.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Момчета,какво би ви впечетлило

Эдравейте.
    Та темата е основно эа момчетата,но естествено и момичета ако желаят могат да напишат нещо Момчета,кое в държанието на едно момиче може да ви направи впечетление Само моля ви не пишете отговори като циците,цупето и тн,става дума эа държанието ,абеее не эа фиэиката Айде
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    да не отказва
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен
    Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    да не отказва

ako iska6 seriozna vrazka ot maja se pravi na mnogo dobra i iskrenna,ako iska6 prosto sex igrai opasno no i v dvata slu4aq nikoga ne se razkrivai napalno,majete obi4at tainstveni jeni

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Град
    Търново.... Велико Търново
    kак се държи - не смао с тея които е приятелка а и стея които не са толкова добри( или въобще не са ) - да не е отмъстителнаа , треа да е мила и малко похотлива да имааа огън

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от kael
    kак се държи - не смао с тея които е приятелка а и стея които не са толкова добри( или въобще не са ) - да не е отмъстителнаа , треа да е мила и малко похотлива да имааа огън
    трябва да е страстна и да има плам
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Момчета,какво би ви впечетлило

Цитирай Първоначално написано от Kettty
    Эдравейте.
    Та темата е основно эа момчетата,но естествено и момичета ако желаят могат да напишат нещо Момчета,кое в държанието на едно момиче може да ви направи впечетление Само моля ви не пишете отговори като циците,цупето и тн,става дума эа държанието ,абеее не эа фиэиката Айде
    Да НЕ ме изнерви с нещо. Би ми направило огромно впечатление.
    - Всички авто-части на едно място!

И ние искаме същите неща като вас. Какво мислите - че след като имаме един крайник в повече мозъците и сърцата не са ни еднакви? Момичето трябва да е мило, лъчезарно, да проявява разбиране и да умее да слуша, а не някоя тип 'Виж ква марка ми е чантата' или 'Къв си ти да говориш с мен'.

zavisi kakvo mom4e si tyrsi6...
    no "bezpomo6tnite" momi4eta imat mnogo po-golqmo predimstvo ot my6karanite koito se spravqt s vsi4ko...
    4estno kazano az predpo4itam kogato momi4eto ima nujda ot mene da i pomogna ne6to (ne slu4aino q otglejdam taq ryka da e 40+ sm ) a i v pove4eto slu4ai tezi momi4eta sa dosta sry4ni i pohvatni
    Един живот Една борбЪ
    Бира и шкмбе ЧорбЪ

1во Да не е мрънкало
    2ро Да има нещо на врия етаж
    3то да е малко "откачена"

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Re: Момчета,какво би ви впечетлило

Цитирай Първоначално написано от Kettty
    Эдравейте.
    харесвам момичета които не се лигавят за да се правят на интересни а просто да бъдат самите себе си.....да отвръщат на уважението и вниманието което им се оказва подобавашто....
    n0 l0v3 , n0 pa1n !

Град
    nA lUnAtA
    мak0 mi majlet0 mi misli che ch0veka d0 neg0 ne trq g0 qd0sfa i nerfira neznam kak oshte me tyrpi ...sht0t0 ak0 ne stane moito stafa treta sfet0vna nie jinite obichame da stafa kf0t0 nie kajeme :P

l0v3`slyNcEty

Да е секси, да е мила, винаги усмихната и винаги готова за забавление.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Град
    Ямбол
    Да е скромна и добра и да не се прави на недостъпна. Да бъде искрена.

Град
    pLaZmA wOrLd
    Ми нека за почнем от това че не искам да ми мрънкя за всичко и да се лигави ! След това като и кажа че ще излизам някъде да не почне да ми пищи по телефона къде отивам и що не я взимам ! Не искам да ме командори или да ми казва къде да ходя и кво да правя !
    Тва е общо взето -

