- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелката ми е девствена
приятелката ми е девствена и много я е страх от първия път
проблема е че и на мен ще ми е за първи път с дествено момиче и искам малко съвети как да подходя освен че трабва да я предразположа![]()
mi trqbva da si nejen da q galish da se vuzbudi i parvo vkarai prast4e..
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
Budi nejen,ne q nasilvai,ostavi q sama da re6i koga e gotova za purviq put.Pronikni v neq purvi s prust,posle vtori i nakraq davai,no budi mnogo vnimatelen i deistvai mnogo bavno,trqbva da si prekaleno nejen,mil i vnimatelen za da moje da i haresaVse pak purviq put e nai-vajen v jivota na edno momi4e
![]()
Абе нека мине отгоре,няма да я боли толкова
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Бъди максимално нежен,кажи и че и на теб ще ти е запръв път,предразположия и просто си бъди себе си..![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Факта, че питаш и си притеснен показва, че държиш на нея, което пък е напълно достатъчно, за да не запомни с лошо първия си път. Всяко момиче се страхува и каквото и да направиш нея ще я е страх. Просто трябва да се случи все някога и това е. Вече ти казаха, че трябва да си нежен и да я предразположиш, но ти това си го знаеш, така че нищо ново не може да се кажеПостарай се ти да си по- спокоен. Щом тя ти има доверие да го направи именно с теб за първи път, значи вярва в теб и ти има доверие. Това е важното. Ако на емоционално ниво я накараш да се почувства добре и физически ще го понесе по- лесно
![]()
Първоначално написано от katttto3
...простотии!
просваш я на земята и я по4ваш-не,ебавам се.тва ако на мен ми го направиш после си труп.-това по-скоро е какво не трябва да правиш!
сега сериозно......според мен е най-добре да я предразположиш психи4ески,така 4е тя да се по4уства уверена,4е наистина го иска.без грубости,щот най-много да ти ковне един и да отцепи с 300.нежността е само в твой плюс (както са написали и тези преди мен).нещата опират и до атмосферата, при която ще се извършва действието (образно казано).
едно е ясно-доверие му е майката!![]()
ami prosto badi mnogo mil i vnimatelen s neq
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
Бъди нежен....ако успееш да я отпуснеш достатъчно болката ще е минимална![]()
Съмнява ме че ако я предразположи психически болката ще е по - малка....
Или си тясна и те боли или си егати широката и още първия път получаваш оргазъм...
Та моето момче , прониквай много бавно и постоянно я питай как е , дали е добре и Я ЦЕЛУВАЙ и й казвай ЧЕ Я ОБИЧАШ ...........освен ако не искаш да те заколи
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
зна4и да минеме без предлазполагане,така ли?заявяваме на моми4ето:"айде,мацко,нема да се плашиш.малко ше боли,ама от тва не се умира.все едно си на заболекар...ама нема да те оправям отгоре,а отдолу" и айде фрас-прас...на мене така ми прозву4аПървоначално написано от Jeuelle
Всеки изразява мнение....според Jeuelle така е най-добре...и според мен не искаше това да каже(както ти си я разбрала)Първоначално написано от sapphirr
![]()
Доста народ ти каза к'во да правиш.За да не повтарям думите им ще ти кажа к'во НЕТРЯБВА да правиш.
Няма да е зле да прочетеш тая тема , има интересни неща вътре,както и един много "мил" мой пост към съответния Morning.Както и да е де да не се отплесвам...нежност, внимание и много любов... това му е майката за да я накараш да запомни първия си път!Първоначално написано от Morning
† \Somebody Needs You Tonight/ †
Подкрепям идеята,само че бих добавил да не се прекалява с това питане как е , дали е добре.Преди време имах случей в който едва не ме "заколиха" заради прекаленото притеснение дали е добреПървоначално написано от Jeuelle
Иначе на пича му желая успех и да и докара една наистина незабравима нощ
![]()
† \Somebody Needs You Tonight/ †
Разбира се,че трябва да си мил и нежен... Един разговор на тази тема няма да ви навреди. И за да обогатиш сексуалната си култура (не казвам,че нмаш такава,но все пак..)погледни този сайт. Мисля,че ще тие от полза.
http://bash.bg/face2face/index.html
Предразположи я! Трябва да бъдеш максимално нежен и мил, а тя максимално възбудена и отпусната! Бъди внимателен и не бързай, това и е първият път, остави и хубав спомен! Важно е да си наясно във всеки един момент, как се чувства тя, за да спрете или предприемете нещо ако евентуално има проблем! Използвайте задължително предпазни средства!
Успех!![]()
Ще ти кажа от личен опит отворил съм до сега 5 момичета и мен 1-вия път ми беше много притеснено значи започвате с любовната игра след това стимулирай и клитора с език за да се вазбуди колкото се може повече след това си сложи кондом и почни с къси прониквания лека полека първо го фкарваш малко и бавно и после постепенно ще влезне повечето може да има малко кръф но не е болка за умиране.
Тежка работа, брат. Ама някой трябва да я върши. Приятно къртене.Първоначално написано от vasboy
![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
споко, пич, вече не е![]()
Трябва да бъдеш много внимателен и да си уверен, защото тя ще е доста притеснена, най-вероятно.Трябва да е доста влажна, за да се ограничи болката до минимум.
както казаха по горе,първо я предразположи психически,и после физически! нямам какво д адопълня мисля че всичко важно останалите ти го казаха!
I az taka misla ... kogato az go pravih za purvi put purvo bqh otgore za da moga az da re6a kolko bavno i kak da vleze ... ama posle e nai dobre da vzeme6 ne6tata v tfoi race za6toto se pak tq e o6te neopitnaПървоначално написано от katttto3
aide tfa e ot men i kusmet \
/
HoUsE MuSiC mAkeS mE sTaNd,MaKEs mE DaNcE,MaKeS mE fEeL a LiVe LiStEn AnD uNcOvEr ThE rEaL eMOtIon...FeEL tHe pOwEr Of hOuSe,MakE yOuR bOdY mAdNeSS!HoUSe MuSiC wILL sAvE tHe World!!