.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Издирвам детската си любов от Стара Загора!

Аз сам от малкък град до Стара Згора.Всяко лято до преди 2-3 години едно момиче идваше при вуйво си и леля си тук.Винаги съм бил влюбен в нея обаче не ми се занимаваше като че ли да се занимавам с нея.Казва се Неда.Както казах от Стара Загора е.Височка е доста.Има сини очи.Мисля че естествената и коса е руса.Тя беше с розова, чена и нз си каква коса.Нека ако някой я познава да пише моля!

Не,съжалявам

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

tryrtr

Забравих да кажа и че е 89 набор.

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Интересен начин да я намериш...браво дерзай
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Ем неможеш ли просто да вземеш номера й от някой нейн приятел от твоя град..
    just a kid۵

xaxaxaxaxxaaxx ti si pulen kreten ako si mislish che shte q otkiesh chrez teenproblem,vzemi nomera i ot nekoi nein fr be kfo ni zanimavash nas.pff [/i]
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Град
    Pink Paradise
    Цитирай Първоначално написано от RaLiTyy^L0V3
    xaxaxaxaxxaaxx ti si pulen kreten ako si mislish che shte q otkiesh chrez teenproblem,vzemi nomera i ot nekoi nein fr be kfo ni zanimavash nas.pff [/i]
    А ти 'фани се успокой малко. Човека може да е изгубил всякаква надежда, а всичко знаем, че тогава правим не дотам логични неща.
    Не я познавам, но наистина, по-добра идея е да й намериш номера.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    i az izdirvam detksta si lqbov filip ot sofia.. visok okolo.. oxx nz 1.70 s kafqva kosa i kafqvi o4i.. ako nqkoi go znae da pi6e............................
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

az sym ot stara zagora ma takava ne poznavam .. mm ne e ot izvesnite shtom ne q znam

вие не сте в ред..

да бе...успех да си намерите гаджето от детската градина...той/тя знаете ли колко много се е променил оттогава? (сигурно)

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Ем така малко трудно ще я намериш тая любов

Мега фен Аватара на koalka
    Успех в търсенето, но тук няма да я намериш.Да не е тя само единствената с това описание!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си