.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Каквото и да говорим , преди всичко трябва да кажем че мъжете са едни животни.Дай има ядене , пиене , и женско и са доволни и щастливи.Аз лично съм много разочарована от тях , защото разбирам че в ценностната им система не присъстват - искреността и човечността.Аз до сега не можех без тях , но твърдо съм решила да се науча.Просто няма смисъл някъв идиот да ти трови живота и да го съсипва.Като ще лъже , и ще изневерява да си хваща пътя.....Опитвам да се да намеря мъж , който да е симпатичен , с чувство за хумор , и да му пука и за други неща освен как да си закара задника в дискотеката , как да се напие като "мъж" , и после как да си довлачи задника до тях.Ако някой го срещне да ми се обади.
    Няма място , което може да се заеме , а място , което ти сам ще си извоюваш!!!

Цитирай Първоначално написано от SunSet_GirL
    Каквото и да говорим , преди всичко трябва да кажем че мъжете са едни животни.Дай има ядене , пиене , и женско и са доволни и щастливи.Аз лично съм много разочарована от тях , защото разбирам че в ценностната им система не присъстват - искреността и човечността.Аз до сега не можех без тях , но твърдо съм решила да се науча.Просто няма смисъл някъв идиот да ти трови живота и да го съсипва.Като ще лъже , и ще изневерява да си хваща пътя.....Опитвам да се да намеря мъж , който да е симпатичен , с чувство за хумор , и да му пука и за други неща освен как да си закара задника в дискотеката , как да се напие като "мъж" , и после как да си довлачи задника до тях.Ако някой го срещне да ми се обади.
    Ем да...има и такива!Обаче има и момчета които наистина им пука за теб,макар че сме рядка порода

те не могат без нас
    ВиЕ МъЖеТе СтЕ вАгИнАлИ За ЕбАнЕ ЗаГоРяЛи...............иМа СаМо ЧуКаЙ пАлИ

glupavo e da zadava6 vuob6te toq vupros, kakto nie ne mojem bez muje take i te ne mogat bez nas! ako ne ni trqbvaha zqma6e da gi ima i obratnoto, taka 4e........ tupa tema
    Zemqta e Zatvor Za Angeli Prestupili Boji Zakon.
    Sega Ti Si Angel, A Az Jiveq Svoqta Prisuda!

Супер фен
    Град
    sofiq
    oh nz,po nqkoi put e po dobre bez tqh.no vupreki vsi4ko te sa edno neobhodimo zlo

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Град
    Сандански
    А без въздух можете ли ?????

По тази тема множе много да се спори ама е ясно едно : Не можем с тях , но не можем и без тях.....

Е аз и с жена мога, що трябва непременно да е мъж...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си