- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се запознахте с половинката си?
Как, къде и т.н. ...вие сте.![]()
Как не съм се сетил за тази тема по-рано?!?![]()
![]()
Em tva stana to4no edin den predi da zav1r6im daskalo na 14.06.2007g. v Skype dobavqx si abonati ot edin ob6t 4at,toi mi dade palnomo6tno i takaa.......
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
emi toi e v moito u4ili6te...9c klaszapoznahme se o6te na 15 ama togava ne mu oburnah mnogo vnimanie no sega navaksvam
Testis unus,testis nullus...
nie se zapoznahme pri mn interesna situaciq.Brat mi e na4inae6t 6ofior i nqma6e da se opravi v Sofiq i povika gadjeto mi(no nie estestveno o6te ne hodihme).To4no togava kogato patuvaha v Sofiq imah R.D. i ve4erta kato se varnaha minaha prez v ka6ti specialno da mi 4estiti R.D. bez da me poznava.Togava usetih stra6no privli4ane.Sled nqkolko dena Brat mi otide v ISPANIQ i togava bez da iskal me nabral MILOTO i pogovorihme i taka nai-napred se poopoznah me kato stanahme dobri priqteli i sled tova tragnahme.Obi4am si MILOTO
![]()
ОТ 5-ти до 6-ти клас ( включително ) бях в "д" клас но след края на 6-ти клас много от саучениците ми напуснаха , едни заминаха за казанлък , други останаха в същия клас , а едно момиче замина за софия , за да тренира художествена гимнастика в клуб Левски . И така "Д" клас се разпадна и ни разпреелиха между останалите класове . Аз се паднах в 7 "А" клас . Отначало мн се дразнехме и може да се каже ,че го мразех . Но втория срок станахме като брат и сестра , а после и тръгнахме.
Mи в skype,на 02.02.2007година...и 2 месеца по-късно...стана работата
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ами бившата ми приателка се запозанах в билярд клуб докато и показвах как се държи щеката....
с бившата се запознах в даскало беше заекама с бъдещата незнам каде ше се запозная...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Някоя форумна среща?Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
тука в тоя форум хич не ме обичат... ама в някой друг можеПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
В скайп доста случайно...Както и да е нещата потръгнаха даже се оказа че живее близо![]()
em poznavame se ot kakt0 sym se r0dila zasht0t0 sme sasedi igral si e s mene kat0 sym bila malka i tka kat0 staashe vapros za nai dobroto momche mama vinagi kazvashe che e toi i tka sled vreme se vlubih v batkoto sased i edin den kakt0 0bikn0venn0 gleahme film pred pc-ty az g0 poglednah i toi me gledasne celuna me se i veche podshti 3 g0dini se obichame :}
Еми то беше мн отдавна в един клуб.Аз бях там той дойде при мен запознах ме се и така..![]()
ми запознахме се... хм как... по скайпа първо защото бивжия ми беше негов приятел... но бившия и гаджету ми (сегашното) не са в добри отношение и нещо гаджету ме настройваше срещу него.. вкрайна сметка аз скусах с въпросния бивш и по-късно когато се запознахме и лично в "Амор"тръгнахме
![]()
![]()
![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
Нямам половинка в момента![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ми дай да се зимамеПървоначално написано от L_i_z_I
![]()
Ami sestra mi trqbvashe da izleze s ve4e bivshoto i gadje.Poneje mi be6e mnogo sku4no v nas q pomolih da otida s neq i tq me vze.Nakarah q da kaje na gadjeto si da dovede nqkoi negov fr i taka toi dovede moity milo
Kato go vidqh za parvi pat ne mi napravi nikakvo vpechatlenie,no s vremeto go opoznah i mi dopadna adski mnogo.I to4no na rojdeniqt mi den toi mi predloji i taka stana rabotata
![]()
Хяхя ..СладурПървоначално написано от tuzaro
![]()
По темата..с бившия ми приятел се познавахме от преди доста години,ама бяхме само на "здрасти" и на "чао" и един ден се видяхме пихме кафе..и общо взето банална историика със скучен край![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
начи ме зимашПървоначално написано от L_i_z_I
![]()
На дискотека![]()
[img]http://i19.tinypic.com/6sklv6g.gif[img]
Имаше такава тема и беше стигнала до 8 страници.Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
с бифшата 'половинка' се запознахме на един гараж ьхауухьухау
прибирах се и той ме спря с неговия френд за запалка, дадох им, върнаха ми яи почнаха се закачат нещо с мен, одрязах ги, напрайх неколко крачки и се обърнах и викам да идем някъде седнем си поприкааме, че не мис е прибира и седнахме и си поприкаахме и тоя нещо ми взе окото и вниманието и ми поиска номера, ама му дадох домашния, че джи-ес-ем-а ми не бачкаше![]()