.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли истински приятели?

Гласували
153. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нямам приятели

5 3,27%
  • Не

39 25,49%
  • Да

109 71,24%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 98
    имам и много държа на тях

Ne sa mnogo istinskite mi priqteli no p1k sa stoinostni!Ne e vajno koli4estvoto,a ka4estvoto.
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

един - двама

Мда но не са много ИСТИНСКИТЕ приятели!

ми по-скоро няколко момченца от обкръжението ми и едно момиченце .. за което не съм сигурна :Р
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

мойте фр са супер. \/ \/ \/

Град
    София
    Да, имам.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Имам истинска приятелка...обичам се, лошото е, че се виждаме веднъж на 2-3 месеца, но аз се опитвам да И помагам в трудните моменти, тя е до мен в моите, чувстваме се прекрасно заедно... Тя е прекрасен човек.
    me too
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    един-двама.
    +1

Повече от фен
    Трябва да разграничаваме приятелите от познатите... в смисъл на кого какво можем да кажем и т.н.......
    Истински приятели имам 2-3.....не повече.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Lapin
    Нема такова животно
    епа братле, прав си ,нема

Повече от фен
    Истинските приятели се броят на прасти... Преди мсилех, че имам 4 най - добри приятелки и един най-добър приятел. Сега съм на мнение, че истински приятели , който да са до теб във всички моменти и без значение какво другите мислят за теб, са адски малко... В момента имам само 2 такива приятелки и смея да кажа, че не биха ме предали или поне така се надявам ...

аз мисля,че нямам

Град
    Away away..from more and everybody
    Два броя.. само две момичета които мога да нарека истински приятели..най-добри..такива на които мога да доверя всичко и мога да разчитам за всяко нещо по всяко време.. останалата част са хора с които мога да ида на кафе или дискотека..но нищо повече..

---Маската прикрива лицето ти...---
    ---Но не и сърцето ти---

Град
    старчески дом
    Да,но са много малко.

Имам няколко ....

Две момичета и едно момче мога да нарека истински приятели-до сега не са ме предавали надявам се и да е така занапред.Останалите са просто познати-излизаме заедно,забавляваме се,но не мога да им се доверявам за всичко

Една истинска приятелка-Боряна се казва.
    Другите са фалшиви

Ами горчивата истина е,че нямам истински приятели!Имам какви ли не други...но истински нямам Преди имах,дори две-супер приятелки бяхме трите,но една усойница от класа ни,развали отношенията ни и се пръснахме,заради нея...и до ден днешен се ядосвам!

Град
    Danny's heart ;-)
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    един-двама.
    Намират се един два ПРИЯТЕЛИ(не съученици/чки)

Град
    mezdra
    Emi ne vsi4kite si priqteli moga da nareka istinski za6toto ne vsi4ki sa takiva.Spored men istinski priqteli sa takiva na oito vinagi moje da se raz4ita i vinagi ti pomagat o te podkrepqt v truden moment.Ama ne vsi4ki sa takiva

Не.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Imam 1 deto prosto nqmam symenie 4e e takyv imah i 2 priqtelki no se ubedih 4e...ne e taka s ednata se poznavame otkakto se pomnq no naposledyk ozyznah 4e voob6te ne si pasvame taka 4e vremeto ni6to ne ozna4ava ta imam 1 mom4e e a az sym momi4e ma mnou si go obi4kam

NQMAM ISTINSKI PRIQTELI..! VSICHKITE SA LICEMERNI ..!
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Голям фен Аватара на 50cent
    ami s nego sme strqhotni priqteli toi sega e v london az sum v bg i pak sme nai dobri priqteli i sega 6te si doide za da si pojiveem malko po teenagerski

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си