.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74

Тема: Ibiza

Бтв и Space не е най-голямата...
    Let the beats control your soul...

Цитирай Първоначално написано от shivacheva
    Бтв и Space не е най-голямата...

Dam moje bi no 5 vatre6ni zali 1 malka van6ta za after i sas spokoina muzika i 1 golqma terasa za prez denq idealno ... tova e liubimiq mi club tam moje da ne e nai golqmata na ibiza oba4e nai mi haresva i partytata koito pravqt i vsi4ko tam a i terasata na space cqlo lqto e vinagi palna s partytata po 22 4asa samoletite koito minavat na seki 3-4 min.... osven bora bora nqma ni6to drugo va6no po hubavo ot tova spored men za party
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Privilege е най-големия клуб .. е мишки

Цитирай Първоначално написано от halino0r

xaxaxxaxa ti normalen li si ot si4ki v koito bqh tam space amnesia i el devino sa nai hubavite pacha privilege eden i t.n. ne sa ni6to osobenno ti ili ne si bil ili ne razbira6 ni6ti4ko ot clubove i kato gledam ne pravi6 i razlika mejdu diskoteka i club a kade privilage da e nai golqm v sveta li ???? nikoi ne moje da kaje koi e nai golemiq v sveta no edin ot nai golemite e Fabric v london a nujno li e cluba v koito otide6 da e nai golemiq ne e li po hubavo da e nezabravimo party ot kolkoto golqma zala v gorata na plaja ili ne6to takova po dobre si zamal4i i ne poznava6 horata koi kakav e 4e da kazva6 koi e mi6ka i koi e slon slabo me interesuva mnenieto ti no kato neznae6 zamal4i vmesto da ti se posmeqt ostanalite mersi za vnimanieto
    Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !

Цитирай Първоначално написано от Nik4o_Spain

xaxaxxaxa ti normalen li si ot si4ki v koito bqh tam space amnesia i el devino sa nai hubavite pacha privilege eden i t.n. ne sa ni6to osobenno ti ili ne si bil ili ne razbira6 ni6ti4ko ot clubove i kato gledam ne pravi6 i razlika mejdu diskoteka i club a kade privilage da e nai golqm v sveta li ???? nikoi ne moje da kaje koi e nai golemiq v sveta no edin ot nai golemite e Fabric v london a nujno li e cluba v koito otide6 da e nai golemiq ne e li po hubavo da e nezabravimo party ot kolkoto golqma zala v gorata na plaja ili ne6to takova po dobre si zamal4i i ne poznava6 horata koi kakav e 4e da kazva6 koi e mi6ka i koi e slon slabo me interesuva mnenieto ti no kato neznae6 zamal4i vmesto da ti se posmeqt ostanalite mersi za vnimanieto
    xaaxxa говорим за най-голям , не най-хубав .. ХАХА privilege е най-големия на Ибиза .. и в света .. нищо смешно не виждам в поста .. и незнам как наричаш pacha нищо особенно .. иначе естествено , че Amnesia above all ..
    btw - Privilege си е клуб да явно ти не си добре запознат ..

Ti bil li si 4e mi obesnqva6 vidqh go i ne e GOLQM amnesia space sa mnogo po golemi ot nego mom4e vijdam 4e si nama6 naideq otidi vij go i togava mi govori ibiza e qdroto na elektronnata muzika i 4e e qdroto nikoi ne e kazal 4e tam e nai golemiq club i trqbva da bade neznam na kakav ezik da ti go kaja NIKOI NE MOJE DA KAJE KADE E NAI GOLEMIQ CLUB V SVETA v maiami ima po golemi v belgiq ima po golemi v london ima po golemi dori tuka v madrid fabric e po golqm v valencia bananas e po golqm .... ne govori s gaza si ima hora koito razbirat i ako te 4uqt kakvi gi dranka6 6te se smeqt mnogo celiq svqt ne hodi na ibiza zaradi glupaviq privilage a hodi zaradi jivota i raznoobrazieto tam ako si misli6 taka da ti otgovorq na vaprosa www.ibiza-spotlight.com vlezni i pro4eti i 6te si otgovori6 na malko ot vaprosite si no ne govori bezs da znae6 idi tva lqto vij i togava mi pi6i dali tam e nai golemiq otnovo blagodarq za vnimanieto

