- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Моят сайт
как бих могъл да ви покажа сайтът си за да ми кажете дали ви харесва защото не ми позвуляват да сложа линк
Пробвай пак когато не си регистриран не ти дават
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
http://inthevip.krisgb.com/inthevip/
Може да се регнете във форума постарах се да има за всички![]()
Еми добро порталче, но ще пропусна да се регистрирвам. Нищо лично - просто нямам достатъчно време за още един портал за посещение.![]()
Като изълнение на сайта е добро....Но лично на мен в първите моменти ми беше малко тегаво да се ориентирам.....
Форума е добър....Темите найстина обхващат за всеки по нещо...Ако се рапространи форума има бъдеще един вид.....
Без да те подценявам.....Сайта за мен не е правен от теб....Това е променен темплейт ако не и чист темплейт.....
Ще ти разгледам кодовата структура , таговете и лагоритмите ако имаш такива....БИх се радвал ако греша в предположението си....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Добър е. Но трудно се ориентира човек.
Ами сайта го правих с Joomla и използвах тапети с малки корекции по тях. Желанието ми е да популяризирам форума но нз как точно да го направя. Ще се радвам ако ми дадете някакви съвети и насоки.
Благодаря Ви
Ако направиш друг банер ще ти кажа "евала".![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Дори и да е готов темплейт - какво от това ?Първоначално написано от belerofone
Не всеки е добър на фотошопа нали.. затова има, а и се продават темплейти из нета. А ти мисля, че смесваш понятията дизайнер и кодер. Темплейта по прицип е работата на дизайнерите, а кодовата структура - на кодерите, и тук е мястото да кажа, че Smarty-то е перфектния избор за улеснение при работа в екип.
![]()
MN GOTIN SITEdaje i glasuvah
А някой може ли да ме съветва как да привлека повече потребители във форума и да ги задържа там. Смятам че темите са достатачно и дори май съм прекалил![]()
Регни го тук. А потребителите ще си дойдат с времето.Въпреки,че много порали станаха напоследък,но дано имаш успех.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Вероятно не съм си структурирал много стройно мислите в поста....затова изглежда че смесвам понятията....А и в повечето случай не можеш да правиш голямо разграничение на кодер и дизайнер предвид че често двете са един и същ човек....Първоначално написано от kinesis
Прав си не всеки може да създава впечатляващи дизайни....Просто това е моето виждане на нещата....Нямам против темплейтите....Не ме разбирай грешно....Това далеч не е критика...
Не съм фен на английската терминология но какво е Смартито и каква е ролята в сплотяването на екип....Някак не знам това да е айсбрейкър....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
golqma reklama :P :P :P
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
luckygirl92, поне на този етап не виждам реклама от негова страна. Момчето просто иска насоки за някои неща. Относно сайта на мен ми харесва, не разбирам много от HTML, PHp и прочие, но определено ми харесва сайта, има какво да се желае, но добре е започнато. Как да си разпространяваш сайта. Според мен.....:
1. Информация (няма значие от каква сфера), за да може потребителите да намират нещо интересно.
2. Размяна на банери и т.н.
За това се сещам в момента. За тези, които са правят рекламите по форумите, чрез създаване на теми и т.н., някои и тук се опитват, ще има кажа, че така няма да постигнат много, да не кажа нищо.![]()
Бих ти дал една идея - разкарай часовника ...
За да е посещаван сайта напави нещо различно . Защо правиш портал като има още много портали със същата насоченост - Само общи неща. Избери си някоя тема, която ти харесва на тебе и можеш да пишеш и прави по нея сайт. Примерно имаш лиюбим сериал - направи на него сайт или си имаш някакво хоби, напраимер шах, карти, фокуси, футбол, електроника и т.н.
Вече като сайта е различен му направи малко реклама. Вкарай го в търсачките, банерчета и такива глупости. НАй-важното е да се различава сайта ти от купчината други боклуци.
Успех
Онлайн общество на българските магове ==>> http://mfc-bg.org