.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Дайте си мнението, ако искате.

Nqmashe s koi da spodelq i iskam malko savet4e ot vas sega she vi razkaja cqlata si istoriq. Sedno mom4e zapo4nahme da seharesva me ot lqtoto oshte oba4e nqmahme smelost da si go kajem v o4ite prashtahme si nqkvi zaka4livi sms-s4eta i tva si beshe, no edna sedmica na sam osobeno tozi petak i dnes v sabota to ve4e e nedelq de neshtata stanaha malko po seriozni toi po4na da me pregrashta da mi kazva 4e strashno mnogo me haresva i predi polovin 4as bqhme se sbrali v edin priqtel na kupon taq ve4er i toi doide pri men po4na da me pregrashta i ve4e nali i az mu kazah 4e ot lqtoto oshte go haresvam i shtqhme da se celunem i v tozi moment maika mi zvanna 4e trqbva da se pribiram dali ne be6e gadno ujas napravo. I toi mi vika kvi trqbva da si hodish li i az vikam da i toi vika are az she te zakaram i az vikam ok a i oshte dve moi priqtelki tragnaha s nas toi da si gi ostavi v tqh i men v nas i prez celi q pat mi vika nemojesh li da se obadish na maika si da i kajesh 4e she ostane6 oshte malko, a minalata ve4er sam sedqla do tri ma nz zashto na moita maika i e hrumnalo da se pribera tolkova rano. i toi si me ostavi do nas i mi vika utre v kolko she piete kafe az mu kazah v kolko i toi vika da mi zvannesh ta da me sabudish da hoda s vas na kafe i az vikam dobre. I takmo se pribrah i toi po4na da mi klika samo i oshte si mi klika. Daite mi savet kvo da praq mnogo mi e gadno 4e toi sega e tam, a az sam si vka6ti zaradi moqta maika

Модерирано по т.7 от Правилника!
    коалка

Мега фен
    Град
    София
    Научи се да пишеш,това ми е съвета.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Ямбол

Re: Daite si mnenieto ako iskate :)

Майка ти ти мисли доброто.
    Ти на колко си, а той на колко е?
    Като чувам за купони, кафета, мисля, че май няма да мога да ти помогна.

Град
    Враца
    Ami ako bqh na tvoe mqsto 6tqh da q molq cqla ve4er ako trqbva, ako puk ne stane prosto se primiri vse pak tva nqma da e poslednata ve4er

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

И за какъф съвет става въпрос? .. Доколкот виждам нещата вървят добре ..Ако се теразаеш за тфа че не си с него -спокз нали утре ще се видите..Пък и е нормално майка ти да се притеснява за теб и да иска да се прибираш по рано ..
    just a kid۵

Майка ти е постъпила съвсем в реда на нещата... Но ме притеснява постъпката на това момче... да се върне на купона без теб и да продължи съвсем спокойно да си прави кефа... въпреки, че като се замисля при условие,че още не ходите не е проблем, но нито аз нито моя приятел бихме постъпили така. Когато аз трябва да се прибирам се прибира и той, просто защото няма какво да прави без мен.
    Така че в случая не обвинявай толкова майка си... все пак ако той толкова е искал да е с теб щеше да се прибере и поне да си пишете в Скайп като не можете да сте заедно

Град
    Пловдив

KIRILICAAAA

Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Майка ти е постъпила съвсем в реда на нещата... Но ме притеснява постъпката на това момче... да се върне на купона без теб и да продължи съвсем спокойно да си прави кефа... въпреки, че като се замисля при условие,че още не ходите не е проблем, но нито аз нито моя приятел бихме постъпили така. Когато аз трябва да се прибирам се прибира и той, просто защото няма какво да прави без мен.
    Така че в случая не обвинявай толкова майка си... все пак ако той толкова е искал да е с теб щеше да се прибере и поне да си пишете в Скайп като не можете да сте заедно

Ох как се изтормозих докато го процхета ...
    ами ... споко иска от теб само девствеността ти! нищо друго. абе може и да те полюшка някой друг месец, ама сериозна връзка няма да има.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами не виждам какво се притесняваш..така както си го написала съдя, че работите ти с въпросното момче отиват на добре, тъй че спокс и успех..а относно майка ти - е, малко те е прецакала тая вечер, ама все пак ти мисли доброто

