.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: Бившите...

Бившите...

Започвам историята от там,че тръгнах с него.Първите няколко месеца вървяха добре докато аз не осъзнах,че не го обичам,че дори нямам и симпатий към него.Той ме обичаше,държеше се с мен добре,но нещо не беше наред.Дълго мислих дали да скъсам с него,когато най-накрая се реших.НАПРАВИХ ГО!Казах му,че заслужава момиче,което ще го обича истински така както не можах аз.
    До тук добре,но сега започна да ми държи сметка с кого излизам и защо излизам с друг(с момчето сме само приятели).Постоянно ме упреква,че аз съм виновна,че не е потръгнало,че не го обичам.Когато намери удобен момент винаги ще каже нещо от сорта "много бързо ме забрави и тръгна с друг"
    Та въпроса ми е как да му обясня,че имам право на личен живот макар и да нямам нищо общо с друго момче в момента.Как да го накарам да ме остави на мира?
    Пробвах да говоря с него,но не се получи....
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    на бившите най-хубавото им е че са бивши...
    а тоя пич явно е некав олигофрен да ти държи сметка с кой ше излизаш и кво ше правиш... според мен може да прекратиш секви взаимоотношения с него.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Mi orobavi pak da govori6 s nego ako ne stane nzz nqma opraviq
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Игнор тоя скайп няма ли?
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    а тоя пич явно е некав олигофрен да ти държи сметка с кой ше излизаш и кво ше правиш... според мен може да прекратиш секви взаимоотношения с него.
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    София
    Еми явно ти е неприятен.просто прекъсни контактите си с него и ясно му кажи ,че вече не сте эаедно и няма некакво право да ти държи сметка.Ако продължи иэобщо не му обръщай внимание
    И бтв ми эвучи много топа ,като чуя или прочета нещо от сорта на `Тръгнахме,после осъэнах ,че не го харесвам и ,че дори НЯМАМ НИКАКВИ СИМАПАТИИ КЪМ НЕГО`..типично иэкаэване,эа човек ,който няма никаква представа какво иска.А такива не ми харесват
    [size=7][b][u]fosse cos

Игнорираи го .Убедена съм,че с думи няма да успееш да му обесниш (малко личен опит )

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Diva4e
    Игнорираи го .Убедена съм,че с думи няма да успееш да му обесниш (малко личен опит )
    a az sym ubedena ,4e s mili dumi nqma da uspee....no ako mu obqsni6 na seriozno kak stoqt ne6tata i 4e ne ti e nikakyv ,4e da ti dyrji smetka - pylen ignorrrrrr

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Просто го игнорирай, като не разбира от добро - бъди крайна с него, спри да му говориш и това е...той вече не е част от живота ти и няма право да се меси в него

Град
    Търново.... Велико Търново
    тегли му един в топките да видим ще ти даржи ли сметка за това

Мега фен Аватара на iiirish
    Между двама бивши никога не може да има приятелство запомни това от мен! Достатъчно мъже са минали през живота ми за да ми е ясно това, и който казва, че такива отношения могат да се запазят, то той е непоправим оптимист
    Щом вече си опитала да говориш с него и виждаш, че не се получава тогава вземи по-драстични решения. Блокирай го от скайп, махни номера му от телефона си, кажи му, че не искаш повече никога да го виждаш, опитай се да го заплашиш с нещо или някой. Да се надяваме, че така ще те остави намира. Но не мисли, че ще стане веднага, отначало той все пак ще се опита да "пооправи" отношенията ви. Просто бъди твърда и не отстъпвай от решението си и съм сигурна, че не след дълго той ще се оттегли.
    И най-важното: не се връзвай на приказките му колко си виновна за раздялата ви; той усеща, че така може да те държи в ръцете си, вижда, че приемаш тези думи лично и затова става още по-настъпателен. Както каза МоНиТо - игнорирай го напълно!

Обясняваш му го кратко и ясно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Подкрепям горните мнения, че напълно преустановяване на отношенията ще е най-добре.

И аз съм нан мнение че не може да има приятелства със бившите......с колко от тях не си говоря.....обясни му че той няма право да ти се бърка във живота....той не ти е никакъв няма да останете приятели....но поне да те остави намира
    Не ПуШаА (трева),Не ПияЯ (вода),По мЪже Не ХоДяЯ (те идват при мен), лягЪъм си рано0о (към 7 сутринта), Не изЛизЪъм мноГу (от дискотеката), скРомна съЪм (имам 5 гардероба с маркови дрехи) и ниЩУу не тЪрсяЯ (то само ще дойде)...

