени
    Toва ми напомня на част от едно "стихче" на приятеля ми:
    "И в тези времена на страсти
    чукането стана като Здрасти..."

Иначе наистина си права..

Повече от фен Аватара на VeSna

Re: Да поговорим за любов... <3

Цитирай Първоначално написано от Evil`Brunette
    Нз дали има такава тема, но с риск да повторя няколко ще изразя позицията си относно изразчето "Обичам те". Обичам живота, обичам семейството си, обичам кучето си, обичам да рисувам, обичам музиката... Но какво точно означава това. Какво е значението на тези думи? Не ги ли казваме прекалено често без да сме сигурни дали ги използваме на място. Вече ги използваме едва ли не, по-често от "Здравей". Кажете ми как можеш да кажеш на човек, когото познаваш от 1 седмица - "Обичам те"? Добре, ще кажете - то има любов и от пръв поглед. Но не съм съгласна - това е по-скоро привличане. Физическо. Напоследък просто гореспоменатите думи са се комерсиализирали както почти всичко. Точно като - "Аз съм метъл", защото съм облечен в черно. Това се казва любов към стила и самата музика. Но това е за друга тема...
    За любовта: Вярно е че се стремим към "вечната любов", но не трябва ли да сме сигурни, че сме я открили, преди да се вречем в такива дълбоки чувства, преди да кажем "Обичам те"? като че ли преди хората са оценявали любовта повече, на друго ниво. Мислели са преди да изрекат думи с такава сила. А сега какво - казват ти Обичам те и на другия ден ти забиват нож в гърба или те зарязват. И като ги попиташ: нали ме обичаше?, какво ще ти отговори: Е, да, обичах те ама вчера. Големи чувства - няма що... Или навсякъде по Скайпове " УбичкЪм си БебИтУ" и тем подобни. Не би ли трябвало ако обичаш наистина някого да го показваш с действия, а не с тъпи сладникави надписчета в Интернет? И освен това, в някои теми съм чела:" Ами аз й/му казах Обичам те и той/тя замълча. Сърдя му/й се." За какво се сърдиш - че държи прекалено много на теб и не иска да те лъже, или че за него Обичам те са силни думи? Че търси по-подходящ момент да ти признае? По-добре така, да замълчи, отколкото да говори без да мисли. Така че, хора, моля Ви, мислете преди да изричате такива свещени думи. Е, това е моето мнение. Вие какво мислите?
    Aз мога да кажа обичам те сега и няма да излъжа АКО го кажа на кучето си. Верен до гроб, вечен приятел за игрите, пазач, всичко което НЯКОИ мъже не са!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    *съгласява се*

Напълно те подкрепям.Ти каза всичко,което всеки един от нас трябва да знае и да се замисли по този въпрос...Дори и самата аз,защото прекалено често използвам тези думи...казвам ги на хора,които всъщност аз НЕ ОБИЧАМ.Наистина трябва да се замислим мноого сериозно,и да спрем да казваме тези така прекрасни думи на когото и да било!ЗАМИСЛЕТЕ СЕЕ

Град
    *Maina`City*
    nqma kavo da dobavq napulno suglasna sum...dumite''Obicham te'' sa specialni..i ne mislq che trqq da gi kazvame kogato ne go chyvstvame naistina...
    When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)

Saglasna sam s tebe izcqlo.Nqma kakvo da dupalnq.Bravo che se nameri chovek koito se opitva da izqsni vsichko tova. =D> =D>
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Абсолютно съгласна! Страхотна тема. В днешни дни много хора казват "Обичам те!", но малко са тези, които наистина знаят какво значат тези думи. Срещата на другия ден с поредния плейбой в кварталното кафе е гаранция за поправка на "разбитото сърце". Всичко е измама. Много са малко хората, можещи да обичат, а тези, които наистина го могат, не го казват просто така... Казват го само на Него/Нея, казват го само по някога, казват го само когато изпитат нужда да го направят. В днешното съвремие е толкова банално да кажеш "Обичам те!", когато наистина го чувстваш - до болка изтъркани думи. Да, за някои хора това са просто думи.. и нищо повече...
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си