- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да взема хапче
Nqma nujda da pra6ta6 akuli ot Venera mn shte se nabutash za markaПървоначално написано от Made_of_Pain
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
emi trq gi namerish ot nqkade inache she stane l0sh0 i toi kyf priqtel ti e sht0m v tykyf sluchai ne ti e kupil hapche nachi mu se strafa tatk0 m0q priqtel kat stana gafa otishal i e vzel hapcheta daje ne mi e i kazal za da ne se pritisnqvam i posle kat se vidqhme mi kaza i mi dade hapchet0 ...trq se zamislish kyf e ...
emi toi mi kaza da si zema hap4eta no az ne mu iskah pari 6toto v momenta nqma
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
Дано намери за раждането, тогаваПървоначално написано от Say It Right
![]()
Щом и той ти е казал да си вземеш хапчета значи не е сигурен дали не се е изпуснал.А дори и от предеякулационната течност има малък шанс да се забременее,дори и да е малък все пак го има.Най-добре събери парите от някоя приятелка може да искаш и от ваште част от парите или от няколко приятелки ако ти е неудобно да ги искаш всичките от една.И както казаха преди мен по-добре събери 30 лева за хапче отколкото 300 за аборт![]()
kato neiska6 akal za6to puska6 temata,xem moli6 za savet,xem ne mi davaite 6tot ne me ostroiva....xmm togava kakvo iska6 ot nas..?Първоначално написано от Say It Right
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
emi az ne iskah savet dali da piq hap4eta ada 4uq mneniq dali e riskovano