.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    Русе

Re: Възможно ли е

Цитирай Първоначално написано от canko
    Възможно ли е приятелката ми да забременее в следния случай:
    Снощи се натискахме без да правим секс, аз бях възбуден и незнайно защо си бръкнах в гащите и си наместих пениса, не знам дали беше текло от него нещо (пред еяколационна течност), обаче предната вечер бях правил 'мъжа и ръката - интимно' (преди около 24-26 часа).

След като просто си го наместих, след около половин час докоснах оная работа на приятелката си, не съм сигурен къде, но беше за супер малко. Като я докоснах се сетих, че съм се пипал и има риск.

Моля ви, кажете ми само чрез пипане има ли риск тя да забременее от сперматозоиди на едно денонощие, пренесени чрез пръст, който я е докоснал само за малко долу?
    Много съм се притиснил и всеки съвет ще бъде ценен.
    Благодаря

Ооо Боже...кажи и ВЕДНАГА да си купи "Ескапел"...забравих да ти кажа,че ако ти направи свирка шанса да забременее е 999 на 1000!
    А и от анален секс се забременява...само,че не се раждат по стандартния начин...прави се секциу на гърба,може да остане инвалид ако и наранят костния мозък в гръбнака!

Голям си идиот да знаеш...само да ти кажа,мисля че знаеш,но ако си забравил ДА ТИ НАПОМНЯ:
    -От свирки и секс в задника НЯМА ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ...но внимавай...ако си бръкнеш в гъза докато си си барал пениса може да забременееш анално...какво ще те правим после
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    стига панирай хората

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Съмнявам се да има дори минимален шанс.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Сперматозоидите могат да живеят и минута а може и повече, но не и секунди! Нали не си милите, че във влагалището на жената е космически вакуум?
    Приятелю,недей така,моля те! Във вагината има подходящи условия и те живеят там не минути,а дни,но ние говорехме за кислоодна среда ...
    Да, за това си права! Как можах да го напиша при положение, че съм наясно с това ? Извинявам се! И въпреки това на скоро четох за няколко невероятни случая, които ме наведоха на мисълта, че спермаозоидите могат да живеят повечко в кислородна среда.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

ako si q pipnal s 1 prust sa blizna4eta, s 2 prusa sa pedzna4eta, ako si q pipna s 3 prusta ne e bremenna

izvod 1 - vnimavai s kolko prusa pipa6
    izvod 2 - ne zadavai tolkova tupi vuprosi, za da ne polu4ava6 tolko tupi otgovori kato moq
    izvod 3 - misli predi da pita6... kak 6e e bremenna? znae6 li kak se zabremenqva vuob6te?

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    О боже Абе ей сперматозоидите умират за 1-2 минути бе...малееее...земи прочети малко(как се прави секс като не знаеш елементарни неща)
    1-2 секунди дори бих казала ..
    Повечко! :P
    Добре! Десетина ... най-много !
    Хмм не баш 10 ама до 1 минута умират
    zle ste i govorite gluposti... pro4etete vajnata tema za spermata i togava pi6ete pak...
    6to se obajdate nepodgotveni ne moga da razbera...

a i edin vupros kum ekipa - 6to temata e v zdravoslovni problemi, a ne v sex?

Град
    Асеновград, България
    hforce, чел съм темата!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

hforce, чел съм темата!
    Аз също

йдсерхфуъгвя
    НЕ разбира се!

П.П.Девствена съм и пак си знам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си