Цитирай Първоначално написано от find_m3
Цитирай Първоначално написано от HouseSoul
Цитирай Първоначално написано от find_m3
Цитирай Първоначално написано от HouseSoul
Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
Дискотека

Ще повторя любимия си цитат от филм (вие ще се сетите кой) :
"Ibisa is .... " Това не е просто остров с дискотеки подобно на Малта, Хавайте,Карибите.... Това е сърцето на хаус индустрията, която с всяка изминала секудна се разраства все повече и повече .... Ибиса не е просто поредния остров ... Отидеш ли там живота спира (поне при мен беше така)... забравяш за проблемите... Жени,бяло и Джак Даниелс ... \/ Лошото е че е доста скъпичко и малкото питие е само 25 ml... Но ако се чудете къде да отидете на почивка - това е мястото !
офф не всеки е кух хаусър.има 100 неща с името Ибиза.Ходи си направи тъпа прическа и стига се заяжда
Хахах ти кво ся нареди ли ма тапет? Иди си стискай пъпките и недей много знай ! Алелуяяяяяяяяяяяяя ! Чакам да изброиш кои са тия 100 неща с името Ибиса, освен модела на Seat...
Филма е невероятен дам ... актьора който играе франки е мега добър ...
мн ми е интересно от къде се пръкна такова умно?и ти казах ходи да си оправиш тъпата прическа (която имаш 1000000%) и ела пак да се почудим чалгарка ли си хаусърка ли си.а тва за тапета беше многооо ...хитро сама ли го измисли?а филма оо да много е интересен живота на грозен ,глух и откачил наркоман обаче ти сиг дактао си гледала си се възхищавала на въпросната утрепка ,защото видиш ли е съумял да да продължи да прави тая велика музика .и като си толко учена мога да ти кажа ,че има и такава дискотека!!!
1. Не съм ти на годините да ми повишаваш тон! Като започнеш да си купуваш разни неща без мама или тате да ти дават парички тогаз ще можеш да ми държиш такъв тон разбра ли ма пуберче? Не ма занимавай не си интересен, ако искаш нещо лично да ми кажеш или да ме видиш пиши на личния, не занимавай хората с тъпотиите си! Това че филма не ти харесва, си го запази за себе си, нас не ни интересува!