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    ako iska6 seriozna vrazka ot maja se pravi na mnogo dobra i iskrenna,ako iska6 prosto sex igrai opasno no i v dvata slu4aq nikoga ne se razkrivai napalno,majete obi4at tainstveni jeni
    Мда, който всеки ден е с различен, знае на какъв да се прави, за да ги лъже.
    Цитирай Първоначално написано от =)
    като и кажа че ще излизам някъде да не почне да ми пищи по телефона къде отивам и що не я взимам !
    Добре, де, нужно ли е въпросът "С кого излизаш" да е мрънкане, пищене и навлизане в личното пространство? Аз винаги питам просто за да знам, а понякога и просто съм любопитна, 'баси. Не мрънкам да ме взема, разбира се, ние принципно се виждаме с приятелите си сами.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    като и кажа че ще излизам някъде да не почне да ми пищи по телефона къде отивам и що не я взимам !
    Добре, де, нужно ли е въпросът "С кого излизаш" да е мрънкане, пищене и навлизане в личното пространство? Аз винаги питам просто за да знам, а понякога и просто съм любопитна, 'баси. Не мрънкам да ме взема, разбира се, ние принципно се виждаме с приятелите си сами.
    +13

Град
    pLaZmA wOrLd
    Ми например излизаме с приятели да играем на билярд-телефонът звъни - отговарям че ще излизам с приятели.. и се почва
    Къде..с кой..кои точно...защо...в колко...или... мразя така

Да, де, това е гадно, но ако просто попита с кого си /може да попита и за да предаде поздрави/, не мисля, че е толкова досадно...макар че аз съм досада понякога...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Li4no az sum se otkazala na moq da go pitam kade e,s kogo e za6toto znam 4e mu e napriqtno,za tova kogato re6a da mu zvunna go pitam ne "Kade si?" ami "Kakvo pravi6" i toi ako re6i 6te mi kaje kade e.Vqrno e su6to taka 4e to4nostta e edno ot ne6tata koito naistina privliza mom4etata,ma to kato se zamisli6 i momi4etata su6to haresvat tova ka4estvo.Spred men oba4e nai-golemite vragova na edna vurzka za lujata i nedoverieto.Kolkoto i lubov da ima provolira li se nedoverieto u drugiq vruzkata moje da priklu4i.
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

Супер фен
    Град
    sofiq
    [quote="`Death`Whore``"]
    oh nqma6 li si druga rabota osven da se zaqjda6 s men?! adski si glupava,ne razbira6 li 4e ne iskam da me spomenava6.ti osven da se zaqjda6 znae6 li drugo?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

да се усмихва постоянно
    Жената има нужда от четири животни:
    Ягуар в гаража,
    Лисица в гардероба,
    Тигър в леглото
    и Магаре,което да плаща за всичко това

oh nqma6 li si druga rabota osven da se zaqjda6 s men?! adski si glupava,ne razbira6 li 4e ne iskam da me spomenava6.ti osven da se zaqjda6 znae6 li drugo?
    И каде видя заяждане?Тфа че не е на твойто мнение не значи че се заяжда .. Приеми че няма две мнения ''тфойто и грешното''
    та по темата-съгласна съм с тфа дет написа `Death`Whore``
    just a kid۵

ха! ама вие сте странни! значи да сме мили, кротки и добри, да не правим проблеми, а вие? вие да си гледате кефа с няколко и да не ви пука за тая дето ви чака! да да ама няма такива! ако вие сте това , което искате и от нас , тогава може да се разберем!!!

Град
    www.polencetooo.piczo.com
    Ако питате мен поне доколкото сам имала приятели най-важното да си чесна и да го обичаш и най, ама най- важното и да си малко откачена .Момчетат обичат , е не всички де, момичета с които могат дори да правят щуротиите си. Поне моя приятел като правя всичко това никога н есе е оплакал и всичко варви по вода макар че сме от толкова време заедно.

Град
    Middle of nowhere
    на мен най-голямо впечатление ми прави когато момичето не се съгласява с мен а си държи на своето и защитава мнението си (мисля си "виж, това не се среща всеки ден"), ако постоянно се съгласява - просто една от многото, които изобщо не знаят за какво говорят.... но пък ако се инати и категорично отказва да приеме че някой друг е прав, а тя греши - това много го мразя ("абее стига си се инатила и ти, порасни и се научи да губиш...")
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си