Град
    У нас

Цитирай Първоначално написано от n_A_d_E_t_O
    Nqmashe s koi da spodelq i iskam malko savet4e ot vas sega she vi razkaja cqlata si istoriq. Sedno mom4e zapo4nahme da seharesva me ot lqtoto oshte oba4e nqmahme smelost da si go kajem v o4ite prashtahme si nqkvi zaka4livi sms-s4eta i tva si beshe, no edna sedmica na sam osobeno tozi petak i dnes v sabota to ve4e e nedelq de neshtata stanaha malko po seriozni toi po4na da me pregrashta da mi kazva 4e strashno mnogo me haresva i predi polovin 4as bqhme se sbrali v edin priqtel na kupon taq ve4er i toi doide pri men po4na da me pregrashta i ve4e nali i az mu kazah 4e ot lqtoto oshte go haresvam i shtqhme da se celunem i v tozi moment maika mi zvanna 4e trqbva da se pribiram dali ne be6e gadno ujas napravo. I toi mi vika kvi trqbva da si hodish li i az vikam da i toi vika are az she te zakaram i az vikam ok a i oshte dve moi priqtelki tragnaha s nas toi da si gi ostavi v tqh i men v nas i prez celi q pat mi vika nemojesh li da se obadish na maika si da i kajesh 4e she ostane6 oshte malko, a minalata ve4er sam sedqla do tri ma nz zashto na moita maika i e hrumnalo da se pribera tolkova rano. i toi si me ostavi do nas i mi vika utre v kolko she piete kafe az mu kazah v kolko i toi vika da mi zvannesh ta da me sabudish da hoda s vas na kafe i az vikam dobre. I takmo se pribrah i toi po4na da mi klika samo i oshte si mi klika. Daite mi savet kvo da praq mnogo mi e gadno 4e toi sega e tam, a az sam si vka6ti zaradi moqta maika
    .....абе ти много викаш нещо .....ей ти един съвет,като ти звънне майка ти се прави че не си чула телефона си

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mi za kuf syvet ni pi6e6 ,6oto az kato gledam vsi4ko e pove4e ot dobre utre se vijte ,celunete se ,syberete se i taka......po-hyavo ,4e si se pribrala po-rano taka ostava6 interesna za nego

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Mi za kuf syvet ni pi6e6 ,6oto az kato gledam vsi4ko e pove4e ot dobre utre se vijte ,celunete se ,syberete se i taka......po-hyavo ,4e si se pribrala po-rano taka ostava6 interesna za nego
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Търново.... Велико Търново

Цитирай Първоначално написано от petela mi qnko
    KIRILICAAAA
    +1

Цитирай Първоначално написано от petela mi qnko
    KIRILICAAAA
    Mnoo qsno!!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от n_A_d_E_t_O
    Никъв съвет не ти трябва.
    - Всички авто-части на едно място!

kakyv savet ti trqbva nz no ako e za maika ti ....
    se pak kaji i 4e si ima6 lien jivot i ako ne razbere kaji na maika ti, 4e kam 12 6te trygne6 (ne 4e 6te si pristignala a 4e 6te trygne6) posle kaji 4e ne si se osetila kolko e 4asa..tq kat zvynne - "trygvvam sled malko" ... ostava6 si o6te kolkoto iska6...pribora6 se i po4va6s opravdaniqta... nqma6e taksi.....sajalqvam _|_ i si pravi kefa
    v kraina smetka tq i da te nakaje i da ne te nakaje ti pak 6te si si sedqla do kolkoto si iska6 i nai-nakraq 6te razbere 4e taka ne stava i te ti te svoboda
    Един живот Една борбЪ
    Бира и шкмбе ЧорбЪ

Qvno ne iskash syvet a samo da spodelish ... i vse pak neshtata si vyrvqt na dobre ako mom4eto si pada po teb a ne e za ediniq pyt 6te si go ima interesa i da trqbva da se pribirash v 8 ... Uspeh Macko \/ \/ \/

Това че той е там не бива да те притеснява.Той ясно е показал че те харесва за това утре му се обади.. Излезте и може да стане нещо между вас ..Ае успехче
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    Dreamland Varna
    Щом се харесвате и двамата къв ти е проблема???
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от punkrock
    Щом се харесвате и двамата къв ти е проблема???
    Еми да?!
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Ми то май не ти трябва съвет Отивам лягаш си и не мсилиш...толко ли е трудно.После си пийте кафе и готово

VIJ NE SE NUJDAE6 OT SAVET KAKTO RAZBRAH NESHTATA SA NARED TOI TE OBI4A TI GO OBI4ASH I VS E NARED.SPOKO NQMASH PROBLEM ,SIGUNO MAIKA TI NE E BILA V NASTROENIE I ZA TOVA TI SE E OBADILA NO TQ VSE PAK TI MISLI DOBROTO SPOKO VSI4KO E NARED

Поясни за кое по точно ти трябва съвет ,че не мога да разбера .... И какво като майка ти ти е звъннала !? Ами все пак така като гледам как пишеш не ми изглеждаш на 20 годишно момиче. Майка ти се тревожи за теб много ясно , че ще ти каже да се пребираш , ако е станало прекалено късно ! Апак и този невярвам да иска сериозна връска , но все пак опитай с него може и да се получи нещо Айде късмет !
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си