.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    ool biv6iq na moreto .... nz za6to ne me int 4e doide s druga...
    na teb ne ti se pie no ne i nie

Скъсах му задника на белот

Цитирай Първоначално написано от Nilsia
    Скъсах му задника на белот
    =D> =D>

ние с настоящия се познаваме от 3г, а ходим от 14 месеца случайно се засякохме, той беше в компания, запознахме се и бяхме само фр.. той ми призна и ся съм мн щастлива.. Донякъде, щот той е в чужбина обаче аз декември ще отида при негооо \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/ \/

с бивши са ме запознавали предимно приятели, с един се бях запознала в дискотека на морето, с друг на лагер и така..

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Аз май и преди см си казвала, ама пак ме е срам Бяхме на някакво парти и там свалки, закачки, а-у (преди това се бяхме виждали 2 пъти за по 10 мин.) и уж на шега той и още един отиват и лягат в спалнята с идеята която иска, да отиде. Една позната тръгна, после и аз, а уж не съм такъв човек Поотъркаляхме се, на другия ден партито се повтори, довършихме си търкалянето подобаващо и от флирт за една вечер се превърна в моето бебоче

Град
    в мечтите ти
    По интернет
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    da jiveee mikrata tam bez da iskam se zapoznah s nego, posle li4no v edna diskoteka. i sled tva sled okolo 3,4 meseca fr rezultata e 8 meseca zaedno
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мииии аз го знам от както съм се родила! От един град сме както и от едно село!Нямахме НИЩО общо(даже и не се поздравявахме)!Шот той е със 7 години по-голям!Просто компаниите ни бяха съвсем различни(аз бях при "малките" а той при "големите"-така се делим на групички)!Но таз пролет аз и мойта приятелка малко по малко минахме в групичката на "големите" и той започна да ме сваля,трето пето ииии резултата е близо 3 месеца заедно и страшно много си се обичаме!!!Да се надяваме че това ще продължи и за напред!

S biv6iq ..na moreto....Vidqh go v diskotekata..momentalno go haresah...Edna ve4er prosto doide pri men i kaza 4e iska da se porazhodim...trugnah s nego bez dori da go poznavam....Otidohme na plaja kudeto toi qvno misle6e 4e 6te pravim sex...Sled kato go otrqzah i si trugnah misleh 4e nikoga nqma da go vidq otnovo...No kakto kaza toi v posledstvie"nikoga ne misli 4e 6te se oturve6 ot men"Tova be6e nai-strastnata mi i dinami4na vruzka!Razdelihme se za6toto zamina da u4i v usa
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

ami nie se pozhavahme ot malki,bqhme v edna kompaniq i az go haresvah taino no nikoga ne mu kazah.sled tova toi se premesti i ne se 4uvahme nito vijdahme 2 godini,no az mu namerih skypa i vsi4ko zapo4na tam kato na 6ega

В скайп

ami nie se pozhavahme ot malki,bqhme v edna kompaniq i az go haresvah taino no nikoga ne mu kazah.sled tova toi se premesti i ne se 4uvahme nito vijdahme 2 godini,no az mu namerih skypa i vsi4ko zapo4na tam kato na 6ega

ami s biv6ata se zapoznaxme savsem slu4aino. parvo tq idva6e ot dr mqsto i ne poznava6e nikogo osven edin ot moq kals koito i e sased. bqxme sednali na edna masas v edno kafe i tq otna4alo po4na da me zapriakva sled tova da me zaka4a i kato izlqzoxme ot kafeot ve4e me darje6e za raka gleda6eme v usmivka flirtyva6e s mene i nakraq tragnaxme tova be6e na parviq y4eben den
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Писахме си веднъж в irc, ние учим в едно училище и на другия ден когато се засякохме той ми се усмихна и...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    С бившия ми. Ами значи всяка вечер (като бях 2-а смяна на даскало) се прибирах към 7-8 часа и той заедно с неговата компания седяха отстрани на блока, в който живея. И така в продължение на 2 седмици всяка вечер минавах покрай тях. Докато веднъж едно момиче от компанията, което познавах отдавна, но не бяхме кой знае колко близки, ме спря и ме запозна с останалите. И след това като минавах през тях се застоявах и си разговаряхме. Сигурно е продължило към 1 месец това и аз ги опознах всичките. Минах в 1-а смяна на даскало и почти цял следобед прекарвах с тях. Харесах едно от момчетата. Почнахме да си говорим повечко с него и след 1 седмица ми предложи... И така година и половина с него, 6 месеца бяхме разделени, после пак тръгнахме и ходихме до вчера.
    The reasons of love... <3

Град
    sofiq
    skara bira plaj more nqma6 griji lqto e..... moreto valnite izgrevite na plaja i taka be6e ni hubavo celi 2 maseca moje bi nai hubavite v jivota mi ZASEGA!
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си