- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета,какво би ви впечетлило
Эдравейте.
Та темата е основно эа момчетата,но естествено и момичета ако желаят могат да напишат нещоМомчета,кое в държанието на едно момиче може да ви направи впечетление
Само моля ви не пишете отговори като циците,цупето и тн,става дума эа държанието ,абеее не эа фиэиката
Айде
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
да не отказва![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
ako iska6 seriozna vrazka ot maja se pravi na mnogo dobra i iskrenna,ako iska6 prosto sex igrai opasno no i v dvata slu4aq nikoga ne se razkrivai napalno,majete obi4at tainstveni jeni![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
kак се държи - не смао с тея които е приятелка а и стея които не са толкова добри( или въобще не са ) - да не е отмъстителнаа , треа да е мила и малко похотливада имааа огън
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
трябва да е страстна и да има пламПървоначално написано от kael
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
И ние искаме същите неща като вас. Какво мислите - че след като имаме един крайник в повече мозъците и сърцата не са ни еднакви? Момичето трябва да е мило, лъчезарно, да проявява разбиране и да умее да слуша, а не някоя тип 'Виж ква марка ми е чантата' или 'Къв си ти да говориш с мен'.
zavisi kakvo mom4e si tyrsi6...
no "bezpomo6tnite" momi4eta imat mnogo po-golqmo predimstvo ot my6karanite koito se spravqt s vsi4ko...
4estno kazano az predpo4itam kogato momi4eto ima nujda ot mene da i pomogna ne6to (ne slu4aino q otglejdam taq ryka da e 40+ sm) a i v pove4eto slu4ai tezi momi4eta sa dosta sry4ni i pohvatni
![]()
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
1во Да не е мрънкало
2ро Да има нещо на врия етаж
3то да е малко "откачена"![]()
харесвам момичета които не се лигавят за да се правят на интересни а просто да бъдат самите себе си.....да отвръщат на уважението и вниманието което им се оказва подобавашто....Първоначално написано от Kettty
n0 l0v3 , n0 pa1n !
Да е секси, да е мила, винаги усмихната и винаги готова за забавление.![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
Да е скромна и добра и да не се прави на недостъпна. Да бъде искрена.![]()
Ми нека за почнем от това че не искам да ми мрънкя за всичко и да се лигави ! След това като и кажа че ще излизам някъде да не почне да ми пищи по телефона къде отивам и що не я взимам ! Не искам да ме командори или да ми казва къде да ходя и кво да правя !
Тва е общо взето -![]()
Мда, който всеки ден е с различен, знае на какъв да се прави, за да ги лъже.Първоначално написано от gazarka
Добре, де, нужно ли е въпросът "С кого излизаш" да е мрънкане, пищене и навлизане в личното пространство? Аз винаги питам просто за да знам, а понякога и просто съм любопитна, 'баси. Не мрънкам да ме взема, разбира се, ние принципно се виждаме с приятелите си сами.Първоначално написано от =)
Възможно ли е да бъде по-красиво?
+13Първоначално написано от `Death`Whore``
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Ми например излизаме с приятели да играем на билярд-телефонът звъни - отговарям че ще излизам с приятели.. и се почваПървоначално написано от `Death`Whore``
Къде..с кой..кои точно...защо...в колко...или...мразя така
![]()
Да, де, това е гадно, но ако просто попита с кого си /може да попита и за да предаде поздрави/, не мисля, че е толкова досадно...макар че аз съм досада понякога...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Li4no az sum se otkazala na moq da go pitam kade e,s kogo e za6toto znam 4e mu e napriqtno,za tova kogato re6a da mu zvunna go pitam ne "Kade si?" ami "Kakvo pravi6" i toi ako re6i 6te mi kaje kade e.Vqrno e su6to taka 4e to4nostta e edno ot ne6tata koito naistina privliza mom4etata,ma to kato se zamisli6 i momi4etata su6to haresvat tova ka4estvo.Spred men oba4e nai-golemite vragova na edna vurzka za lujata i nedoverieto.Kolkoto i lubov da ima provolira li se nedoverieto u drugiq vruzkata moje da priklu4i.
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
[quote="`Death`Whore``"]Мда, който всеки ден е с различен, знае на какъв да се прави, за да ги лъже.Първоначално написано от gazarka
oh nqma6 li si druga rabota osven da se zaqjda6 s men?!adski si glupava,ne razbira6 li 4e ne iskam da me spomenava6.ti osven da se zaqjda6 znae6 li drugo?
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
да се усмихва постоянно![]()
Жената има нужда от четири животни:
Ягуар в гаража,
Лисица в гардероба,
Тигър в леглото
и Магаре,което да плаща за всичко това
И каде видя заяждане?Тфа че не е на твойто мнение не значи че се заяжда .. Приеми че няма две мнения ''тфойто и грешното''Първоначално написано от gazarka
та по темата-съгласна съм с тфа дет написа `Death`Whore``![]()
just a kid۵
ха!ама вие сте странни! значи да сме мили, кротки и добри, да не правим проблеми, а вие? вие да си гледате кефа с няколко и да не ви пука за тая дето ви чака! да да ама няма такива! ако вие сте това , което искате и от нас , тогава може да се разберем!!!
![]()
![]()
![]()
Ако питате мен поне доколкото сам имала приятели най-важното да си чесна и да го обичаш и най, ама най- важното и да си малко откачена
![]()
.Момчетат обичат , е не всички де, момичета с които могат дори да правят щуротиите си. Поне моя приятел като правя всичко това никога н есе е оплакал и всичко варви по вода макар че сме от толкова време заедно.
![]()
на мен най-голямо впечатление ми прави когато момичето не се съгласява с мен а си държи на своето и защитава мнението си (мисля си "виж, това не се среща всеки ден"), ако постоянно се съгласява - просто една от многото, които изобщо не знаят за какво говорят.... но пък ако се инати и категорично отказва да приеме че някой друг е прав, а тя греши - това много го мразя ("абее стига си се инатила и ти, порасни и се научи да губиш...")![]()
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.