.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Цитирай Първоначално написано от SLaDKu_mOmIChEncI
    A za telefonnoto obajdane mmm 4estno kazano naisitna moje da e zaradi tova za6to vseki pat trqbva da xodite u tqx ... ama vse pak edin pat ti e otkazal Ohh mi ne znam. Proveri kato ne mu puska6 kaji mu ne iskam ne sam v nastroenie i vij kakva 6te mu e reakciata , ako mnogo nastoqva zna4i samo za sex simvol te ima :X
    axhhax mi mai e samo za ebaneto!! DO sa bqh f tqh i sedim ne6to i si govorim i toi mi vika milo ae da hodim da se ebem!! I az kato my se razvikah i si trygnah..

emi taka e mom4etata sa idioti!!
    When i whisper in your ear, I know you feelin me
    If i want to, I can take you
    In the back of the cab, I know you feelin me
    And in the back of the club, I know you feelin me
    We can do it like that, I know you feelin me
    If I want to, I can take you

game over boy.. sigurno

Град
    ibIzAaAa
    Еми щом казваш,че не го обичаш,защо пък да не се "забавлявате"?... Само да не станешш... "момиче на повикване" .... успехи!

hmm sladkata-16 kofti emi ti si izbira6 dali si zaslujava da byde6 s nego
    If i wAnt yOU I cAn tAke U!!

emi kaza 4e ne go obi4a6 taka 4e 6te ti e po lesno da go zabravi6
    I KnOW You FeEl Me !!

boje momi4e de da imah tvoq k1smet.az sq prosto nz v kvi otno6eniq sme s moq biv6 .karame se , gu6kame se , celuvame se i ko az iskam da sme zaedno a toi neznam kvo iska ot men . ne izpuskai 6ansa si .

cassy povqrvai mi ne e tolkova hybavo.. loshite mom4eta lujat za da vlqzat v legloto ti A dobrite za da vlqzat v syrceto TI!!! I DA GO RAZBIQT!! e tova mom4e e ot 2-riq vid az prosto ve4e nemoga da izdyrjam si4ki teq glyposti deto stavat s men i nego i si4ki deto ni se byrkat.. i my kazah dnes 4e nemoga pove4e taka i 4e sym se opitala no.. ne se poly4ava.. i 4e sigurno ne sme edin za drug .. i mi stana adski gadno 6ot na nego my se napylniha o4ite.. no ni6to nemoga da napravq..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си