- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- трябват ли ни мъжете
можем ли без мъже?(аз лично май не мога без тях)?
Аз мога да живея без мъж, без любов - няма да умра, мога да бъда до някаква степен щастлива, но като цяло животът ми е празен в този аспект.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
По принцип бих могла да живея без мъж, но няма да е пълноценен живот.
Хах аз мога да живея без мъже щото не търся мъж![]()
Ам по скоро без жена няма да мога сигурно![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
ooo bez myje ..NE a mi sex-a?! ami laskite?! ami udovolstviqta?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myje myje myje.. e zavisi si i ot teh de... ako sa nekvi Bokluci tc-tc-tc![]()
No ina4e... \/
Black is the night, metal we fight...!
Упределено НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕ
хах.. зависи кво искаш да кажеш.. без мъже или без любов ?!
Животът е адът описан в Библията!
И к'во - вие като останете сами за известно време, се чукате на поразия, защото няма кой да ви дава удоволствие? Има вибратори, които не са толкова зле, имате ръчички. Аз не тръгнах да се чукам с никого, когато бях сама. Без секс една жена не може, но нищо не И пречи да се чука с някого, ако И е чак такъв мерак...и в този случай няма да е мъж, а ще е пенис и толкова. Така че можем без мъже.Първоначално написано от harmaqny
ima edna pesni4ka na emiliq-maj da si se kazva.tq dava otgovor na toq vapros![]()
без мъже ? хмм.. ми може да се живее , но в смисъл без любовта им, а те инече са необходима час от живота и както не може без жените, така и без мъжете не може !!!![]()
![]()
Естествено че ви трябваме инъче кой ще се грижи за вас![]()
Тъпа тема.. Защо трябва да се говори по тази тема .. Ми мн ясну че неможе .. по хиляди причини .. Тцтц .. Чудите се кфи теми да слагате вече ..
just a kid۵
Всъщност ние се грижим за вас. Колкото и да не признавате, ако няма жена да направлява мъжа, той ще се лута като пиле в калчища. Не знам за сериозен и отговорен мъж, който да няма жена до себе си.Първоначално написано от suantito
napravo ste se pregrijili...... po-skoro nie se grijim za vas!!!Първоначално написано от suantito
![]()
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
ne![]()
НЕеееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее ееПървоначално написано от kiss_kotence
не може без мъже
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Абе то, може ама няма да е хубав и интересен живота без тях...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Колкото и ненужни да ми изглеждат..биз тях ни можи..![]()
![]()
...Вярно от време на време сам ядосана на цялото мъжко съсловие ама са нужни..
![]()
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
В този живот и без нищо пак ще живеем... :P просто... всичко е на психична основа защо да се лишаваме от нещо което можем да имаме...аз свикнах сама не е никак зле.. даже и по-добре няма кой да ми изневерява и да ми трови живота...
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Добре де взаимн се грижим за половинките сиПървоначално написано от mademoiselle_de_Soleil
![]()
Аз мога без мъже.Чувствам се по-силна без тях.А и за мен секса не е най-важното, както вече казаха има ръце, има вибратори и ще добавя има лесбийки.Мога да се справя без някакъв кретен да ми пречи.
![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!