Цитирай Първоначално написано от GiVe_mE_A_sMiLe:)
Да, наистина думите избледняха. Което е жалко, защото наистина има хора, които обичат и искат да го повтарят отново и отново, да го изкрещят на целия свят... И гадното е, че хората които обичат наистина осъзнават, че вече "обичам те" е избледняло и колкото повече обичат , толкова повече "обичам те" не стига...
"Обичам го, обичам го, обичам го.." Мога да го повтарям с дни.. Просто защото го чувствам... "Обичам те" само на хора, котио наистина обичам... Приятелството също е вид любов ! ЗАщо да не обичаш целия свят ?!? Какъв е проблема да казваш на всички, че ги обичаш, ако наистина си емоционален, човек и просто не мразиш никого... А ОБИЧАШ...

Но както и да е... Не говорим за това...
И на мен често ми прави впечатление, това "обичам те"... Мразя хората, които го казват всеки ден на различен човек от другия пол.. Има различка в това да си хлътнал или влюбен , и я това да обичаш някого... Но за някои хора двете думи, описват и трите неща.. Еми не е така.... Понякога съм се сърдила на гаджето си, че ми е казвал, че ме обича, а не ми го е показвал... Когато съм до него и наистина чувствам любовта, тогава само мога да му кажа, че го обичам... Например много пъти сме си говорили с приятелки за това , че "Обичам те" са твърде слаби думи .. Не е така - повечето хора не ги използват когато трябва... За това някои хора питат толкова често "Как да му/и покажа че го/я обичам?" ... Защото с думи не става.. Толкова е банално...