- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- трябват ли ни мъжете
Ми по принцип можем без мъже.. както казаха по-горе има вибратори, има пръсчета, има лесбиикино все пак друго си е ласката
Да усетиш нежния (в някои случеи) допир
абе по-добре с мъже \
/
![]()
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Ми.. аз мога без някое момче да е до мен около 5-6 месеца но повече не мога.Хо това зависи мн от нагласата.Понякога ми липсва това някои да ме прегръща да ме целува и т.н. но като се сетя кви са момчетата и ми стаа зле хахах
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
колкото женине имат нужда от мъже толкова и мъжете имат нужда от жени ..... ако можеше без едните- нямаше да ги има .... тъпа тема ....![]()
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
така е!!! нимога без тебиПървоначално написано от kael
![]()
![]()
![]()
Трябват ни само тези, които стават за нещо.Трудно, обаче може да се разбере кой е боклук и кой не!
Първоначално написано от babity
![]()
![]()
Ne nemojem bez mbje kolkoto i da sa.....ponqkoga.xax
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
ne az bez m1je ne moga ili po to4no bez liubov
грижите найстина не са мн от вас,но се пак ги има.определено не можем защото едно да отидеш при гаджето и тои да те прегърне и целуне др е приятелка да те прегръщаПървоначално написано от suantito
пък и нали траа се размножаваме
![]()
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
ако мъжете ги нямаше и ние нямаше да съществуваме!Така че май не мога без тях
Koqto shte kaje 4e ne moje shte izluje...Kakto vie ne mojete bez nas taka i nie ne mojem bez vas...
Мога.Човек свиква с всичко-с липсата на любов,на мъже и т.н..Трудно е да живееш без любов,но аз имам любовта на приятелите и семейството.Никога не съм била обичана от ''мъж" или момче.Смятам,че човешкият организъм е създаден,за да се бори с трудностите и да преодолява.Така че всичко може да се преживее,стига да има желание.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Съгласна съм с предния пост - човек свиква със всичко, но празнината вътре в сърцето не може да бъде запълнена и тя винаги ще се усеща... празнината от това, че си сам
S dve dumi....neam dumi!!! mn ne6tamoje da se izgovorqt po tozi vapros no na kratko ot kadeteo i da go pogledne6 -da trqbvat nI! 1 vo za da evolirame ( za6toto kakto znaeme,nai velikite otkritiq sa napraveni ot maje) 2 ro za da se razmnojavame
za kade sme bez tqh. i na 3 to ne posledno mqsto,te sa 4ast ot nas i jivota ni,dr e da znae6 4e ima6 1 silno ramo zad gurba ti
i 4ovek koito te obi4a
( est tva ne e 1 viqt koito vi go kaje, ama s vremeto se namira to4niq 4ovek....kolkoto i da sa ot4aqni nqkoi segaa, sigurna sam !) za6toto ako ne be6e taka, ve4e si4ki da sme stanali lezbiiki,ili stari momi
![]()
pp. moje i da ima takiva jeni koito mogat bez maje, evala im na tqh. ama ot prakti4eskata gledna to4ka nie ne mojem bez tqh,i te bez nas??? nali taka ?
Първоначално написано от ™G-Baby™
Както мъжа не може без жената(погледнато от чисто физиологически нужди, ако щеш), така и жената не може без мъжа.Пък и в един момент искаш да имаш връзка, да не си сам.Не е казано в кой период от живота ти ще е.
Много ясно, че не...![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
saglasna , mn dobur otgovorПървоначално написано от Pliushi
Първоначално написано от ™G-Baby™
RAZBIRA SE 4E NE........![]()
![]()
mneee ni mojimkaty na ydarqt hormonite kvo? 6e si naltiame ena na dr li
tctct ne sly4aino gi ima da vi kaja
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
глийти ся разярени феминистки - ако не ви тряаахме нямаше да ни има обратното е в пълна сила .... сексистите са винаги смотани хора, защо ли![]()
без мъже не може...колкото и на някои да им се иска обратното