.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Маска с хума

pro4etoh za edna maska s huma za mazna koja-dve tri sypeni lajici huma s edna lajica kiselo mlqko.dobavqt se i nqkolko kapki limon.sled 10min se izmiva.samo 4e neznam kolko pati trqbva da q pravq.hybavo li e vseki den? nqkoi pravil li si e maska s huma da dade savet.

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Ами можеш да видиш сама как ти действа и по това да прецениш по колко пъти

Хумата е много полезна и можеш да си се мажеш колкото искаш, киселото мляко също, но за лимона не трябва да го мажеш често, тъй като доста избелва кожата и съдържа много киселини.

хумата много изсушава кожата не е полезно да се прави всеки ден ами поне веднъж на седмица
    VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...

Цитирай Първоначално написано от qNcHe7y
    хумата много изсушава кожата не е полезно да се прави всеки ден ами поне веднъж на седмица
    +1 а и да лимона,по-малко,защото наистина избелява и може да има раздразнения на кожата

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Ami az sum si pravila takava maska...da ti kaja pri men nqma6e nikakuv efekt...osven 4e se bqh obrinala cqlata i posle 1 mesec nemojah da se opravq,a si bqh pravila tazi maska samo 1 put i ot togava ne polzvam nikakvi maski,nai efiksnoto e da si mie6 liceto 3 puti na den s topla voda i sapun(na Dove)

Цитирай Първоначално написано от LoReTo
    Ami az sum si pravila takava maska...da ti kaja pri men nqma6e nikakuv efekt...osven 4e se bqh obrinala cqlata i posle 1 mesec nemojah da se opravq,a si bqh pravila tazi maska samo 1 put i ot togava ne polzvam nikakvi maski,nai efiksnoto e da si mie6 liceto 3 puti na den s topla voda i sapun(na Dove)
    Не е хубаво лицето да се мие толкова често със сапун,кожата става суха.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

да, и наи-добре след като се измие със сапун да се маже задължително с крем
    VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си