.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    1 vi savet-razpoloji q
    2- vazbudi q na max
    3-mn nejno deistvai
    4- probvaite v odobnata za neq poza,4eno kazano tq da e otgore e po dobre za6toto 6te si regulira sama ,koga kolko da vliza
    5-kolkoto i da q boli ne s eotkazzvaite,verno e 4e boli ama da stiska zubi,ne e za umirane.
    6 to.... kaji i 4e q obi4a6 zadaljitelno mne vajno spored men
    7 mo. da te predopredq do kam 8 miq pat nqma da izpitva koi zn kvo odovolstvie no tva nezna4i 4e sled tva 6te e taka.uspeh ot men
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Silver_Boy
    Доста народ ти каза к'во да правиш.За да не повтарям думите им ще ти кажа к'во НЕТРЯБВА да правиш.

Цитирай Първоначално написано от Morning

Гледам много девственици ги боли адски много и въобще първият път си боли... И не може ли вместо момчето да бъде нежен и много внимателен и бавен...Просто да го "ръгне, забоде, набута" просто да го вкара бързо да се скъса тая ципа и готово... Като ваденето на зъб.. бавно е болезнено но като дръпнеш бързо то пада после следва болка за част от секундата и край!
    Няма да е зле да прочетеш тая тема , има интересни неща вътре,както и един много "мил" мой пост към съответния Morning.Както и да е де да не се отплесвам...нежност, внимание и много любов... това му е майката за да я накараш да запомни първия си път!
    При мен самото проникване беше от раз и боля учудващо малко. Това не означава, че той не беше нежен и не ме предразположи. Просто не си го вкарваше милиметър по милиметър, а от 1 път. И пак казвам блката беше минимална предвид положението ми на притеснителна и страхлива девственица.

Аз бях отгоре... ама ми писна да си играя на милиметри и седнах изведнъж.. малко изтръпнах, но това беше, единственото е, че не усетиух нищо от "секса", ако мога така да го нарека... Така че, остави на нея да си реши Каквото и да ти кажем тука , за повечето от нас е минало и ни се вижда нищо, че е не боляло, че е нямало кръв, че е било като "подробност", но тогава едва ли сме мислили така. Подмазвай й се повече и не обръщай внимание, ако трепери.. и късмет ! \/
    Стъпки тихи чувам в нощта,
    Събуждам се със писък жален…
    Вече изпитвам страх и от тъма,
    Но страшното е , че светът не е нормален...

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Предразположи я! Трябва да бъдеш максимално нежен и мил, а тя максимално възбудена и отпусната! Бъди внимателен и не бързай, това и е първият път, остави и хубав спомен! Важно е да си наясно във всеки един момент, как се чувства тя, за да спрете или предприемете нещо ако евентуално има проблем! Използвайте задължително предпазни средства!
    Успех!
    Eми това е най-точното нещо Послушай swords1010

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от katttto3
    Абе нека мине отгоре,няма да я боли толкова
    Олеее тва беше най-голямата проостотия дет съм чуала ахууаххау малееееее........
    Ми бъди нежен ,постарай се да я предразположиш и най-вече да я възбудиш достатъчно.....френската любов според мен е зАдЪлЖиТеЛнА....и тя да е максимално отпусната ,защото колкото повече се притесняваш толкова повече те боли.И като за край - лично според мен е гадно първо с пръст ,защото той е малък и не стига ,че и от това ще те заболи ,а след това ще има и още по-голяма болка...най-добре само 1 път да те боли - верно повече ще е ,но.....

Цитирай Първоначално написано от death proof
    Факта, че питаш и си притеснен показва, че държиш на нея, което пък е напълно достатъчно, за да не запомни с лошо първия си път. Всяко момиче се страхува и каквото и да направиш нея ще я е страх. Просто трябва да се случи все някога и това е. Вече ти казаха, че трябва да си нежен и да я предразположиш, но ти това си го знаеш, така че нищо ново не може да се каже Постарай се ти да си по- спокоен. Щом тя ти има доверие да го направи именно с теб за първи път, значи вярва в теб и ти има доверие. Това е важното. Ако на емоционално ниво я накараш да се почувства добре и физически ще го понесе по- лесно
    Напълно съм съгласен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си