- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли истински приятели?
Намират се то като пийнеш и секи ти е приятел имам на сам на там по центъра по борово св троица надежда овче купел люлин са ми повечето модерното и така сичко се дълви на общуването и как се държиш със тях![]()
ami imam.ama istinski nai mnogo 5 ne pove4e ili az taka si misla.
Да, моята Лило![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не, всички преследват целите си. Не мога да нарека никой истински приятел, на който мога да кажа всичко. Някога имах ....![]()
![]()
. Оказа се, че съм се лъгала
![]()
![]()
. Сега нямам никакви фрс. Само добри познати
![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
imam mn "priqteli",koito me izpolzvat i licemerni4at..a moje bi i dori takiva koito az izpolzvam...no ima i hora na koito znam 4e moga da se doverq i da raz4itam vinagi!!!imam priqtelka s koqto sme zaedno ot 5 godini,v koqto nikoga ne sam se samnqvala!
шоколад Пуснато на: Съб Окт 20, 2007 10:44 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
imam mn "priqteli",koito me izpolzvat i licemerni4at..a moje bi i dori takiva koito az izpolzvam...no ima i hora na koito znam 4e moga da se doverq i da raz4itam vinagi!!!imam priqtelka s koqto sme zaedno ot 5 godini,v koqto nikoga ne sam se samnqvala!
taka e priqtelko ...imame mn licemerni priqtelki ..no tove che nashheto priqtelstvo e istinsko i tova che mojem da razchitame edna na druga vinagi moga 100% da tvardq che imam istinski priqteli
az imam edna istinska imam i o6te edna no malko se samnqvam v neq![]()
Искам още да бъдеш лош,искам още от тази нощ,искам още до сутринта ....
ПИШЕТЕ НА КИРИЛИЦА!!!
имам приятели, но не са от училище
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ми като гледам вече нямам приятели, а само познати. Имах една приятелка, която вече под въздействието на гаджето си я е страх дори да ми се обади...щот й забранява.Карай - не вярвам, че има истински приятели - рано или късно те забравят.
приятели имам мнооогооо,но истински които сами на сърце и които ги обичам и уважавам най-малко колкото родителите си имам двама-момче и момиче
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
баси и аз имам една приятелка дет си мисля ,че започна да ме избягва ,защото гаджето й не ме харесва....,а те дори не се виждат често (той е от друг град)Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
не мога да разбера каква е тая тъпотия и как може да го праи тва заради него.....той едва ме познава бтв
![]()
мн ми е болно..освен тва момиче имам още една приятелка,но винаги излизаме само 3те или с някои др общи познати..нз защо ,но аз не излизам с техните познати и те с мойтедоверявам йм всичко (те на мен мисля ,че не..) и все пак поради ред причини не мога да ги нарека ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛКИ и може би те са причината занапред да не се доверявам толкова лесно на хората
![]()
![]()
Приятелката ми и гаджето й са от един квартал - виждат се всеки ден и заради него не може да ми отдели дори един час да се видим. Близо 3 месеца се каним да ходим на кафе... Той я ревнува от мен /звучи смешно, нали?/ и й забранява да се чуваме, пък камоли да се виждаме. Не ги разбирам тея хора, но това си е техният живот - явно по никакъв начин не мога да се впиша в графика й вече.Първоначално написано от find_m3
![]()
С всеки изминал ден се обеждавам, че приятели няма... Нарека ли някой мой най-добър приятел, той намира как да ме прецака по възможно най-гадния начин... И това ми се случва вече 3-ти път тази година... Хора, реалността е една - няма приятели, има само познати и непознати... На никого не можем да разчитеме, рано или късно биваме предадени... Това е истината... И може сега да вземете да ме критикувате и да изброявате колко много добри фр имате, но ще осъзнаете това, което ви казвам, някой ден... То е като урок на живота. Никой не е верен за вечност, винаги кривва от правия път и ви предава... Просто приятели няма.
НЯМАМ НИКАКВИ ПРИЯТЕЛИ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
але аз имам трима изключителни ПРИЯТЕЛИ. С единия се познаваме от 15 год.(дет се вика от как вървяхме прави под масата) с втория от 11г, а третия от 4г.... нз през всичко сме минавали четиримата... винаге се подкрепяме е и караме се по някой път, но никога не сме се изоставяли. Те са всичко за мен имам им пълно доверие и знам че няма да ме предадат .Някой ще каже да не бъда толкова сигурен, но повярвайте наистина сме минали през всичко заедно и всеки от нас е сигурен в останалите. Просто съберем ли се винаги е купон, дори някой да не е на кеф то от самосебе си му минава. Разбира се имам и много други приятели също мн добри, но ... не като с тез тримата... по принцип се старая да съм точен с хората и може би за това имам много приятели... прецаквали са ме да.... после обаче сами осъзнават че в крайна сметка прецаканите са те
![]()
Наистина приятели няма...можеш да разчиташ и да вярваш напълно единствено на семейството си...yuyuto Пуснато на: Вто Окт 23, 2007 11:02 pm Заглавие:
С всеки изминал ден се обеждавам, че приятели няма... Нарека ли някой мой най-добър приятел, той намира как да ме прецака по възможно най-гадния начин... И това ми се случва вече 3-ти път тази година... Хора, реалността е една - няма приятели, има само познати и непознати... На никого не можем да разчитеме, рано или късно биваме предадени... Това е истината... И може сега да вземете да ме критикувате и да изброявате колко много добри фр имате, но ще осъзнаете това, което ви казвам, някой ден... То е като урок на живота. Никой не е верен за вечност, винаги кривва от правия път и ви предава... Просто приятели няма.
There are times I could come to you and hurt you...
Ами 1-2![]()
ебати гъзетата... такова да нямате приятели... незнам чак пък такъф ли негативизим цари тука беПървоначално написано от liesse
![]()
![]()
Имам приятели,който в продължение на години са ми доказали,че заслужават доверие.
Само за тяхното мнение ми пука
neka pravim razlika ot priqteli i poznati az li4no ne sam sre6tnal takav 4ovek koito moga da nareka priqtel za6toto vseki gleda kak malko ili mnogo da ima polza ot tebe
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
-=[Mi$hone]=- става дума за ИСТИНСКИ приятели (такива,които никога няма да те предадат и те обичат такъв какъвто си...с всичките ти недостатъци...)
Имам приятели,обичам ги,но не мога да кажа,че са истински...не искам...защото знам,че след време когато ми погодят някой мръсен номер пак на мен ще ми бъде гадно....прекалено мн съм препатила явно..
както и да е..дано си разбрал за какво говоря...![]()
There are times I could come to you and hurt you...
Има доста хора, които могат да се оприличат на мои "приятели", но истинските са ми малко - 2 момчета и 3 момичета,като за момичетата не чек толкова,но за момчетата знам,че мога да разчитам по всяко време на тях и много си ги уважавам![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Първоначално написано от liesse
е да де... от толкова време ги познавам, знаем си кирливите ризи, никога не сме се предавали... вземам да се повтарям малко ама сме минали през какво ли не с тях и именно за това мога да кажа че са истински... и сме се карали и сме се били и то не на шега, но винаги ни е минавало... и нз ако да познаваш един човек от 7-8 или 10-15 год и да му нямаш доверие... се едно да не вярваш на родителите си или нещо от сорта
ами аз имам много приятели и само една ИСТИНСКА приятелка!много съм доворчеви и наивна,даже наивността ми понякога граничи с глупост!мен и най-добрата ми фр,с която сме най-добри фрс 8 години,хиляди пъти са ни предавали уж приятелки..ма за жалост продължаваме все така да се доверяваме..глупава история!преди много от момичетата ни мразеха,дори без да ни познават,постоянно бяха някви интриги,някви коментар от сорта на "тея са лигави,бее ,кифли,много са тъпи,кухи кво да ви кажа"..но сега нещата са по-добре!беше ми много гадно в началото,че все така гововрят за нас,но след време спря да ми пука,важното е,че имам нея мойта бф!с нея са ми най-яките мигове,никога не ме е предавала,имам и пълно доверие и я ценя супер много!много пъти някой момичета са ни ставали фрс ,поради някви си там причини,дето не искам да ги изтъквам и после ни предават!1сега имаме много голяма компания и много фрс,ма просто се сме си двете като става дума за нещо по сериозно!много я обичкам,тя е перфектната фр!
![]()