Еми преди време пуснах тема че едно момче ме заряза а нямах представа защо !! Е разбрах там заради мене де изневери глупости .. но след като скъсахме си се виждахме и се си се гушкахме!! И аз му викам калине сега кво правим и той само ми викаше забавляваме се и аз еми добрем! И започнах да се забивам с други момчета и виждах че го дразна! НО както и да е до вчера сичко си беше нормално само че вечерта тръгнах да се прибирам и говорих с майка ми по телефона и нещо ме издразни и го хвърлих и в същия момент минава калин и ми вика мило кво става и аз му обяснявам.. и той вика ела до нас брат ми ще ти оправи тела и аз не бе пука ми за тъпия телефон и той аре тамън ще гледаме някой филм и аз еми добре тфа беше към 10 -11 вечерта и отидохме в тях брат му го нямаше и седнахме уж филм да гледаме .. е не гледахме филм.. и спах с него.. и после му викам аз трябва да си хода и той добре и аз си тръгвам и той ми вика сега заедно ли сме и аз незнам!! И днеска ми звънка и ми вика мило ела в нас да гледаме филм и аз му викам е немога имам среща и той аре де моля те и аз отидох и му викам.. неискам да ми звънкаш се едно съм ти некфа курва да се ебем и кой от къде е и той ми вика 1-во не ти звъня за това а и не съм аз този който неиска да бъдем заедно и аз еми хубаво и седнахме да гледаме филм той на дивана аз на леглото и аз заспах и по едно време той ми вика айде ставай и аз такава ставам и му викам трябва да си хода и той не не остани и почнахме пак да се целуваме и аз тръгнах да го събличам и той се дръпна и ми вика не не нека само си лежим и аз еми добрем.. и така цяла вечер и преди малко ме изпрати до нас и ми вика чао и аз чао и той ме целуна такъф и ме гушна и ми вика обичам те и седи и ме гледа и аз му се усмихнах и го целунах.. и утре нензам какво да правя и как да се държа