Nqmashe s koi da spodelq i iskam malko savet4e ot vas sega she vi razkaja cqlata si istoriq. Sedno mom4e zapo4nahme da seharesva me ot lqtoto oshte oba4e nqmahme smelost da si go kajem v o4ite prashtahme si nqkvi zaka4livi sms-s4eta i tva si beshe, no edna sedmica na sam osobeno tozi petak i dnes v sabota to ve4e e nedelq de neshtata stanaha malko po seriozni toi po4na da me pregrashta da mi kazva 4e strashno mnogo me haresva i predi polovin 4as bqhme se sbrali v edin priqtel na kupon taq ve4er i toi doide pri men po4na da me pregrashta i ve4e nali i az mu kazah 4e ot lqtoto oshte go haresvam i shtqhme da se celunem i v tozi moment maika mi zvanna 4e trqbva da se pribiram dali ne be6e gadno ujas napravo. I toi mi vika kvi trqbva da si hodish li i az vikam da i toi vika are az she te zakaram i az vikam ok a i oshte dve moi priqtelki tragnaha s nas toi da si gi ostavi v tqh i men v nas i prez celi q pat mi vika nemojesh li da se obadish na maika si da i kajesh 4e she ostane6 oshte malko, a minalata ve4er sam sedqla do tri ma nz zashto na moita maika i e hrumnalo da se pribera tolkova rano. i toi si me ostavi do nas i mi vika utre v kolko she piete kafe az mu kazah v kolko i toi vika da mi zvannesh ta da me sabudish da hoda s vas na kafe i az vikam dobre. I takmo se pribrah i toi po4na da mi klika samo i oshte si mi klika. Daite mi savet kvo da praq mnogo mi e gadno 4e toi sega e tam, a az sam si vka6ti zaradi moqta maika

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка