- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И сега какво ?? :(
axhhax mi mai e samo za ebaneto!! DO sa bqh f tqh i sedim ne6to i si govorim i toi mi vika milo ae da hodim da se ebem!! I az kato my se razvikah i si trygnah..Първоначално написано от SLaDKu_mOmIChEncI
![]()
![]()
![]()
emi taka e mom4etata sa idioti!!
When i whisper in your ear, I know you feelin me
If i want to, I can take you
In the back of the cab, I know you feelin me
And in the back of the club, I know you feelin me
We can do it like that, I know you feelin me
If I want to, I can take you
game over boy.. sigurno![]()
Еми щом казваш,че не го обичаш,защо пък да не се "забавлявате"?... Само да не станешш... "момиче на повикване" .... успехи!
hmm sladkata-16 kofti![]()
emi ti si izbira6 dali si zaslujava da byde6 s nego
![]()
If i wAnt yOU I cAn tAke U!!
emi kaza 4e ne go obi4a6 taka 4e 6te ti e po lesno da go zabravi6![]()
I KnOW You FeEl Me !!
boje momi4e de da imah tvoq k1smet.az sq prosto nz v kvi otno6eniq sme s moq biv6 .karame se , gu6kame se , celuvame se i ko az iskam da sme zaedno a toi neznam kvo iska ot men . ne izpuskai 6ansa si .
cassy povqrvai mi ne e tolkova hybavo.. loshite mom4eta lujat za da vlqzat v legloto ti A dobrite za da vlqzat v syrceto TI!!! I DA GO RAZBIQT!! e tova mom4e e ot 2-riq vid az prosto ve4e nemoga da izdyrjam si4ki teq glyposti deto stavat s men i nego i si4ki deto ni se byrkat.. i my kazah dnes 4e nemoga pove4e taka i 4e sym se opitala no.. ne se poly4ava.. i 4e sigurno ne sme edin za drug .. i mi stana adski gadno 6ot na nego my se napylniha o4ite..no ni6to nemoga da napravq..