Цитирай Първоначално написано от the sad girl
Цитирай Първоначално написано от petela mi qnko
Цитирай Първоначално написано от the sad girl
zdravejte na vsi4ki.neznam dali ste 4uvali za tozi sport.podoben e na bilqrda.v BG ne e mn izvesten, no po4na da se populqrizira sled kato tova lqto svetovniq 6ampion za 2005 god-shon marfi be6e tuk.daje gostuva i na slavi.ako ima fenove na snookera neka da pi6at,6te se radvam
Всъщност снукъра стана популярен в България много преди Шон Мърфи да гостува в България, още откакто почна БГ коментара по европспорт, но все тая
Аз харесвам Рони, също и Питър Ебдън и Джон Селби отскоро
az kazvam 4e ot kakto toj dojde stana po populqren,ina4e Ebdon e dobar mn me be6e qd 4e zagubi na finala na svetovnoto prez 2006.A Selby e Mark,az i nego go haresvam,mn iskah toj da spe4eli sre6tu Higgins(nali toj igra na finala sq 2007 ili se barkam) ama ne stana...
Да, моя грешка, Марк Селби, точно на финала 2007 го харесах най-много, игра супер разкрепостено и освободено, освен това е и шегаджия.
Мен лично не ми повлия никак идването на Мърфи в БГ, дори не успях да го гледам в шоуто на Слави, гледам си евроспорт и това ми стига
но наистина с такива събития се увеличава зрителския интерес, да идват и други, рони ако дойде ще спя пред НДК за билети за шоуто на слави