Ti bil li si 4e mi obesnqva6 vidqh go i ne e GOLQM amnesia space sa mnogo po golemi ot nego mom4e vijdam 4e si nama6 naideq otidi vij go i togava mi govori ibiza e qdroto na elektronnata muzika i 4e e qdroto nikoi ne e kazal 4e tam e nai golemiq club i trqbva da bade neznam na kakav ezik da ti go kaja NIKOI NE MOJE DA KAJE KADE E NAI GOLEMIQ CLUB V SVETA v maiami ima po golemi v belgiq ima po golemi v london ima po golemi dori tuka v madrid fabric e po golqm v valencia bananas e po golqm .... ne govori s gaza si ima hora koito razbirat i ako te 4uqt kakvi gi dranka6 6te se smeqt mnogo celiq svqt ne hodi na ibiza zaradi glupaviq privilage a hodi zaradi jivota i raznoobrazieto tam ako si misli6 taka da ti otgovorq na vaprosa www.ibiza-spotlight.com vlezni i pro4eti i 6te si otgovori6 na malko ot vaprosite si no ne govori bezs da znae6 idi tva lqto vij i togava mi pi6i dali tam e nai golemiq otnovo blagodarq za vnimanieto
    1-во момиче съм .. 2-ро абе privilege си е най-големия клуб - капацитета е 10,000 човека , така че .. иди ти се порови да научиш нещо .. явно си бил твърде захласнат по мацките и не си видял нищо ..

Ае със здраве ..

A i ne vqrvai tolkova na tezi ne6ta vesnici i taka natataka idi i vij obikoli i pove4ko po golemi i napravi svoeto sravnenie na men mnogo hora sa mi kazvali 4e e taka no ne vqrvam dokato ne vidq udostoverenie v koeto da pi6e Biggest club in the world sa6to taka moje i da e bil v minalo vreme predi 3-4 godini no ot togava sqka godina ostanalite clubove tam ima po ne6to razli4no raz6irqvat se i taka natataka a privilege pravqt predimno vatre i terasite i baseina no ako trqbva da izbiram mqsto na ibiza bih izbral za prez denq bora-bora ve4erta space ili dl devino no si4ko tam horata muzikata navsqkade razli4nite hora ... haresva mi tolkova 4e moga da sedna posredata na stariq grad na ibiza i partyto pak 6te e idealno taka 4e ne mi se spori kade e nai golqmoto nai krasivoto nai palnoto za men vajnoto e da e nezabravimo

www.fabriclondon.com davai vij kapaciteta tam e 25.000 kazah ti 4e moje da e bil nai golemiq predi 2-3 godini no v momenta ne e ima evoliuciq sqka godina

xaxa не съм казала , че най-незабравимо задължително ще е където площа е най-голяма .. това са факти пак казвам Amnesia Above All ..

Стига ОFF topic .

Не съм казала,че Space не е добър клуб,само казах че не е най-голям...
    Пък и ти много се палиш... По-спокойно,изпокарахте се с halino0r...
    Истината можем да приемем,че е:Щом е Ибиза,значи е добро.

Не съм казала,че Space не е добър клуб,само казах че не е най-голям...
    Пък и ти много се палиш... По-спокойно,изпокарахте се с halino0r...
    Истината можем да приемем,че е:Щом е Ибиза,значи е добро.
    +1

dam taka e nezabravim e seki moment tam a i 6tom e party nezavisimo kakto i kade ako deistvitelno obi4a6 tezi raboti i gi razbira6 6te ti e nezabravimo navsqkade e unikalno

xaxa не съм казала , че най-незабравимо задължително ще е където площа е най-голяма .. това са факти пак казвам Amnesia Above All ..

Стига ОFF topic .

samo za tova iskam da kaja .... ne vqrvam na fakti ne vqrvam na mneniq ne vqrvam na vesnici ne vqrvam na novini ... vqrvam samo na tova koeto sam vidql s o4ite si

Ама ти ходил ли си в Ибиза?

Da na 28 sep bqh za 3 dena na closing partytata i taq god pak ama tozi pat za 1 sedmica apak i mi e blizko za 2 4asa s feribota i sam tam

Da na 28 sep bqh za 3 dena na closing partytata i taq god pak ama tozi pat za 1 sedmica apak i mi e blizko za 2 4asa s feribota i sam tam
    Е,блазя ти...сигурно си си прекарал много яко...

6tom iskam tazi godina pak da hodq no za pove4e vreme .... opredeleno ne prosto qko ami bukvalno nezabravimo

6tom iskam tazi godina pak da hodq no za pove4e vreme .... opredeleno ne prosto qko ami bukvalno nezabravimo
    иска ли питане .. щом е Ибиза ..

Estestveno si4ki mladi hora tam seki e sebe si razli4ni hora ot celiq svqt denono6niq jivot partytata navsqkade napravo iztrapvam kato se setq i 4akam da stava ve4e 25 sep

Град
    unknown
    Josh Wink - Higher State Of Consciousness (Original Tweekin Acid Slut Mix)

Mixmag Presents Carl Cox Direct From The Space Terrace In Ibiza.mp3

Мега фен
    Seat Ibibza
    Купи си Ибиза - ИБИСА !

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Дискотека
    АХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми