- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Издирвам детската си любов от Стара Загора!
Аз сам от малкък град до Стара Згора.Всяко лято до преди 2-3 години едно момиче идваше при вуйво си и леля си тук.Винаги съм бил влюбен в нея обаче не ми се занимаваше като че ли да се занимавам с нея.Казва се Неда.Както казах от Стара Загора е.Височка е доста.Има сини очи.Мисля че естествената и коса е руса.Тя беше с розова, чена и нз си каква коса.Нека ако някой я познава да пише моля!![]()
Не,съжалявам
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Забравих да кажа и че е 89 набор.
Интересен начин да я намериш...браво дерзай![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Ем неможеш ли просто да вземеш номера й от някой нейн приятел от твоя град..![]()
just a kid۵
xaxaxaxaxxaaxx ti si pulen kreten ako si mislish che shte q otkiesh chrez teenproblem,vzemi nomera i ot nekoi nein fr be kfo ni zanimavash nas.pff![]()
[/i]
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
А ти 'фани се успокой малко. Човека може да е изгубил всякаква надежда, а всичко знаем, че тогава правим не дотам логични неща.Първоначално написано от RaLiTyy^L0V3
Не я познавам, но наистина, по-добра идея е да й намериш номера.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
i az izdirvam detksta si lqbov filip ot sofia.. visok okolo.. oxx nz 1.70 s kafqva kosa i kafqvi o4i.. ako nqkoi go znae da pi6e............................![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
az sym ot stara zagora ma takava ne poznavam ..mm ne e ot izvesnite shtom ne q znam
![]()
вие не сте в ред..
![]()
да бе...успех да си намерите гаджето от детската градина...той/тя знаете ли колко много се е променил оттогава? (сигурно)
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ем така малко трудно ще я намериш тая любов![]()
![]()
Успех в търсенето, но тук няма да я намериш.Да не е тя само единствената с това описание!![]()