- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бившите...
точно такаПървоначално написано от yuyuto
от нещо друго оттърва ли се?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
а може би трябваПървоначално написано от yuyuto
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
Искаш ли да си останем само приятели ...Това е грешка изцяло на момичетата ... като цяло .... Кво да ти кажа , последния път , когато го чух това последваха репликите " Ай , марш до преди малко се целуваше се мен , а сега приятели ... " е в момента това момиче търчи по гъза ми ... и и се кефя ...
Ама като неразбира от намеци така е ... Немога да си представя някой който има чувства , просто ей така ще ги промени с приятелски ( то нестава така ... пробвал съм го и това... ) Може след време ... когато чувствата загаснат ама ... кой знае
![]()
mi kaji my go napravo ... kaji my che nqma pravo da se mesi v lichniq ti jivot ...ti si svobodna i mojesh da pravish kakvoto si iskash i skogoto si iskash ..toi nqma pravo da ti durji smetka s kogo si i s kogo ne si ... !!!
kael s tebe suma za mackata... ami v kraina smetka go izluji ako trqbva 4e si namerila 4ovek kum koito imash super silni 4uvstva i t.n ti she si go izmislish na tam
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
I az sum v su6tata sityacia...Kazah my prosto i iasno 4e ne iskam da imam ni6to ob6to s nego i 4e niama nikakvo pravo da mi durji smetka za kakvoto i da bilo nito puk da mi pi6e,da mi se obajda,da se oplakva na priatelkite mi... Ne my otgovariam na sms-ite i ne my vdigam telefona..
O6te ne dava rezyltat taktikata no se nadiavam skoro da proraboti za6toto ina4e 6te triabva da vzimam kraini merki
![]()
Ami nai dobre 6tom si probvala da govori6 s nego i toi ne e razbral, kogato ti zvani ne vdigai telefona,izbqgvai da se sre6tate, hodi na mesta kadeto toi ne obi4a da hodi i taka kato ne te vijda i kato ne podarjate nikva vrazka moje i da razbere 4e ne si za nego i 4e toi trqbva da si nameri druga s koqto da si uredi jivota i da bade 6tastliv.