- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли истински приятели?
имам и много държа на тях
Мда но не са много ИСТИНСКИТЕ приятели!
ми по-скоро няколко момченца от обкръжението ми и едно момиченце .. за което не съм сигурна :Р
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
мойте фр са супер. \/ \
/ \
/
Да, имам.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
me tooПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
Трябва да разграничаваме приятелите от познатите... в смисъл на кого какво можем да кажем и т.н.......![]()
Истински приятели имам 2-3.....не повече.
епа братле, прав си ,немаПървоначално написано от Lapin
![]()
![]()
Истинските приятели се броят на прасти...Преди мсилех, че имам 4 най - добри приятелки и един най-добър приятел. Сега съм на мнение, че истински приятели , който да са до теб във всички моменти и без значение какво другите мислят за теб, са адски малко... В момента имам само 2 такива приятелки и смея да кажа, че не биха ме предали
или поне така се надявам ...
аз мисля,че нямам
Два броя.. само две момичета които мога да нарека истински приятели..най-добри..такива на които мога да доверя всичко и мога да разчитам за всяко нещо по всяко време.. останалата част са хора с които мога да ида на кафе или дискотека..но нищо повече..
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
Да,но са много малко.
Две момичета и едно момче мога да нарека истински приятели-до сега не са ме предавали надявам се и да е така занапред.Останалите са просто познати-излизаме заедно,забавляваме се,но не мога да им се доверявам за всичко![]()
Ами горчивата истина е,че нямам истински приятели!Имам какви ли не други...но истински нямамПреди имах,дори две-супер приятелки бяхме трите,но една усойница от класа ни,развали отношенията ни и се пръснахме,заради нея...и до ден днешен се ядосвам!
![]()
Намират се един два ПРИЯТЕЛИ(не съученици/чки)Първоначално написано от fаke
![]()
Emi ne vsi4kite si priqteli moga da nareka istinski za6toto ne vsi4ki sa takiva.Spored men istinski priqteli sa takiva na oito vinagi moje da se raz4ita i vinagi ti pomagat o te podkrepqt v truden moment.Ama ne vsi4ki sa takiva![]()
![]()
![]()
Imam 1 deto prosto nqmam symenie 4e e takyv imah i 2 priqtelki no se ubedih 4e...ne e taka s ednata se poznavame otkakto se pomnq no naposledyk ozyznah 4e voob6te ne si pasvame taka 4e vremeto ni6to ne ozna4ava ta imam 1mom4e e a az sym momi4e ma mnou si go obi4kam
NQMAM ISTINSKI PRIQTELI..! VSICHKITE SA LICEMERNI ..!
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
ami s nego sme strqhotni priqteli toi sega e v london az sum v bg i pak sme nai dobri priqteli i sega 6te si doide za da si pojiveem malko po teenagerski