.

Виж резултатите на анкетата: Имате ли истински приятели?

Гласували
153. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нямам приятели

5 3,27%
  • Не

39 25,49%
  • Да

109 71,24%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 98 от общо 98
    ами аз имам много приятели и само една ИСТИНСКА приятелка!много съм доворчеви и наивна,даже наивността ми понякога граничи с глупост!мен и най-добрата ми фр,с която сме най-добри фрс 8 години,хиляди пъти са ни предавали уж приятелки..ма за жалост продължаваме все така да се доверяваме..глупава история! много от момичетата ни мразеха,дори без да ни познават,постоянно бяха някви интриги,някви коментар от сорта на "тея са лигави,бее ,кифли,много са тъпи,кухи кво да ви кажа"..но сега нещата са по-добре!беше ми много гадно в началото,че все така гововрят за нас,но след време спря да ми пука,важното е,че имам нея мойта бф! с нея са ми най-яките мигове,никога не ме е предавала,имам и пълно доверие и я ценя супер много!много пъти някой момичета са ни ставали фрс ,поради някви си там причини,дето не искам да ги изтъквам и после ни предават!1сега имаме много голяма компания и много фрс,ма просто се сме си двете като става дума за нещо по -сериозно!много я обичкам,тя е перфектната фр!

Ами имам доста приятели ама 3-4 са тези на които винаги мога да разчитам

Голям фен Аватара на sapphirr
    можех...реалността оба4е се оказа по-брутална

Град
    Стара Загора
    амиии 2-3 приятелки мога да нарека истински и да им се доверя напълно

Град
    Stara Zagora
    ami istinski fr imam 2-3 ... na tqh vs moga da doverq da ochkvam podkrepa i razbirane ... mn im blagodarq che me turpqt iii mn gi obichkam dr sa mi prosto dobri poznati

Re: Имате ли истински приятели?

Цитирай Първоначално написано от гост :)
    Можете ли да наречете приятелите си истински? Покриват ли те "изискванията" ви за перфектни приятели?
    Имам един истински приятел и две истински приятелки
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Моята bf със сигурност ми е истинска приятелка. Имам й пълно доверие и споделям с нея най-съкровените си тайни, колкото и банално да звучи. :P
    И ако попадне на тази тема, тя си знае...обичкам си я.
    I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
    http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от Chr!sSie
    Да, имам 4 най-добри приятелки Много ги обичкам...Събирали сме се веднъж петте, но това не ни пречи, да се подкрепяме и да сме бест фриендс форевър
    Защо продължавам да се залъгвам, че петте сме фр... Изобщо не е така...Има само две момичета, на които знам, че мога да разчитам за всичко...Едната е от моя клас, но от 5-ти клас се сближихме, а другата...Живее в съседния блок, но сме и в едно даскало ама в различни смени...Ето наша снимка (знам, че почти нищо не се вижда, че съм много рошава, ама това е единствената ни снимка заедно)

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Imam istinski priqteli da,makar i da ne sa koi znae kolko mn mogat da se narekat istinski vinagi mi pomagat za kfoto i da bilo i umeqt da izlu6vat turpelivo problemite mi

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Имам, да. Броят се на пръстите на едната ми ръка, но все пак имам
    >>> House Music <<<

трудно е да намериш в живота човек които да те обича въпреки всичко.. мисля че съм намерила един единствен такъв човек ..

Имам само едина единствена ИСТИНСКА приятелка с нея съм израстнала.Знам,че мога да разчитам на нея във всеки един момент,както и тя на мен Всички други са приятели,познати...
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

imam no v tva 4islo sa maika mi i priqtelq mi ...a in4e nai dobrata mi priqtelka be6e 10 godini s men i nakraq mi zabi noj v gurba i ottogava nepoddurjam kontakti s momi4eta a ina4e priqteli mn imam no nai dobrite kazah po gore koi sa...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

ми да може би,ако не се лъжа..да двама и наистина се радвам,че са мой приятели,защото са супер готини хора

Ами има 4-5 човека,на които мога да разчитам винаги и които сами истински приятели

Голям фен Аватара на CaSsIe
    изисквания за фр нямам... имам мн добри фр ама няма човек на който да споделям всичко щото се ше си намери основание да ме преебе...има няколко души на които споделям повече от колкото на другите...но чак пък истински нз дали са трябва да се докажат тогава ще твърдя че ми истински

Град
    Карнобат
    еми вече нямам истински приятели.имах 5 за които бях сигутна че са ми пр ама...вече не са
    Цял ш*бан живот дишаш прахта.
    Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
    Започнал си да гниеш отвърте,
    за теб няма да има `утре`.
    Ти си човек,обречен да страда.
    Хванал си влака за ада!

Град
    Карнобат
    еми вече нямам истински приятели.имах 5 за които бях сигутна че са ми пр ама...вече не са
    Цял ш*бан живот дишаш прахта.
    Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
    Започнал си да гниеш отвърте,
    за теб няма да има `утре`.
    Ти си човек,обречен да страда.
    Хванал си влака за ада!

Трички ...

имам много приятели, но само 1 истински, на който мога да се доверя напълно и жинаги мога да разчитам на него ... ама не се оплаквам де

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Имам добри познати,приятели от даскало с който се виждам рядко,и до скоро в живота си имах 2 истински фр/аз така мислех/,но напоследък едната започва много да ме разочарова.Специален поздрав за моята бест фр/тя си зне коя е/.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Имам добри познати,приятели от даскало с който се виждам рядко,и до скоро в живота си имах 2 истински фр/аз така мислех/,но напоследък едната започва много да ме разочарова.Специален поздрав за моята бест фр/тя си зне коя е/.
    да бе верно ка мое да има такива хора . Специален поздрав за моита the best fr /тя си зне коя е /

Цитирай Първоначално написано от fаke
    един-двама.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си