- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли истински приятели?
ами аз имам много приятели и само една ИСТИНСКА приятелка!много съм доворчеви и наивна,даже наивността ми понякога граничи с глупост!мен и най-добрата ми фр,с която сме най-добри фрс 8 години,хиляди пъти са ни предавали уж приятелки..ма за жалост продължаваме все така да се доверяваме..глупава история! много от момичетата ни мразеха,дори без да ни познават,постоянно бяха някви интриги,някви коментар от сорта на "тея са лигави,бее ,кифли,много са тъпи,кухи кво да ви кажа"..но сега нещата са по-добре!беше ми много гадно в началото,че все така гововрят за нас,но след време спря да ми пука,важното е,че имам нея мойта бф!с нея са ми най-яките мигове,никога не ме е предавала,имам и пълно доверие и я ценя супер много!много пъти някой момичета са ни ставали фрс ,поради някви си там причини,дето не искам да ги изтъквам и после ни предават!1сега имаме много голяма компания и много фрс,ма просто се сме си двете като става дума за нещо по -сериозно!много я обичкам,тя е перфектната фр!
![]()
Ами имам доста приятели ама 3-4 са тези на които винаги мога да разчитам
амиии 2-3 приятелки мога да нарека истински и да им се доверя напълно![]()
ami istinski fr imam 2-3 ... na tqh vs moga da doverq da ochkvam podkrepa i razbirane ... mn im blagodarq che me turpqtiii mn gi obichkam
![]()
dr sa mi prosto dobri poznati
![]()
Имам един истински приятел и две истински приятелкиПървоначално написано от гост :)
![]()
Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
http://bulgariancovers.com/
Моята bf със сигурност ми е истинска приятелка. Имам й пълно доверие и споделям с нея най-съкровените си тайни, колкото и банално да звучи. :P
И ако попадне на тази тема, тя си знае...обичкам си я.![]()
I kNoW tHat EVeRytHinG ChanGeS, AlL tHE CitIeS anD FaCEs, buT I knOW How I FeEl AboUt U. TheRe'S A mOunTaiN b/N uS, But tHerE's oNe ThInG i'M suRe oF, ThaT I KNow How I feEl AbouT u...
http://www.inthenews.co.uk/photo/photo-x-$7006116$180.jpg
Защо продължавам да се залъгвам, че петте сме фр... Изобщо не е така...Има само две момичета, на които знам, че мога да разчитам за всичко...Едната е от моя клас, но от 5-ти клас се сближихме, а другата...Живее в съседния блок, но сме и в едно даскало ама в различни смени...Ето наша снимка (знам, че почти нищо не се вижда, че съм много рошава, ама това е единствената ни снимка заедно)Първоначално написано от Chr!sSie
![]()
Imam istinski priqteli da,makar i da ne sa koi znae kolko mn mogat da se narekat istinskivinagi mi pomagat za kfoto i da bilo i umeqt da izlu6vat turpelivo
problemite mi
Имам, да. Броят се на пръстите на едната ми ръка, но все пак имам![]()
>>> House Music <<<
трудно е да намериш в живота човек които да те обича въпреки всичко.. мисля че съм намерила един единствен такъв човек ..
Имам само едина единствена ИСТИНСКА приятелка с нея съм израстнала.Знам,че мога да разчитам на нея във всеки един момент,както и тя на менВсички други са приятели,познати...
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
imam no v tva 4islo sa maika mi i priqtelq mi ...a in4e nai dobrata mi priqtelka be6e 10 godini s men i nakraq mi zabi noj v gurba i ottogava nepoddurjam kontakti s momi4eta a ina4e priqteli mn imam no nai dobrite kazah po gore koi sa...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
ми да може би,ако не се лъжа..да двама и наистина се радвам,че са мой приятели,защото са супер готини хора![]()
Ами има 4-5 човека,на които мога да разчитам винаги и които сами истински приятели![]()
изисквания за фр нямам...имам мн добри фр ама няма човек на който да споделям всичко щото се ше си намери основание да ме преебе...има няколко души на които споделям повече от колкото на другите...но чак пък истински нз дали са трябва да се докажат тогава ще твърдя че ми истински
![]()
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!
еми вече нямам истински приятели.имах 5 за които бях сигутна че са ми пр ама...вече не са![]()
Цял ш*бан живот дишаш прахта.
Цял ш*бан живот пълзиш в пепелта.
Започнал си да гниеш отвърте,
за теб няма да има `утре`.
Ти си човек,обречен да страда.
Хванал си влака за ада!
Имам добри познати,приятели от даскало с който се виждам рядко,и до скоро в живота си имах 2 истински фр/аз така мислех/,но напоследък едната започва много да ме разочарова.Специален поздрав за моята бест фр/тя си зне коя е/.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
да бе верно ка мое да има такива хора . Специален поздрав за моита the best fr /тя си зне коя е /Първоначално написано от lonely in my live
![]()
Първоначално написано от fаke
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.