Ех тая тема мн ми харесва честно.Абсолютно съм съгласна с всичко,което си написала .. Думите ''Обичам те'' някой хора за нищо ги нямат .. което е жалко ..за мен тези думи имат огромна стойност и ако ги кажа е защото наистина обичам и го чувствам а не защото тоя човек 'ме кефка' .. Така бившия ми .. постоянно ми повтаряше ''Обичам те'' ..ам буквално на секи 5 минути .. и аз като не му отговарям а ''Обичам те'' той започва с "Защо не ми казваш обичам те .. Какво ти става .. не ме ли 'лофкаш' " Ужас направо .. Ходиш с някой от 2 седмици и се очаква да му казваш че го обичаш .. Ама какъф е тоя свят бе хора ?? .. Добре че още има здравомислещи хора .. А и тфа за глупустите по скайповете е вярно .. напрао ужас..секи втори е писал ''мн те лофкам миличкоо'' .. или пък ''обичам те ти си всичко за мен немога да живея без тебе'' и т.н. ... и жалкото е че след ден -два същите тези ''влюбени'' сополанки почват с драмите .. ''мн те мразя'' , ''как можа да ми го причиниш'' , '' разби ми сърцето'' .. и после пааааааак се обичат ''адски много'' .. и т.н. ... Писнало ми е!! .. Наистина евалата за темата ..чистата истина си е!!