Прати му некОа мутра уе

Прати му некОа мутра уе
    хахха и това може да е решение
    Не ПуШаА (трева),Не ПияЯ (вода),По мЪже Не ХоДяЯ (те идват при мен), лягЪъм си рано0о (към 7 сутринта), Не изЛизЪъм мноГу (от дискотеката), скРомна съЪм (имам 5 гардероба с маркови дрехи) и ниЩУу не тЪрсяЯ (то само ще дойде)...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Бивше гадже да ти е приятел....?!Не не такъв филм няма Приятелство между бивши гаджета не съществува,поради факта че винаги единият има все още чувства към другия,както е в твоята ситуация.Поговори с него,но сериозно просто му кажи всичко,че за теб той е минало и т.н без да му спестяваш нищо.И най-вече му покажи,че ти не се чувстваш виновна за това че не се е получило нищо между вас,защото наистина нямаш вина.А когато ти каже нещо от сорта "мн барзо ме забрави и тръгна с друг" просто му кажи сам да си прави изводите...
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Все пак бившите са си бивши... Няма право да ти държи сметка с кого излизаш и т.н. Един такъв дет постоянно ме следеше какво правя, с кого съм, ревнуваше ме дори от най-добрата ми приятелка (от сорта на: "Недей да се разкарваш с нея, тя ти вляе зле и е тъпа.От както излизаш с нея си станала смотана." и т.н.), от собствения ми братовчед (който така или иначе живее в София, не в Пловдив, цитирам: "Лъжеш ме, не ти е братовчед, а гадже от София. Кой си мислиш, че ще метнеш с тва оправдание? Видях как го прегръщаше.") и ме обвиняваше едва ли не, че му изнаверявам с въздуха... Това побърква просто... Хич недей да го траеш... Кажи си му го кратко, точно и ясно: "В моя си живот ще правя каквото си искам с когото си искам" и да се свършва... Успехчета! \/
    The reasons of love... <3

Град
    ibIzAaAa
    Ами ако аз бях на твое място щях да вдигна скандал до небесата,но пък ти може да не си такаваа.... Така че решението на пролема тиии... Трябва сама да си го намериш според мен... Ддз и аз хахаха Някфи простотии говоря..май ми се приспа хаха

Цитирай Първоначално написано от kael
    тегли му един в топките да видим ще ти даржи ли сметка за това
    човек, казвам ти - ти си уникат страшни идеи даваш

а относно темата - че откъде-накъде ще му обясняваш, че не ходиш с друг в момента Че него тва кво го засяга Разкарай го окончателно бившите са си бивши и трябва да се върви само напред, когато всичко е изяснено и връзката окончателно е приключила

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Все пак бившите са си бивши... Няма право да ти държи сметка с кого излизаш и т.н. Един такъв дет постоянно ме следеше какво правя, с кого съм, ревнуваше ме дори от най-добрата ми приятелка (от сорта на: "Недей да се разкарваш с нея, тя ти вляе зле и е тъпа.От както излизаш с нея си станала смотана." и т.н.), от собствения ми братовчед (който така или иначе живее в София, не в Пловдив, цитирам: "Лъжеш ме, не ти е братовчед, а гадже от София. Кой си мислиш, че ще метнеш с тва оправдание? Видях как го прегръщаше.") и ме обвиняваше едва ли не, че му изнаверявам с въздуха... Това побърква просто... Хич недей да го траеш... Кажи си му го кратко, точно и ясно: "В моя си живот ще правя каквото си искам с когото си искам" и да се свършва... Успехчета! \/
    знам за кой говориш.. и слава богу, че го разкара най-после [-o< [-o< [-o< \/

Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
    Бивше гадже да ти е приятел....?!Не не такъв филм няма Приятелство между бивши гаджета не съществува,поради факта че винаги единият има все още чувства към другия,както е в твоята ситуация.Поговори с него,но сериозно просто му кажи всичко,че за теб той е минало и т.н без да му спестяваш нищо.И най-вече му покажи,че ти не се чувстваш виновна за това че не се е получило нищо между вас,защото наистина нямаш вина.А когато ти каже нещо от сорта "мн барзо ме забрави и тръгна с друг" просто му кажи сам да си прави изводите...

dam saglasna sam s tova a ako veche i tva ne podeistva...znachi imash ogromen problem.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Не само че няма право а и ти какво си виновна за раздялата ви? просто не се е получило.. тои какво иска, да си с него и да го лъжеш ли? и дали имаш или нямаш взаимоотношения с другото момче, него ваобще не го бърка..няма какво да говорите или да му се обясняваш..Не му отговаряи, не му пиши..остави го в миналото и това е
    ˜”*°•NqMa Da Me PriTeJaVasH...Sry, SlaDak, SaM OsTaaSh..•°*”˜

awe toq tvoq shte da e bil hyper zle moeto mnenie po vuprosa e che trq skusash sqkvi otnosheniq s nego ili prosto da se durjish gadno znam che e prekaleno no toi qvno oshte ima chuvstva...

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Ъхъм! Най съм съгласна с първото твърдение
    So free

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си