- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Идея за подарък ..
Знам ,че е пълно с такива теми .. четох,четох ама .. Та извинявам се за поредната такава тема и се извинявам ако разделът не е правилния ..
Значи за Коледа на гаджето съм му харесала един парюфм .. много е хубав ,но само парфюм не е ли малко .. знам ли ?! Имате ли някакво предложение какво друго да му подаря освен парфюма?
Ако е скъп и хубав,не е![]()
Нещо сребърно-гривна,ланче,пръстен,плочи а![]()
Едва ли приятеля и ще се зарадва на Бритни...
по - добре парфюм.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Сребърна гривна,колие,парюфм![]()
^ Аз парфюма съм му го взела вече ,но питам за ДОПЪЛНЕНИЕ към парфюма!![]()
Аз съм "За" нещо сребърно,а ако не носи,взе ми и някоя козметика , не ми се вярва да не се зарадва![]()
Хора, това е момче о.О
Те не се радват на парфюмчета, козметика и бижутца....
Saatana vittu perkele hate crew!
Първоначално написано от global
![]()
Ти вече почваш да се бъзикаш.
s1NNer, купи му пижама. ; )))
тази логика с "малко е, нека още нещо му купя" е причината и толкова хора да не харесват коледа и всичко, свързано с нея
подаръкът е подарък, ако ще ти носи само трудности и сложни схеми да го изравниш (да не е малко, да не е много), му се губи смисълът..
не можеш ли да му изработиш нещо? вземи цветна хартия, лепило, някакви джунджурийки и му измайстори нещо уникално..![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Запалка.![]()
![]()
Сега сериозно - оплети му терлици.![]()
Сега по-сериозно - купи му книга.![]()
Първоначално написано от LINKNOT
да бе, да потъпче труда на мацката с крака![]()
аз предлагам да ми направиш серенада или мини Море от любов![]()
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
Не бе хора аз не искам да му взимам парфюм и в допълнение апартамент на морето или вила на ХавайтеНещо малко да бъде .. ама като гледам май ще е само парфюма. Мерси на всички! =]
Абе и албумите на Бритни не са необходимост...Тва,че не обичаш да чете, а слушаш лигавите песни на тая,не означава,че няма да му хареса някоя стойстостна книга.Първоначално написано от global
Амин!
Кво ще каеш за "Кама Сутра"?![]()
Аз бих се зарадвала на шапка, шал и ръкавици..а и е точно коледен подарък.![]()
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Ако сте заедно от по-дълго време, купи му плочка и я дай на зъболекар да напише инициалите ви или нещо друго (:
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
Малко е късно,но аз бих те посъветвала да му вземеш хубава картичка.Най-добре да му я направиш сама,дори да нямаш талант в тази сфера.