.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    уф и аз си търся някакъв спорт за самозащита, разтоварване, развлечение и т.н. От Варна съм. Тука при толкова спорове не знам на къде да се ориентирам И има ли някво значение възрастта

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    уф и аз си търся някакъв спорт за самозащита, разтоварване, развлечение и т.н. От Варна съм. Тука при толкова спорове не знам на къде да се ориентирам И има ли някво значение възрастта
    зала Спартак идвай на бокс :Р
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

хех бе зали да иска и във вл-вово има ако иска да се запознае с киро скалата да ходи там хаха

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Владиславово е на края на света.../ако не живее там де../

Бокса е истината...зала Спартак
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

БОКС
    ТИЧА СВИНЕ НА КУРВИ СИНОВЕ!

Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Цитирай Първоначално написано от StAkE
    Zavisi

Ne izbirai boks/kik-boks za razvle4enie, tam udari sa dosta hardcore v glavata za momi4e osobenno.
    ve4e godina treniram box (svryh tejka kategoriq 91+) i moga da ti kaja 4e vsi4ko si zavisi ot tebe ne slu6ai kakvo da ne trenira6 6toto toq ako mi padne kafto e taiklondist 6te goi napravq na meze za rakiqta !!!
    (boxa e po-polezen za samoza6tita, tova iskam da kaja ne mi triite mnenieto plz )

v kraina smetka v boxa te biqt po sysyezaniq a moga da ti kaja 4e v kik-boxa se sy4etavat to4no tezi 2-te udovolstvie (se pak ste s kaski i rakavici i tn) i samoza6tita...
    ne 4e 6te polzva6 napylno sy6tite udari prosto 4ovek stava po-lovak byrz i koordiniran a sled ka4estvena trenirovka se 4uvstva6 kato nov i e super qko da znae6 4e si se potrudil s rezultat ....
    Отново показваш огромното си не знание но окей, предполагам за първи път чуваш за Таекуондо-то , а?
    poznavam pone 10 4oveka trenira6ti taiklondo i opredeleno ne e tova koeto i trqbva

za momi4e nai dobroto e kikbox ili box zavisi ot strukturata na momi4eto
    a i boxa moje da ne e boino "izkustvo" no pri vsi4ki slu44ai e mnogo po polezen izvyn zala ot taiklondo
    Един живот Една борбЪ
    Бира и шкмбе ЧорбЪ

Град
    v k16ti
    trenirai karate-az tva treniram i mnogo mi pomaga
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Град
    secret :D
    tova sa palni gluposti da se karate koi e po-dobriq sport...az treniram karate shinkyokushin ,edin ot nai-hubavite za men stilove full kontakt....koito ni u4i ne samo kak da se samootbranqvame ili da pe4elim sastezaniq...a i da uvajame okolnite....da vijdame izkustvoto ,ne samo boqt... za tova za men li4no i boksa i kyokushina pri senpai Asenov ,koito predi be6e ot na6ata federaciq i az mn uvajavam kato trenior...sa sportove dostoini za uvajenie ..

Виждам доста глупости сте изписали, за т'ва се отказах да чета цялата тема.

Моя съвет към авторката е:
    ако е само заради самозащитата - забрави, бойното изкуство не би ти помогнало достатъчно.
    ако е за развлeчение - ходи по зали, гледай тренировки и си избери сама, ти ще си го тренираш, а не аз.

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    ами момиче си ... не е за препоръчване бокс кик бокс и така на татък .. айкидо таекуондо или пък самбо .... ак0 намериш Кендо е много интересно .. аз тренирам Айкидо и мога да кажа че ако имаш желание научаваш много раб0ти .. отиди гледай и си избери ...
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Град
    РуСеЕ - Това е градът ! :)
    абе тикаш си едно малко пищофче в чантичката и спи работата или поне спрейче...
    а пък ако искаш да можеш да се биеш...
    Определено бокса и кик-бокса не са за момиче макар че съм тренирал и с момичета...
    каретата и от сорта имат много изкуствени движения с цел да изглежда красиво или нещо такоз...
    В момента тренирам Винг Чун... и мисля че това е точно за теб... не е изкуство и няма никакви излишни движения всичко се използва с определена цел и тя е да се защитиш от нападателя (често по-силен от теб) ... ВЧ е измислен от жена, но това не пречи да го практикуват и мъже... както казах и аз тренирам вече това, като преди това съм минал през кик-бокс и малко карате... наистина върши работа! поне кат си прайм спаригчета с кик-боксьотите ги посмиламе

предполагам много не са чували за ВЧ
    http://www.wingtsun-bg.com/ <-- ето тук може да намерите повече инфо

Абе вие всичките сте силни и вашият спорт е най-добрият, знам аз.

Град
    РуСеЕ - Това е градът ! :)
    Цитирай Първоначално написано от Orono
    Абе вие всичките сте силни и вашият спорт е най-добрият, знам аз.
    значи конкретно за Винг чун се използва главно силата на противника...
    се пак първоначално е замислено за жени...

Да, да, да... Като ги чуя тия "силата на противника" и ми става ясно
    И как по-точно я ползвате тая сила на противника?

Интересно защо в UFC или PRIDE никога не съм виждал практикуващи Aikido или Wing Chun, о, не, не ми казвай - сигурно защото е под нивото им, нали?

Що пък кикбокса да не е за момичета...развива рефлексите и определено мисля,че е подходящ за самозащита...
    Като тренирам кикбокс от 3 години да не би да ми има нещо...
    There are times I could come to you and hurt you...

Цитирай Първоначално написано от liesse
    Що пък кикбокса да не е за момичета...развива рефлексите и определено мисля,че е подходящ за самозащита...
    Като тренирам кикбокс от 3 години да не би да ми има нещо...
    Защо си правиш труда да им обясняваш?

И аз нз за какво си правя труда...може би ме позасегнаха малко,но...както и да е...
    Към авторката -наистина най-добре пообиколи залите и си харесай сама нещо..това,което на теб ще ти е най-интересно
    There are times I could come to you and hurt you...

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    кик-бокс = говна
    бокс
    напълно одобрявам и споделямм мнението ти
    а по темата тук никой не може да ти помогне всеки си пробутва неговото или пише километрични расъждения.То ако те мързи да пообиколиш да си харесаш недей почва напряаво

Цитирай Първоначално написано от dunapren
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    кик-бокс = говна
    бокс
    напълно одобрявам и споделямм мнението ти
    Споделяй си го, само дано не ти се налага да се убеждаваш лично, че си грешал

dgudo
    Testis unus,testis nullus...

Някой от Варна занимава ли се с Винг Чун, че ми стана интересно за него (погледнах сайта пък и веднъж съм ги мяркала на тренировка и тренъорът доста внимание обръщаше на всеки един от трениращите) Има ли и момичета, които се занимават с този спорт щото и на мен ми трябва нещо за самозащита ( не че ще хукна да се трепя с някой, просто колкото повече умения толкова по-добре)
    А за кик бокс и бокс....не знам, прекалено мъжки спорт ми се вижда, не че спортовете са лоши, даже напротив, но все пак...

Vapreki 4e sam girl mnogo obi4am boinite izkustva nojove orajiq i takiva. I mrazq nqkoe tejkar4e ( boy ) da mi se pravi na otvoren iskam da "sritam zadnika" na edin poznat no kak sled kato v moq grad nqma uroci za boini sportove i v momenta nemoga po4ti ni6to osven tva koeto si e vrodeno v momi4etata

PLS PLS PLS PLS PLS pomognete mi kato napi6ete nqkoi saitove za samou4enie v tozi vid sportove PLS PLS PLS PLS PLS PLS

Guest
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Някой от Варна занимава ли се с Винг Чун, че ми стана интересно за него (погледнах сайта пък и веднъж съм ги мяркала на тренировка и тренъорът доста внимание обръщаше на всеки един от трениращите) Има ли и момичета, които се занимават с този спорт щото и на мен ми трябва нещо за самозащита ( не че ще хукна да се трепя с някой, просто колкото повече умения толкова по-добре)
    А за кик бокс и бокс....не знам, прекалено мъжки спорт ми се вижда, не че спортовете са лоши, даже напротив, но все пак...
    Смешен Чун е по-правилно име.

Супер фен Аватара на tqnko1
    Град
    Shumen -> ФИТНЕsС
    Цитирай Първоначално написано от StAkE
    Zavisi

Ne izbirai boks/kik-boks za razvle4enie, tam udari sa dosta hardcore v glavata za momi4e osobenno.
    ve4e godina treniram box (svryh tejka kategoriq 91+) i moga da ti kaja 4e vsi4ko si zavisi ot tebe
    4овек тя е моми4е и едва ли е +91 :Д бтв по темата земи си 1 арматура (желязна траба) в 4анти4ката и ги пуцаи:Д
    2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си