- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Каква е причината?
ei hora zakasnqva mi, posledniqt mi cikul zapo4na na 18 ti, i sega trqbva6e da mi doide kam 12 ti , ama nikvo go nqma.... mn se pritesnqvam. polzvam prezervativi si4ko to4no , ima li dr pri4ina zaradi koqto ne mi idva ;( ot4aqna sam. tiq dni ako ne doide 6e zema i test. ppls daite nekav savet
Първоначално написано от ™G-Baby™
Може да има много причини да ти закъснява.Като например промяна във времето, тренировки, някаква храна и т.н.Но ако си правила секс най-добре си наприви тест.Щом ползваш презервативи предполагам, че всичко е наред.Не се шашкай.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
По-добре си вземи тест сега за да не те гризе от вътре![]()
![]()
![]()
Може просто цикъла ти да е нередовен спокоНо ако толкова се притесняваш си вземи един тест за бременност да си сигурна
![]()
Nqma za kakvo da se pritesnqvash dushkona men postoqnno si mi zakasnqva normalno e :} 6tom ste izpolzvali prezarvativ nachi nqma ni6to ....no ako zemesh mnou da se pritesnqvash zemi si test da se uspokoish
uspex
От притеснение, че ти закъснява също може да не ти дойде скоро! Щом ползвате презервативи няма за какво да се притеснявашПредполагам, че и цикъла ти още не е редовен така че спокойно
Все пак можеш да си направиш един тест за твое лично успокоение
![]()
>>> House Music <<<
Дам, ще родиш хипопотам, в това се крие проблема.
П.С. Probably ти закъснява, защото се притесняваш... Пък и са такъв сезона... и ан мен ми закъсня.. Щом си сиг., че всичко в секса е било ок... голЕм праз, като ти закъснява. Ако спреш да се вайкаш, ще ти дойде![]()
Цикълът ти е 24 дни всеки път?![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ми щом толкова те кове отвътре зимаш един,тест и правиш проверка...за да няма скоро пост "БРЕМЕННА СЪМ " part II![]()
+1Първоначално написано от my_sexy_lover
ami da,prez 24 dni mi e cikala g/d. nz za6to no ot 3-4 godini mi idva i vinagi sam bila taka. dano da e ot vremeto 6toto nz..... poburkvam se da ne bi da e stanalo ne6to bez da sme razbrali.mersi se pak na vs
е ние от къде да знаем има ли друга причина.. да не гледаме на боб..леща и подобни![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
da sam kazala 4e znaete?? pitam samo prepatilite. nqma nujda da se zaqjda6,dale4 ne mi e do tva sega....
Супер точен цикъл има 1 жена на хиляда .. Наистина редовен цикъл,преди 18 години не очаквай! Не се шашкай,може да закъснява по ред причини!
да съгласна съм с DIVINE_TIME.природата си знае работата...ма за да я разбереш и ти,зимаш един тест и (дано) спиш спокойноПървоначално написано от DIVINE_TIME
Може да те закъснява поради най-различни причини.Например поради тази рязка промяна във времето.
ei hora napravih si testa,i ima6e 1 4erti4ka koeto zn 4e ne sam bremenna. mn vi blagodarq , zlatni ste,naistina me ospokoihtemn pati se smeq na takiva momi4eta koito pi6at bremenna li sam ne sam li.... mislq gi za bezotgovorni i nedorasli za tova. oba4e kato mi doide do glavata, razbrah kvo e i 4e nqmam dr izhod osven vas.blagodarq vi na si4ki mnnn {}
Заключвам тогава!Първоначално написано от BeBsItO