- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли истински приятели?
Можете ли да наречете приятелите си истински? Покриват ли те "изискванията" ви за перфектни приятели?![]()
Радвам се, че мога да нарека 3 момичета и 2 момчета най-добрите си приятели. Звучи абсурдно да са толкова много, но съм безкрайно щастлива, че е истина. Те са правили СТРАШНО много за мен. Винаги са били до мен. И мога да разчитам на тях. Обичам ги страшно много.
еми не покриват изискванята ми ,но може да се каже ..... може да са може и да не са.за мен са по-ценни от всичко за тях нз
В последно време се убеждавам че много от "приятелите" ми всъщност са тъпи използвачи и лицемери.Но иначе имам истински приятели не повече от 5 бих казала..но все още се намират такива..
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Имам истинска приятелка...обичам се, лошото е, че се виждаме веднъж на 2-3 месеца, но аз се опитвам да И помагам в трудните моменти, тя е до мен в моите, чувстваме се прекрасно заедно...Тя е прекрасен човек.
Има и няколко други същества, които са ми партии, но не смея да ги нарека "приятели"...препатила съм...преди години един /с когото всъщност аз спрях да общувам, просто осъзнах, че е различен от хората, с които бих искала да общувам/ ми казваше, че приятели няма, аз му давах пример с едно момиче...сега с нея сме по-скоро стари познати...тъпо...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първоначално написано от fаke
Нема такова животно
2 приятелки и 4 приятела а съм момиче![]()
Един - двама само могат да се нарекат наистина НАЙ-ДОБРИ![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
мразя понятието "най-добър приятел", имам хора, на които мога да разчитам, съответно и те на мен, всеки си има някаква особеност, която ме е привлякла
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Имам една истинска приятелка. Е, и тя си има издънки в характера на никой не е идеален. За най-добра приятелка става![]()
Имам истински приятели изчезващ "вид" са, но мога да се похваля че имам сравнително добро количество.
мацката от аватра ти ме стряска и ме преследва в сънищатаПървоначално написано от punkrock
![]()
Радвам се, че темата ми ви е заинтригувала.
Аз имам много добри приятели, но за съжаление имаме доста различия и не си представям така перфектните приятели. Но това не е пречка да ги уважавам много!![]()
Аз имам две приятелки,които са истински.
Не энам вече...мисля,че нямам.Мислех,че две можеха да се нарекат истински приятелки,но вече не им имам пълно доверие-прекалено много пъти са ме раэочаровали,да не кажа и предавали
И при мен е така...Първоначално написано от fаke
от де да знам
имам стари приятели
истински ?
Преди няколко месеца разбрах,че "приятелките ми" всъщност само са ме мамили.Сега имам 1 приятел,с който се разбираме,но не сме чак "най-добри".