- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черни точки..:(
Хора кажете ми някаква рецепта за черни точки.Някакъв крем или нещо по бабешки незнам...(съжалявам ако има др. такава тема)
Преместена
ramaiana
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
Черните точки попринцип едвам се махат...понякога - не. Пробвай със Garnier Pure... или на Регал има едни кремчета със скраб вътре и всеки ден си триеш лицето внимателно ии така...постепенно изчезват и след няколко дена пак се появяват... не могат да се махнат и повече да не се появят....![]()
ясно![]()
Kogato edna vrata na 6tastieto se zatvori druga se otvarq.Nie 4esto gledame zatvorenata i propuskame da zabelejim otvorenata!
Пробвай с Clean&Clear. Aз го ползвам и съм много доволна.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
mmm AVON има доста добри предложения там в сектор проблемна кожа.. съжалявам че сега не е в мен каталога и не мога да ти дам точни наименования...![]()
кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
zna4i ima dva varianta-1-otiva6 na kozmetik,pravqt ti parna banq i xubavo te nastiskat,malko boli,no mnogo xubavo ti se iz4istva liceto
2-otiva6 na dermatolog i ti isledva liceto i ti opredelq s kakvo da si tretira6 liceto,na men mi predpisaxa edin antibiotik,ednin krem na spirtna osnova(za sytrinta) i krem-skinoren (za ve4erta)....polzvax gi 1 sedmica i pove4e ne mi se poqvi ni6to,nito papka,nito tran4e,nito 4erna to4ka
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
ами гел против черни точки на Clen & clear - около 7-8 лева е-трябва да се миеш с него 1 път дневно и ще се махнат-сигурна сим-но ако спреш да се миеш май-ще се появят пак-но наистина съм сигурна, че докато се миеш с него няма да имаш черни точки!
Логично, че ако не се маже ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ ПАК!Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
Ексфолиак крем+гел! Струва около 35 лв и се купува от аптеки "Санита". Предимството му е, че към него кожата не привиква, както е например при "Скинорен", защото "Ексфолиак" не е лекарство. Две години си го ползвам и проблеми нямам.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Има доста такива теми в раэдела эа коэметика и диети.
Съветвам те да си купиш Garnier pure 3 in 1!Аэ съм доволна от него.
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
В момента имам същия проблем.Използвам козметиката на Clean&Clear и значително намаляват тея черни точки![]()