.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Град
    na onq svqt

отворени очи?????

моя приятел мисли че ако някой се целува с отворени очи значи няма да му провърви с този с който се целува (гаджето му).аз не мисля така а вие??

Град
    Търново.... Велико Търново
    ъм ..... "не се целувайте с отворении очи - не е културно да се зяпа" .... аз тфа съм чувал

Голям фен
    Град
    Констанц
    да бе аз имах един който казваше че ако не се целуваш с затворени очи начи не си влюбен,той винаги се целуваше със затворени и въпреки това се оказа че не е влюбен тва са пълни глупости
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Глупости...това не е вярно ,но лично за мен човек ,който се целува с отворени очи няма чувства незнам аз така си мисля....Много се дразня на приятеля ми ,защото винаги е с отворени очи и на всичкото отгоре ме кара и аз да съм с отворени очи...това са първите целувки в живота ми с отворени очи...някак си не ми е комфортно дори

Мега фен Аватара на babity
    аз съм чувала, че една овца скъсала с гаджето си, което в момента се мъчи да ме свала, ама няма да му се случи... та, отплеснах се тя го скъсала под предлог, че той я целувал с отворени очи, а това значело, че и изневерява... , което само по себе си е доста тъпо. Мой приятел казва: "целувам се с отворени очи с момиче, чиито приятел всеки момент може да дойде и е доста по - едър от мен"

Да, точно отворените очи ще разбият връзката ви.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    за пръв път 4увам не6то такова...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

hmm az li4no nemoga da se celuvam s otvoreni o4i..ne6to ne me kefi.. a puk silno se sumnqvam dali ot sustoqnieto na o4ite po vreme na celuvane zavisi bude6teto na vruzkata vi ne se 6a6kai ot gluposti
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от zelena feq
    hmm az li4no nemoga da se celuvam s otvoreni o4i..ne6to ne me kefi.. a puk silno se sumnqvam dali ot sustoqnieto na o4ite po vreme na celuvane zavisi bude6teto na vruzkata vi ne se 6a6kai ot gluposti
    ми да как ше се целуваш с затворени очи ако сбаркаш човека?
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на koalka
    Глупави суеверия са според мен...Не зависи от това как се целуваш, дали ще ти провърви с човека.

Според мене...не е хубаво с отворени очи!Първо,че...някак си неможеш да се отпуснеш съвсем и да си замечтан и обсебен от целувката...По-добре си ги затваряйте

Tedi_sheep
    Guest
    Не е вярно аз много често се целувам с отворени очи!Досега това не ми е носело лош късмет в една връзка!

Цитирай Първоначално написано от babity
    аз съм чувала, че една овца скъсала с гаджето си, което в момента се мъчи да ме свала, ама няма да му се случи... та, отплеснах се тя го скъсала под предлог, че той я целувал с отворени очи, а това значело, че и изневерява... , което само по себе си е доста тъпо. Мой приятел казва: "целувам се с отворени очи с момиче, чиито приятел всеки момент може да дойде и е доста по - едър от мен"
    хахаххахахахаххаххахахах това ме изкефи, много поздрави на тоя приятел нищо лично де
    Момиче съм

emi dam az 4esto se celyvam s otvoreni o4i 6ot mi e po qko kato go gledam i vijdam kak se kefi toi vinagi si gi zatvarq ama az naro4no si goo gledkam i toi edin den mi vika ti zatvarq6 li si o4ite i az daaa mn qsno i toi aa dobre xaxaxa tyi 4e nqma zna4enie tfa

Град
    ibIzAaAa
    Нищо подобно не съм чувала...На мен ми е гадно да се целувам със затворени очи...

Град
    София
    С тъпака, когото наричам гадже, се целувам със затворени очи... Нз по-комфортно ми е така... Дори да е селувка за 3-4 секунди... Дори да е без език... Отдавам му се напълно... Но веднъж си отворих очите и видях, че неговите са затворени и ми стана по-комфортно...
    Когато се целувам с други момчета не е така... Обикновено се целувам с отворени очи.. Но ако целувкатъа е прекалено дълга се уморявам и ги затварям за секунди...
    Поне за мен това ваи за целувката с отворени и затворени очи.. За другите хора нз... Но рпи мен е така..
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    не обичам да се целувам със затворени очи - усещането не ми е толкова приятно някак си, но не мисля, че тва определя една връзка

Животът е адът описан в Библията!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Това с отворените очи не е индикатор, че връзката ще се разпадне. Аз например никога не се целувам със затворени очи. Просто обичам винаги да съм нащрек

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Това с очите е пълна простотия. Аз лично се целувам с отворени очи, за да фокусирам детайли около мен като легла, дивани и пр., на които да осъществя пъклените си замисли.
    Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.

Град
    Away away..from more and everybody
    Чииии на всеки както му харесва бе...
    Лично за чувствата моето мнение е че дали ще са ти отворени или затворени очите..въпрос на навик и предпочитание...

---Маската прикрива лицето ти...---
    ---Но не и сърцето ти---

Град
    nA lUnAtA
    za pryf pyt chuvam neshtu tkofa ma naistina mi se strufa po qk0 da se celuvate sys zatforeni ochi

l0v3`slyNcEty

I az sam chuvala che ako se celuvash s otvoreni ochi oznachava ne obichash choveka koito celuvash ama spored men tova sa pulni gluposti.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami biv6ia mi priatel po4ti vinagi be6e s otvoreni o4i kogato me celyva6e i az se 4ystvah malko nekomfortno kato znaeh 4e me nabliydava no toi kazva6e 4e sum hybava i ne moje da mi se nagleda Ina4e az su6to si otvariah o4ite poniakoga no po-4esto kogato se celyvahme po vreme na seks

Цитирай Първоначално написано от babity
    Мой приятел казва: "целувам се с отворени очи с момиче, чиито приятел всеки момент може да дойде и е доста по - едър от мен"
    е това вече е свястна причина да се целува с отворени очи .... иначе няма значение, тфа са суеверия...

хих начи:ако искаш да скъсаш с гаджето траа да го целуваш с отворени очи (по твойта логика де)
    това което ми трябва е това което ми липсва!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си