.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Как мина първия ви преглед при гинеколога?

Значи преди време бях писала такава тема, но сега вече 100% сигурно е, че ще хода на гинеколог, защото доста ми закъснява(не съм бременна)-Та искам да попитам ако сте ходили на гинеколог как мина първия ви преглед ако може по подробни обяснения.Плс кажете ако сте ходили Предварително благодаря не всички

Град
    София
    Здрасти!Значи...аз не съм ходила на гинеколог и ен мога да ти кажа как стоят нещата,но,ако имаш цикъл от скоро е нормално да ти закъснее или да те "пропусне"!Мен ме "пропусна" 2 месеца и тъкмо бях решила да ходя на гинеколог...и той взе че дойде!Така че...що не почакаш...?Ако пък си твърдо решена да ходиш ти стискам палци да няма нищо по-страшно!

Emi kak mina purvqt mi put.. be6e mi mnogo tegavo,bqh se zduhala i samo kato vidqh kude trqbva da si sloja krakata lo6o mi stana i sram me be6e..no ve4e po vreme na pregleda se pouspokoih,nqma ni6to stra6no. Sega hodq redovno i 6e posuvetvam vsi4ki momi4eta koito vodqt polov jivot zaduljitelno da hodqt na ginekolog pone 1 put na 6 meseca za pregled. A za tezi koito te purva 6te hodqt,nqma ni6to stra6no,nqma ot kvo da se sramuvate za6toto na tezi hora tva im e profesiqta i sa vidqli kvo li ne.. emi tva e ot men
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Голям фен
    Град
    Констанц
    ми аз като ходих за първи път ме беше супер много срам,но най нормално си поговорихме с лекаря квото имах да го питам и той ме пита там някви неща, след което трябваше да се кача на този така прекрасен стол и да вирна крачета, в началото умрях от срам ,но все пак човека тва му е работата едва ли се впечтлява. Та аз ходих за профилактичен преглед за рак на матката и за тва ми бърка с разни клечици за прова да си земе и после с прасти там нещо ме опипва като цяло не боли и никой няма да те ухапе, само може да отидеш с малко по дълга блузка ,ако не искаш да ходиш с голо дупе из кабинета
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    ми аз като ходих за първи път ме беше супер много срам,но най нормално си поговорихме с лекаря квото имах да го питам и той ме пита там някви неща, след което трябваше да се кача на този така прекрасен стол и да вирна крачета, в началото умрях от срам ,но все пак човека тва му е работата едва ли се впечтлява. Та аз ходих за профилактичен преглед за рак на матката и за тва ми бърка с разни клечици за прова да си земе и после с прасти там нещо ме опипва като цяло не боли и никой няма да те ухапе, само може да отидеш с малко по дълга блузка ,ако не искаш да ходиш с голо дупе из кабинета
    Ем защо да хода с голо дупе бе? То не ли е така-първо те пита кви са ти оплакванията, полсе те преглежда там долу и се обличаш и ти казва резултатите?

Голям фен
    Град
    Констанц
    ми обикновено където аз съм ходила в стаичката с това столче има нещо като преградка или малка отделна стаичка където се сабличаш гола от кръста на долу и после трябва да стигнеш голичка до стола
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Цитирай Първоначално написано от Water_lili
    ми обикновено където аз съм ходила в стаичката с това столче има нещо като преградка или малка отделна стаичка където се сабличаш гола от кръста на долу и после трябва да стигнеш голичка до стола
    Аха разбрах.По добре ще е да ида по пола, ама е студено Щото само свалям гащи дигам поля и готово Ами аз дълги блузи нямам-не нося, с пола ще ми е студено-ами значи ще си ида обикновено

Добре бе ,Пепи, наляво и надясно пишеш, че са нужни около 2 години, за да ти се регулира цикъла (което е вярно) и сега закъснява ти там с 1 седмеца и нямаш търпение да отидеш на гинеколог. Вече имам чувството, че животът ти се осмисля само от тази фикс идея.

pregled,kato pregled
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Цитирай Първоначално написано от _butterfly_
    Добре бе ,Пепи, наляво и надясно пишеш, че са нужни около 2 години, за да ти се регулира цикъла (което е вярно) и сега закъснява ти там с 1 седмеца и нямаш търпение да отидеш на гинеколог. Вече имам чувството, че животът ти се осмисля само от тази фикс идея.
    Aми не ми закъснява 1 , а 2 и половона седмици-аз знам, че е нормално, но никога не е излишно посещението при гинеколога!А и по тично мама ми каза задължителлно да ида-аз кво да направа като тя се притеснява за мен??

Ako не водиш полов живот и нямаш конкретни оплаквания,вероятно ще ти зададе няколко въпроса,ще ти види календарчето и толкова ...

Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Aми не ми закъснява 1 , а 2 и половона седмици-аз знам, че е нормално, но никога не е излишно посещението при гинеколога!А и по тично мама ми каза задължителлно да ида-аз кво да направа като тя се притеснява за мен??
    pfff na men mi zakusnq 4 meseca i ne se bqh pritesnila,ti za 2 sedmici....
    Love me or hate me, its still an obsession.
    Love me or hate me, that is the question.
    If you love me then Thank you!
    If you hate me then F*** you!

http://karrryy.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от luckygirl92
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    pfff na men mi zakusnq 4 meseca i ne se bqh pritesnila,ti za 2 sedmici....
    Е да ама вече ми закъснява с 19 дни-многичко си е, а и кво да направа, че мама каза да ида задължително на гинеколог-е ще хода с кака на гинеколог А и аз ще ходя не този понеделник а другия-на 22

Повече от фен
    Град
    sofia
    Аз ходих преди няколко месеца за први път и беше така:
    Г.- на колко години сте?
    аз. - на 16
    Г.- от какво се оплаквате?
    аз:- болки в яйчниците
    Г.- легнете на кушетката /магаре - като кушетка, с две железа, на които си слагаш краката за да бъде прегледа по-лесен/
    Г.- отпуснете се...
    * бръкна с 2 пръста като имаше ръкавици естествено, опипа стените на матката, бръкна е един инструмент за разширяване, светна с една лампичка, след това направи цитонамазка - пъхна една клечка за уши, попрегледа я, и каза че ми няма нищо. Платих 15лв. и си тръгнах, меджу другото нищо не се усеща като ти бърка вътре.Има малко притеснение, но нямаше смисъл от него, той толкова пу*ки е виждал и това му е работата успех.

Цитирай Първоначално написано от la4ezara
    Аз ходих преди няколко месеца за први път и беше така:
    Г.- на колко години сте?
    аз. - на 16
    Г.- от какво се оплаквате?
    аз:- болки в яйчниците
    Г.- легнете на кушетката /магаре - като кушетка, с две железа, на които си слагаш краката за да бъде прегледа по-лесен/
    Г.- отпуснете се...
    * бръкна с 2 пръста като имаше ръкавици естествено, опипа стените на матката, бръкна е един инструмент за разширяване, светна с една лампичка, след това направи цитонамазка - пъхна една клечка за уши, попрегледа я, и каза че ми няма нищо. Платих 15лв. и си тръгнах, меджу другото нищо не се усеща като ти бърка вътре.Има малко притеснение, но нямаше смисъл от него, той толкова пу*ки е виждал и това му е работата успех.
    Благодаря за подробното обяснение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си