Бях пуснала тема преди 2 седмици някъде,където историята беше описана подробно.
На кратко бях с него няколко месеца.Разделихме се много гадно.Развалихме си отношенията.От както скъсахме не се поздравявахме.. ужас !!!
И аз месеци наред се опитвах да го забравя,като си повтарях,4е няма смисъл да се тормозя с него... Пфф беше много трудно,защото той ми е 1-вата любов.И накрая стигнах до едно положение,в което аз не бях спирала да го оби4ам,но бях се примирила,4е миналото не може да се върне и трябва да погледна напред.
И то4но когато по4нах да се усмихвам,макар и не както преди,той ме потърси.Забравих за вси4ките си усилия да го забравя.Не ми пукаше.Не бях на себе си от щастие....но вси4ко се оказа един голям провал.
Видяхме се и си прекарахме супер.От държанието му ли4еше,4е иска нещо..но нищо не стана.
И се замислям за какво ми бяха онея гадни дълги месеци след раздялата,в които се убеждавах да го забравя и може би когато успявах той пак се появи!
Не знам какво става. Не мога да направя нищо.Няма да го търся,защото и той спря да ме търси,а и не трябва.Стига...трябва да се осъзная,но как?Какво да направя?