Цитирай Първоначално написано от SlaDkAtA-16
emi neznam za6toto sled kato toi me zarqza i mi be6e gadno se pak 8 meseca bqha tfa i az ddz preodolqh go mn byrzo be6e mi gadno kato se seteh kfo e bilo ama mi mina i pak zapo4nah da mislq za 1 drygo mom4e s koeto imah syper dramati4na vryzka .... i pak se setih za nego i sega pak kalin i se pobyrkah i minalata sedmica nali ima6e koncert na city i az se 4yda s koi da otida i otidoh s priqteli i tam kalin i drygoto mom4e i o6te edin i se pobyrkah i kak sme se karali i sa neznam ve4e kfo da prava iskam da sym s kalin ama ... nemoga 6ot 1 pyt me ydari tfa na nikoi ne sym go kazvala...
A сигурна ли си ,че повода за удара не е бил наистина сериозен и вината да е била в теб? Просто по всичките му постъпки си личи ,че те обича наистина Така че ,мисля ,че това можеш и да му го простиш...Нали все пак искаш да си с него - тогава бъди с него....дори за малко ,но поне ще си наясно - "Добре ,че пак се събрахме - щастлива съм с него" или другия вариянт е "Не ,не определено не мога да съм с него ,наранявам го ,но това е края"....и в двата случая не губиш ти....Така ,че действай